arkadaşlar belki vardır forumda bir yerde ama ben internette de aradım bulamadım.
şebeke çubuklarını nasıl -97 -103 gibi numaralara çeviriyorduk. bilen varsa söylerse çok sevinirim. bir de o numaraların bir cetveli var mı? yani hangi numaradayken maximum çekiyor gibisinden ?
kendi konumu cevaplamış olucam ama biraz geç de olsa buldum, bilmeyenler için paylaşayım:
arkadaşlar belki vardır forumda bir yerde ama ben internette de aradım bulamadım.
şebeke çubuklarını nasıl -97 -103 gibi numaralara çeviriyorduk. bilen varsa söylerse çok sevinirim. bir de o numaraların bir cetveli var mı? yani hangi numaradayken maximum çekiyor gibisinden ?
1. *3001#12345#* numarasını çevirin ve çevir'e dokunun.
2. Alan testi moduna gireceksiniz. Sol üst tarafta sinyal gücünü gösteren bir işaretçi göreceksiniz. Artık sinyal gücü çubukları ile sayısal değer arasında bu alana dokunarak geçiş yapabilirsiniz. Şimdi giriş düğmesine basarak uygulamadan çıkın. Özelliğin kalıcı olmasını istiyorsanız devam edin, ama merak etmeyin; bu işlemi geri alabilirsiniz.
3. "Kapatmak için kaydırın" çubuğunu görene kadar güç düğmesini basılı tutun. Cihazı kapatmayın.
4. Uygulama kapanana dek giriş düğmesini basılı tutun ve giriş ekranınıza geri dönün.
Bu işlemin ardından iPhone'unuzu yeniden başlatsanız dahi çubuk ve sayılar arasında geçiş yapabileceksiniz. Gördüğünüz sayı sıfıra ne kadar yakın ise sinyaliniz o kadar güçlü demektir.
Varsayılan çubuklara geri dönmek için şu adımları izleyin:
1. *3001#12345#* numarasını çevirin ve çevir'e dokunun.
2. Giriş düğmesine iki kez basın.
Alıntıdır...
Giris dugmesi ne ya cahilligime ver
ne işe yarıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: snnbrn45
Giris dugmesi ne ya cahilligime ver
Home tuşu...
quote:
Orijinalden alıntı: lost.shoot
ne işe yarıyor?
Çekim seviyesini gösteriyor fakat iOS 7de çalışırmı bilmiyorum...iOS 7 öncesi sürümlerde bizzat test edildi ÇALIŞIYOR...
quote:
Orijinalden alıntı: WTF Viqqy
quote:
Orijinalden alıntı: lost.shoot
ne işe yarıyor?
Çekim seviyesini gösteriyor fakat iOS 7de çalışırmı bilmiyorum...iOS 7 öncesi sürümlerde bizzat test edildi ÇALIŞIYOR...