Şimdi Ara

Sebebi Bulunamayan Sesler? (Çözülemedi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bizim de sanayide dükkanımız var ama 2 tane örnek vereyim.

Arka frenleri kampana olan aracın ilk çalıştırmada ilk 2-3 frende kitliyor sonra geçiyor dedik, fren ayarını azaltmışlar şimdi pedal baya boşta gibi basıyor. Uygulama hiç mantıklı değil sorun da çözülmedi.

Başka bir araçta önden sesler geliyor diye baya parça değişti sizin gibi. Ses bitmedi üstüne bir ton masraf edilmiş oldu. Kafaya takma desem de babamın aracı olduğu için kafaya baya takıyor.

Benim aracın bagaj tarafından çok ses gelmeye başladı kendim söktüm, silikon spreyi sıktım daha iyi oldu en azından olmazsa gene kendim söker yaparım başkası yapsa hepsine para veya minnet etmek gerekecek, sanayide dükkanımız dahi olsa.

Baya uzattım ama bazı sorunlarda bir çok ustaya danışmak lazım. Tek ustan varsa o ne derse yaparsan işin yaş oluyor.
  • malpraktis davası açın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Bizim de sanayide dükkanımız var ama 2 tane örnek vereyim.

Arka frenleri kampana olan aracın ilk çalıştırmada ilk 2-3 frende kitliyor sonra geçiyor dedik, fren ayarını azaltmışlar şimdi pedal baya boşta gibi basıyor. Uygulama hiç mantıklı değil sorun da çözülmedi.

Başka bir araçta önden sesler geliyor diye baya parça değişti sizin gibi. Ses bitmedi üstüne bir ton masraf edilmiş oldu. Kafaya takma desem de babamın aracı olduğu için kafaya baya takıyor.

Benim aracın bagaj tarafından çok ses gelmeye başladı kendim söktüm, silikon spreyi sıktım daha iyi oldu en azından olmazsa gene kendim söker yaparım başkası yapsa hepsine para veya minnet etmek gerekecek, sanayide dükkanımız dahi olsa.

Baya uzattım ama bazı sorunlarda bir çok ustaya danışmak lazım. Tek ustan varsa o ne derse yaparsan işin yaş oluyor.
    Honda servisine götürüp expertiz yaptırdım. Sonucunda rot kollarının uzun olduğunu fakat ayarın yapıldığını söylediler.

Direksiyon kutusuna ayar yapılması gerekiyormuş. Onu da müsait zamanımda yaptıracağım.

Dediğiniz gibi kendim yapmaya kalksaydım YouTube videoları ile yapardım bu zamana kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC005D310

malpraktis davası açın hocam
    Hocam ispatlanmıyor ki maalesef.

Usta bile utanmadan bana "Bu arabayla daha öncesinde oynamışlar." diyor.

Adama "Senden önce sanayiye girmedi bu araba, kim oynayacak?" diyorum, anlamıyor bile.
  • Hocam teker gerideydi demişsiniz de, teker gerideyse o araba sağa çekme ve sağa direksiyon toplama yapardı. Bu şikayetler var mıydı? Tekeri ölçerek de (Çamurluk çizgisinden teker göbeğine v.b) anlayabilirdiniz. Sağlam ayarı bozup da düzen tutmaz hale getirmiş olmasınlar?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.