Şimdi Ara

Seat TOLEDO 2013 BÜTÇE 50.000 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
12.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açtığım konu yüzünden tartışmaya giren arkadaşlardan özür dilerim. Lütfen birbirimizi incitecek davranışlardan kaçınalım.

Herkes için hayırlı olur umarım. Toledo gerçekten başarılı bir araç. Ön yargılardan uzak durmak gerekir. Sonuçta satıcı dışında kimse kazanç sağlamayacak öyle değil mi?

Listede şuan 2 araç var;

Toledo Style + navigasyon + arka cam sileceği

Jetta 1.2 TSİ Hıghline 49.800 TL (indirimli) ama gelmesi 2-3 ay sürermiş tabi bu süre sonunda bu fiyatı garanti etmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade-06 -- 24 Nisan 2013; 18:09:54 >
  • Skoda Rapid'i beğenmedik.
    301-C-elyse Toledoyla kıyaslarsak Toledo daha önde bana göre.
    Skoda Octavia gerçekten pahalı. Ama araca lafım yok.
    Cruze vergi dezajantajı olduğu gibi yakıtı fazla.

Öneride bulunup yardım etmeye çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  • rapidi ben de beğenmedim, ancak jettaya gayet güzel bir araç ve o fiyata alınır, kolay gelsin.
  • rapid bugün test ettim ve skoda markası başta olmak üzere genelini beğenmedim ümraniye oğuşlar bayisindeki satıcının havasını görülmesi lazım 500 tl indirim yaptı sonunda olması gereken fiyatlar geldi diyo bide, istesem listeden kampanyasız 53,969 liradan satma lüksümde var kimsede bişey diyemez soramaz da diyor ah orda adamı bu ne küstahlıktır ya ve şikayet edicem bayiyi volkswagende bu kadar küstahlık görmedim
    Neyse gelelim araca arka kol dayaması olmaması eksiklidi ve ambiant donanımı çok yetersiz ve 1.2 tsi de elegans sunmamışlar ve opsiyon eklenemiyor aracı kullandığımda 95 hp lik focusdan sonra çok seri geldi kısa mesafede 3 vites değiştirdim 110 gördü bianda sanki 2.0 tdi gibi gazı ani tepkili aynı güzergahda focusda denedim 80 i geçmedi çevikliği hariç pek beğenmedim ve bana b sınıfı gibi gelmedi çünkü kullandığım focus da dar bir araç olduğu için bu araç dar küçük gelmedi bi ara toledo'yu incelicem onda arka kol dayama varmış far yıkama 17 jant gibi opsiyonlar var

• dediğiniz gibi toledoda 1.2 tsi motorun fullü var(style) ve opsiyonlar yelpazesi oldukça geniş, start stop, 17 inch jantlar, ısıtmalı koltuklar, yıkamalı ön farlar, navigasyon gibi seçenekler var, neticede hepsi paraya dayanan şeyler ama opsiyonun olması iyidir.bayi incelememde arka kol dayama var mı, fark etmedim, tabi test sürüşü yapamadım. hiç bir seatta istanbulda 1.2 test aracı bulamadım. ancak sizin ve bir çok kişinin anlattığına göre 1.2 tsi motorların performans ataklık ve yakıt tüketimi konusunda bir sıkıntısı olmadığını anlıyorum. ama denemeden olmaz, sadece ataklık değil, aracın sürüş keyfinin olup olmadığı veya ne kadar olduğu da önemli.
  • En faydalı ve ekonomik opsiyonu far yıkama, ısıtmalı silecek suyu ve koltuk ısıtması ve start stop sistemi. 1.6 tdi çok seri geldi bana 10,6sn 0-100km/s 'si ve 1.2 tsi bir miktar daha seri olur dendi baktığımda 0,2 salise daha seri youtube da baktım 9- 9,5 sn de çıkıyorki bugün çoğu 2.0 dizel aracı şehiriçinde haklar konusunda referans olan 320D kullandığımda 8 sn civarı 0-100 arada 2 sn var performansı karşılaştırabilmek adına. Tabi sonuçda yarışmıyoruz seri güçlü bir aracın torkundan dolayı yakıtıda iyi olacaktır. Bu araçla şehiriçi 700 km görülebilirse tek depoda uygundur şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teomanakyar -- 26 Nisan 2013; 8:42:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade-06

Açtığım konu yüzünden tartışmaya giren arkadaşlardan özür dilerim. Lütfen birbirimizi incitecek davranışlardan kaçınalım.

Herkes için hayırlı olur umarım. Toledo gerçekten başarılı bir araç. Ön yargılardan uzak durmak gerekir. Sonuçta satıcı dışında kimse kazanç sağlamayacak öyle değil mi?

Listede şuan 2 araç var;

Toledo Style + navigasyon + arka cam sileceği

Jetta 1.2 TSİ Hıghline 49.800 TL (indirimli) ama gelmesi 2-3 ay sürermiş tabi bu süre sonunda bu fiyatı garanti etmiyorlar.

Listeye vag grubu ve hyundai alternatifi 3. araç olarak Megane III Touch ilave edebilirsiniz. Hem C sınıfı hem dizel hemde tatminkar bir araçtır.
  • vag grubu derken? ve hangi hyundai? megane III hb değil mi?
  • Bence 50.000tl'lere çıkılacaksa, C sınıfı hb yeni leon düşünmelisin.B sınıfı araçlara göre sürüş dinamiği ve herşeyiyle başka oluyor C sınıfı araçlar.
  • Alsana 600km de 2013 model dizel bol donanımlı canavar gibi araç.Bırakın şu fındık motorlu,donanımsız araçlara çuvalla para vermeyi
    BURADAN
  • siz başlığa bakmayın, limit 45 bin tl ve sedan olacak...iki çocuklu bir aile olarak hb araç işimi görmez.. sürüş dinamiği çok da önemli değil, sürat yapacak değilim bu yaştan sonra, derli toplu efendi efendi gitsin, biraz az yaksın, baya bi korusun, donanımları da günümüzün ihtiyaçlarına cevap versin yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahcerun

siz başlığa bakmayın, limit 45 bin tl ve sedan olacak...iki çocuklu bir aile olarak hb araç işimi görmez.. sürüş dinamiği çok da önemli değil, sürat yapacak değilim bu yaştan sonra, derli toplu efendi efendi gitsin, biraz az yaksın, baya bi korusun, donanımları da günümüzün ihtiyaçlarına cevap versin yeter.

Bagajı da geniş,liftback araç olduğundan dolayı bagaj ağzı darlığı problemi hiç yaşanmaz.Tam beklentinize göre bir araç diyelim.

Toledo klasmanın da tercih edilebilir bir araç,ama fiyat olarak sınıfında ki diğer araçlara göre bir miktar yüksek kalmakta bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahcerun

siz başlığa bakmayın, limit 45 bin tl ve sedan olacak...iki çocuklu bir aile olarak hb araç işimi görmez.. sürüş dinamiği çok da önemli değil, sürat yapacak değilim bu yaştan sonra, derli toplu efendi efendi gitsin, biraz az yaksın, baya bi korusun, donanımları da günümüzün ihtiyaçlarına cevap versin yeter.

Bagajı da geniş,liftback araç olduğundan dolayı bagaj ağzı darlığı problemi hiç yaşanmaz.Tam beklentinize göre bir araç diyelim.

Toledo klasmanın da tercih edilebilir bir araç,ama fiyat olarak sınıfında ki diğer araçlara göre bir miktar yüksek kalmakta bana göre.
  • 30.000'e Citroen C-Elysee alın kalan para size kalsın. Mutlu mesut olun. 1.2 Benzinli baz donanım.

Toledo falan 50.000 edecek araçlar değil. 30-40000 aralığının araçları Toledo, Rapid vb.

O civara (50.000 TL) 10000-15000km'de Passat, Insignia falan alınır 1.4 Turbo.

Dizel alacaksanız SW Megane alın.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-8800-km-tertemiz-garaj-arabasi-cok-az-kullanildi-107908455/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inque -- 26 Nisan 2013; 11:48:39 >
  • fiyat konusunda kesinlikle haklısınız, emsallerinden üstünlüğüne göre fiyatı fazla. tamam c-elysee,301, aveo blue gibi araçlardan daha nitelikli ve donanımlı bir araç. ancak gerçekten pahalı. mukayese ederek söylüyorum pahalı. ama sorun sadece pahalılıkta kalır ve 2-3 bin fazla vererek beklentilerimi karşılayacaksa toledoyu beğendim.. bana bu donanımı güvenliği ve tüketimi sunacak emsal araç hemen aklıma gelmiyor.. sedan olarak, benzinli olarak.
  • c ellyseenin dış görünüşüne aldanarak inceledim, test sürüşü yaptım ancak bana güven vermedi. gidişi, duruşu, homurtusu vesaire beğenmedim. yoksa neden daha fazla vereyim. 42 bin verip benzinli alacağıma aynı parayı verip dizel almayı ben de isterim.
  • toledo yu inceleme fırsatım oldu , genelde de arkadaşların yorumlarını okumaya çalıştım... anladığım kadarıyla fiyat performansta alınacak iyi bir araba fikri hasıl olmuş forumda ki üyelere toledo...

lakinnnnn ; aracın kapı döşemeleri , göğüs plastiği ve malzeme kalitesi sıfır,,, aracın kapılarının kapanışı bile tam bir fiyasko... o yüzden sırf VW çatısı altında diye bir arabaya 50.000 e yakın para verilmez... tabi bu benim şahsi görüşümm...

tavsiye olarakta fluence derim en azından malzeme kalitesi otomatik şanzuman seçeneği hatta ve hatta şimdi sıfır faizli kampanyasıyla dizel otomatik bile olabilir sizin için...

şunuda belirteyim renault kullanıcısı değilim,, icon tasarımı çok güzel duruyor ağzına kadar dolu bir aracı 68.000 e kadar alabiliyorsunuz... vw diye DSG belasıyla uğraşıp yada manuel diye tsi olacağına renault derim dizel derim... gidip farkı kendiniz görün...

fikirdir zevkdir bu benimdir... saygılar..

• Arkadaşlar yeni birşey farkettim 1.2 tsi motorlar da kendi içinde farklı jetta eski 1.2tsi motoru 8 subablı yeni golf7 1.2 tsi 16 subap sanırım o yüzden golf daha az tüketimi var. Bu farkı eski focusdan biliyorum eski focus 90 hp 16v idi çekişi çok iyiydi şimdiki yeni focus 5 hp fazla 8v 95 hp ve 6 vites olmasına rağmen çok hantal . Şimdi toledo da hangi motor var yazmamışlar açıp sorsak bayiye eminim bilemezler daha ne sattıklarından haberleri yok.
  • C-elyse ve 301ile kıyaslayınca çok daha tok duruşu olan bir araç seat toledo.Buna katılıyorum.Fuarda rapid ve toledoyu uzun uzun inceleme şansım olmuştu.

Sınıfına görede üst bulduğum araçlardı her ikiside.Fiyatlandırmaları aynı grubun C sınıfı araçlarına yaklaşınca,ister istemez bende kendimce farklı düşünüyorum. @bahcerun
  • Aslında tam tersi bir durum 8 valf olan,16 vcalf olandan daha atak olmalı.

90 hp dizel focusu bende çok kullandım,kardeşimde var.O motorun ivmelenmesine,performansına ve ekonomisine hayranım. @teomanakyar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.