Şimdi Ara

Sebastian Vettler Mücadelesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin deli olucam. Bu sebastian vettel mücadelesinde bırakın altını bronz bile alamıyorum arabayı kullanmak o kadar zorki Nürburgring pistinde hep 2. turun sonlarına doğru gidiyorum yada bitiriyorum sürem olmuyor varmıdır bunun bir taktiği yoksa kırıcam ds3'ü o olacak

• ds3 ile bronz alman mümkün... ama altın alman çok ama çok zor. zamanında ds3 ile yapanlar olmuş youtubede vardı videoları...

İnan Gt5 deki en zor yarış. ve direksyonla bile çok zor ama dikkatli olursan mümkün almak.. ben ds3 ile bronz yaptım.. direksyonla hepsini altına çevirdim..
    evvel zaman önce hile yaparak s.vettel yarışını altına çeviriyorlardı ama şimdi mümkün değil...

Tüm yardımcıları kapat... abs hariç.

kısaca direksyon şart rahat rahat yapman için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAYAQ -- 10 Haziran 2013; 13:08:14 >
  • Teşekkürler fakat şuan direksiyon almaya imkanım yok. DS3 ile geçmeye çalışıyorum. ds3 ile bronz nasıl alabilirim taktiklerini söylermisin bana rica etsem. Bronz alsam yeter bir tane redbullum olsun onun için istiyorum.
  • Gerçekten zor bir yarış. Ben ona başlamadan önce; dayanıklılık yarışlarında 1000 km suzuka yarışını redbull ile tamamladım ve hem piste hem de arabaya iyice alıştım. Hemen sonra s. Vettel suzuka pistini denedim ve 3-4 denemede bronz aldım. Altın için tur süresini 5 saniye düşürmem gerekiyor ve imkansız gibi
    En zor pist nurburgring bence bu yüzden önce diğerlerini hallet. Youtube dan da faydalanmani öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler değidin gibi yapıcam bende en kolayı başa koyarlar felsefesiyle ilerliyordum :D Kendi kendime dedimki Nürburgring en kolaydır bunu geçemezsem diğerlerini hiç geçemem. Diğer pistleri denicem sağol.
  • Arkdaşım ds3 ile bronz gerçekten mümkün ve inan biraz alışsan çok kolay yapabilirsin... sana bu konuda en büyük referans youtube de ki videolar olur onları izlersen nerde hata yaptığını nerde neleri yapabilceğini daha iyi analiz edersin...

Bana göre en kolayı monza.. sonra suzuka sonra nurburring.. monzada şikanları doğru kesersen avantaş sağlarsın kendine. oyun şikanları kesmene belli ölücüde izin veriyor..
    suzuka pisti harika bir pist çok teknik.. beni en son düzlükteki "s" viraji zorluyordu onuda deneye başarmıştım...
    nurburring pisti beni zorlamıştı diğer pisler kadar pisti çok iyi bilmdeiğimden ben baya baya zorlanmıştım..

sana referans olması için şöyle diyim.. öyle altını saniylerle değilde saliselerle geliyor... 1.04.000 altın süresi örnek senin attığın ise 1.03.900 gibi zaman turun oluyor.... bu yazdıklarım için altın içindi... bronz ise eğer piste ve araca alışırsan çok kolay inan.. zaten herkes bronz yapsın redbul aracı alsın diye zamanında bronz derecesini baya geriye çektiler.. 10 saniye kadar yanlış hatırlamıyorsam..

• Gerçekten zor bir yarış oyunda neredeyse herşeyi bitirdim fakat bu yarışı yapamadım dfgt ile bile yapamıyorum
  • Tek hatırladığım bu araba sert fren ve sert dönüş istiyor virajları yarım yarım dönme, tam gaz gir virajın dibinde freni kökle asıl ds3ü sağa sola, kaptır gazı sonra
  • ds3 le gümüş yapan olarak tarihe gecıcem desenıze
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfrace57

ds3 le gümüş yapan olarak tarihe gecıcem desenıze

üçünü de gümüş mü yaptınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: fd_exelero

quote:

aynen 4 saat aynı yarışları kastım nerseyse kafayı yıcektım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fd_exelero

quote:

aynen 4 saat aynı yarışları kastım nerseyse kafayı yıcektım

Kastığınıza değmiş ama. Daha en başından göz korkutan tek yarış

• aynen hocam aslında oyunun %60 da bulaştım bu yarışlara hatta b spec lvl35 ten sonra redbullda araba deıl yanı ucak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.