Şimdi Ara

Seat TOLEDO 2013 BÜTÇE 50.000 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
12.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rapid ve toledo için ikisi de aynı diyorlar ama ben de rapidin görünümünü beğenmeyenlerdenim. arka stop ve direksiyon simidi bence rapidde olmamış... zevkler farklı olabiliyor işte.
  • Toledo iyi seçim bence. Bagajı büyük içi geniş B+ sınıfı güzel bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinbektas

Toledo iyi seçim bence. Bagajı büyük içi geniş B+ sınıfı güzel bir araç.

Aynen B sınıfı gibi durmuyorlar.
  • o bütçeye alınabilinecek ne kötü araçlar nedir

a-skoda rapid
    b-seat toledo
    c-hyundai ix20
    d-ford b max
    e-208 dizel

b seçeneğini seçmişsiniz tebrik ederim. b sınıfı bir araca hiçbir koşul altında 50.000 tl verilmez verilmesi teklif dahi edilemez diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahcerun

quote:

Orijinalden alıntı: blade-06

quote:

Orijinalden alıntı: teomanakyar

1.2 tsi toledo alında konfor - donanım ve yakıt olarak izleyelim

akrabada var şehir içi ortalama hız 23km/h yakıt tüketimi 7.5 lt

fena değil 7.5 lt... fabrika verileri de 6,9 lt diyor zaten

Bence fazla 6,5 den fazla olmaması lazım ortalama 5,5 olsa şehirdışı oluru vardı ama golf 1,2 tsi motoru farklı mı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

o bütçeye alınabilinecek ne kötü araçlar nedir

a-skoda rapid
    b-seat toledo
    c-hyundai ix20
    d-ford b max
    e-208 dizel

b seçeneğini seçmişsiniz tebrik ederim. b sınıfı bir araca hiçbir koşul altında 50.000 tl verilmez verilmesi teklif dahi edilemez diyeyim.

Hocam arkadaş bütçesinin miktarını söylemiş. Toledonun fiyatı opsiyonlarla beraber 45.200 TL demiş.
  • Chevrolet Cruze

1.4 Turbo 140 hp Sport 43.450

1.4 Turbo 140 hp Sport Plus 45.698

Ve ya bayagi genis arac

1.4 Turbo Station Wagon Lt 49.440

Ve ya da 2.0 163 hp lik modeli 46.451

Secim sizin hocam.O fiyatlara B degilde C sinifi tercih edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman size hayırlı tercihler... toledo size göre değil, bana göre. 42 bine benzinli full bir araç alacağım için gayet mutluyum. B veya C segmenti önemli değil arkadaş illaki full olacak diyenlere önerilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarunHoca -- 23 Nisan 2013; 12:26:19 >
  • quote:

o zaman size hayırlı tercihler... toledo size göre değil, bana göre. 42 bine benzinli full bir araç alacağım için gayet mutluyum. B veya C segmenti önemli değil arkadaş illaki full olacak diyenlere önerilir.

benim demek istediğim bmt 1.2 tsi golf ile motoru farklı heralde dedim full diye derdimiz olsaydı 42bine c elysee derdim ama araç yolda stabil değil test ettim. Ayrıca full araç diyorsunuz arka cam açma düğmeleri yok sürücü kapısında nereden kısacaklarını şaşırdılar (otomotiv firmaları) C segmentine yönelenler tam bi araç görmek istemesindendir.
  • Seat seviyorsanız da sırf biraz bagajı var diye b sınıfı benzinli bir arabaya 45 bin vermeyin derim, 50 bine leon fr almak çok daha güzel bir seçim olur. Donanım daha az olur ama Golf comfortline da o kadar kötü değil eskisine kıyasla.
  • Haftasonu polo dizel dsg sunrooflu kullandım akrabamızın yola çıkınca küçük olduğu aklıma gelmiyor yüksek hızlara çıkıyorum stabil ve sessiz ve vw polo sedanı bu şekilde çıkartırsa seat ve skodayı ezer sunroof bile eklenemiyor. ( enazından polo nun dörtcam otomatiği sürücü kapısında )
  • 45 bine 1.2 tsı, ambition donanım octaviada var, ona birde zenec tv-dvd-multimedia sistem taktınızmı (yaklaşık 1500 tl) cillop gibi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat

45 bine 1.2 tsı, ambition donanım octaviada var, ona birde zenec tv-dvd-multimedia sistem taktınızmı (yaklaşık 1500 tl) cillop gibi olur

bence mantıklı
    multimedya işi bence gerekli olmadığı için olduğu gibide binilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teomanakyar -- 23 Nisan 2013; 12:45:45 >
  • quote:

45 bine 1.2 tsı, ambition donanım octaviada var, ona birde zenec tv-dvd-multimedia sistem taktınızmı (yaklaşık 1500 tl) cillop gibi olur

Üstüne birde kapaklı jantların yerine alüminyum jantlar iyi gider.
  • peki 1.2 tsi ambition aldığınızda kapaklı çelik jantlara mahkum olduğunuzun,rapidte bile bulunan Bagaj bölmesine erişim sağlayan katlanabilir arka kol dayama ünitesi, Yükseklik ve bel destek ayarlı ön koltuklar,Radyo ekranına entegre görsel destek özelliği olan arka park sensörü , Hız sabitleyici, Lastik basınç kontrol sistemi, Köşe dönüş özellikli ön sis farlarının olmadığının, özellikle de kapaklı jantlara mahkum olduğunuzun farkında mısınız? yeni octavianın tek elle tutulur üstünlüğü yakıt tüketimi şehiriçinde 5,9 lt/100 km olarak.. onun haricinde her türlü 1.2 tsi toledo style alınır 42 bin tl ye... tabiiki bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpakcayoglu

Chevrolet Cruze

1.4 Turbo 140 hp Sport 43.450

1.4 Turbo 140 hp Sport Plus 45.698

Ve ya bayagi genis arac

1.4 Turbo Station Wagon Lt 49.440

Ve ya da 2.0 163 hp lik modeli 46.451

Secim sizin hocam.O fiyatlara B degilde C sinifi tercih edin

cruze akar.1.4 140 hp sport plus.ıyı pazarlıkla uygun fıyata cekılıp alınır pasalar gıbı bınılir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinbektas

quote:

Üstüne birde kapaklı jantların yerine alüminyum jantlar iyi gider.

Önemli sayılabilecek tek eksiklik alaşım jant. İlave ettirebilir fakat ben olsam sac jantla alır onu kış lastiklerine saklarım. Sıfır-ikinci el orjinal octavia alaşım jant piyasada zibil gibi var.

Bu arada zenec multimedia alındığında aracın swing teybi boşa çıkacak (bayi ucuza alıyor bırakmamak lazım) nette oda 500 den temiz gider. Bütçe aşmadan hatta para arttırarak olay hallolur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In absentia -- 23 Nisan 2013; 13:19:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sizinle aynı fikirde değilim, önümüzdeki 6-7 ay içerisinde toledo 1.2 tsi style almayı planlıyorum. yeni octavia düşünenlere de bir kez daha düşünmelerini tavsiye ediyor ve kolay gelsin diyorum. toledo alarak ve ekstaları ile 45 bin verdiğinizde full bir benzinli aracınız oluyor. 17 inch hafif alaşımlı jantlarınız, dokunmatik navigasyonunuz, cruise controlünüz, soğutmalı torpido, ısıtmalı koltuklar, yıkamalı ön farlar, yokuş kalkış destek sistemi,ısıtmalı silecek suyu, şehir içinde hatırı sayılır yakıt tasarrufu sağlayan start-stop sistemi ilk aklıma gelenler. bu saydıklarımın çaoğu ambitionda yok ve kapaklı janta talim ediyorsun 45 bin vermene rağmen?... evet araç 18 cm daha uzun ve ağır ve fakat yakıt tüketim değeri daha düşük... başka da bi artısı yok... almam octavia mümkün görünmüyor. 45 bin ver donanım fukaralığı çek iş mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarunHoca -- 23 Nisan 2013; 13:32:06 >
  • quote:

peki 1.2 tsi ambition aldığınızda kapaklı çelik jantlara mahkum olduğunuzun,rapidte bile bulunan Bagaj bölmesine erişim sağlayan katlanabilir arka kol dayama ünitesi, Yükseklik ve bel destek ayarlı ön koltuklar,Radyo ekranına entegre görsel destek özelliği olan arka park sensörü , Hız sabitleyici, Lastik basınç kontrol sistemi, Köşe dönüş özellikli ön sis farlarının olmadığının, özellikle de kapaklı jantlara mahkum olduğunuzun farkında mısınız? yeni octavianın tek elle tutulur üstünlüğü yakıt tüketimi şehiriçinde 5,9 lt/100 km olarak.. onun haricinde her türlü 1.2 tsi toledo style alınır 42 bin tl ye... tabiiki bence.

Hocam o parayı o araca verirseniz bir süre sonra tüm bu dediklerinizi unutup pişmanlık belirtileri göstermeye başlayacaksınız.

Saydığınız donnaımlar aşırı önemli değil, hatta çoğunu Octavia'yada rahat rahat taktırabilirsiniz.

Size önerim gerçekten kaliteli bir araç almanız yönünde olacaktır.

Octavia iyi bir tercih olur.

Ama savunmalarınıza bakarak Toledo'yu çok sevdiğinizi anlayabiliyorum, açıkçası bana kaliteli gelmemişti, bence bir daha düşünün, objektif bir şekilde.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.