Şimdi Ara

Şebeke arızalı iPhone 6 16GB 400tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Renk #Siyah Model #Iphone 6 Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Cihazın sorunu kart takılınca aranıyor yazması ve ilerisine gitmemesi. Ayrıca touch id çalışmıyor. Bunların dışında ekran sorunsuz, WiFi ile iPod olarak kullanılabilir. Ben Apple tv için yansıtma amacı ile kullandım son zamanlarda ama artık ihtiyacım yok.

ankara içi elden teslim etmeyi tercih ederim.

400TL

Ekleme:
    Faydalı olabilecek ek bilgiler:
    -IOS Sürümü: 10.2.1
    -Kasa imeisi ve ekranda görünen imei farklı. Ekranda görünen imei yurtiçi kayıtlı. Kasadaki imei yurtdışı kayıtsız.
    -Ben bu haliyle Apple TV airplay için kullandım, ama artık gündelik hayatta iphone kullandığım için ihtiyacım kalmadı.
    -Aldığım kişi bir tamirciye vermiş ancak başarılı sonuç alamamış. Benim tamir ettirme girişimim olmadı.
    -Garantisi yok
    -Şebekeye ulaşılamaması dışında Wi-Fi, USB, Bluetooth, Kamera ve diğer donanımları (touch ID hariç) sorunsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noble -- 19 Nisan 2017; 23:3:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noble -- 2 Mart 2017; 16:13:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.