Şimdi Ara

seat leonu satayım mı? qashqai'yi test ettim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2007 leon var bende 102hp 8valf sıfır almıştım 2011 30 nisanda tam 4 yıl olacak arabayı kullanalı.su an 60000 km'de..

bunu satıp yerine 1,5 dizel nissan quashqai almak istiyorum, dün test sürüşü yaptım 240 tork 1,5 dizel qasqai nin konforu çekişi beni memnun etti.

en çok satma nedenim SUV araca dönmek istememdendir.

sizce iyi bir seçim olur mu? ekonomik olsun diye benzinli yerine biraz daha fazla bayılıp dizel 1,5 qashqai almak istiyorum...ne dersiniz?
    yerim iskenderun....
    kronik problemleri var mı? örneğin 20 tl motorinle ne kadar yol gider? ben 20 tl LPG leon ile 90 gidiyorum herhalde... iyi fiyat neresi verir?

şimdi yazılsam 2012 model araçlara denk gelirmişim acaba fiyatları cok yüksek olur mu 2011 'lere göre? 2012 'de yenilikler neler acaba?

• karar sizin kullanıpta rahatsız olan daha görmedim. cross over ihtiyacınız varsa değişim daha mantıklı olacaktır. ikiside ffarklı türde araçlar.

Yeni Nissan Qashqai ile 1.387 Km!

Yeni Nissan Qashqai'ye üstün bir performans veren benzinli ve dizel motorlar gücü, ataklığı, çevikliği ve yakıt ekonomisi ile göz dolduruyor. 1.6 benzinli önden çekişli Yeni Nissan Qashqai çabuk ısınıp çabuk soğuyabilen hafif alüminyum bloklu motoru sayesinde hem çok ekonomik hem de çok atak bir yapıya sahip. 1.5 litre ve 2.0 litre common rail turbo dizel motorlu versiyonlar ise yüksek tork, motor gücü ve yakıt ekonomisi ile beğeni topluyor. Yeni Nissan Qashqai, Nissan’ın İngiltere’de yaptığı testler sonucunda 1.387km* menzile sahip olduğunu bu üstün özelliklerle ispatlıyor.
    *Nissan Technology Center Europe test verisidir.

teknoloji Sürüş keyfi
    # Bluetooth
    # MP3 bağlantı ünitesi
    # Otomatik yanan farlar ve yağmur sensörü
    # Akıllı anahtar
    # Çift taraflı otomatik klima
    # Yol bilgisayarı ve cruise control
    # Nissan Connect*
    # BOSE Ses Sistemi
    # Panoramik cam tavan
    # Yüksek sürüş pozisyonu
    # Stressiz sürüş özellikleri
    # Geri Görüntü Kamerası

2-
    Nissan Qashqai+2, uzun yapılı şasisiyle iç kabinde ferah bir oturma alanı sunarken, sürüş konforunda da standart sunulan ESP sistemi sayesinde mükemmel bir yol tutuş performansı sergiliyor. 2.0lt. dizel otomatik vitesli versiyonunda standart sunulan ALL MODE 4x4 çekiş sistemi zorlu yol koşullarında üstün bir hakimiyet sağlıyor.Nissan Qashqai+2, 1.6lt benzinli, 1.5lt dizel düz vites ve 2.0lt dizel 4x4 otomatik vites seçenekleriyle satışa sunuluyor.

"Asi Şehirli" Nissan Qashqai+2 artık 7 kişilik! Nissan Qashqai+2 sürüş performansı, yakıt ekonomisi ve daha ferah iç kabiniyle göz dolduruyor. Compact Crossover ruhunu genişleten Nissan Qashqai+2 artık daha da asi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 28 Nisan 2011; 0:08:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.