Şimdi Ara

Mesajlarda 'Hücresel veri ağı kapalı' uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
9.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben çoğu zaman msj atarken (Her 10 mesajda 1) Hücresel veri ağı kapalı uyarısı alıyorum mesajlarda ne ilgisi olabilirki??

• İşte şimdi wifi ile EDGE 'i kapatıp SS yakaladım anlatmak istediğim şey sadece mesajlarda yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mur4tkilic

İşte şimdi wifi ile EDGE 'i kapatıp SS yakaladım anlatmak istediğim şey sadece mesajlarda yapıyor

Kimseye olmuyormu bu sorun bana özelmi sadece?
  • quote:

Kimseye olmuyormu bu sorun bana özelmi sadece?

Alıntıları Göster
    edge kapa düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasco1925

edge kapa düzelir.

Alıntıları Göster
    Mesajlarda böyle bir ekran gelmemesi gerekiyor MMS olarak mı göndermeye çalışıyorsun acaba veya sadece tesadüf mü appstoreden bir dosya indirmek için onay verdin oda edge kaplı olduğu için arada sana uyarı veriyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TarikYildiz

Mesajlarda böyle bir ekran gelmemesi gerekiyor MMS olarak mı göndermeye çalışıyorsun acaba veya sadece tesadüf mü appstoreden bir dosya indirmek için onay verdin oda edge kaplı olduğu için arada sana uyarı veriyor olabilir.

Alıntıları Göster
    Yok arkadaşlar dediklerinizin hiçbiri değil bu olay telefonu ilk aldığım günden beridir var her 10 msjdan 1-2 tanesinde bu hatayı veriyor bazen msj yazarken çıkıyor bazen mesaj geldiğinde mesajlara girdiğimde yazıyor bazen msjlarda durup dururken çıkıyor aslında rahatsız etmiyor tamama basıyorum geçiyorum aynı uyarı wifi ve EDGE kapalı olduğunda internet kullanmak isteyen herşeyde yapıyor safari vs. ama mesajlarda neden yapsınki? Mesaj atarken internet kullanımına ihtiyaç yok MMS de göndermiyorum normal msjlaşıyorum

• quote:

Yok arkadaşlar dediklerinizin hiçbiri değil bu olay telefonu ilk aldığım günden beridir var her 10 msjdan 1-2 tanesinde bu hatayı veriyor bazen msj yazarken çıkıyor bazen mesaj geldiğinde mesajlara girdiğimde yazıyor bazen msjlarda durup dururken çıkıyor aslında rahatsız etmiyor tamama basıyorum geçiyorum aynı uyarı wifi ve EDGE kapalı olduğunda internet kullanmak isteyen herşeyde yapıyor safari vs. ama mesajlarda neden yapsınki? Mesaj atarken internet kullanımına ihtiyaç yok MMS de göndermiyorum normal msjlaşıyorum

Alıntıları Göster
    ya 3gs te ikende veriyordu bende önbemli bişi deil 3g kapa 3dge kapa öle kullan telefonu zaten sarjından yemez hem.. bu hatayıda almazsın bidaha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ya 3gs te ikende veriyordu bende önbemli bişi deil 3g kapa 3dge kapa öle kullan telefonu zaten sarjından yemez hem.. bu hatayıda almazsın bidaha

Anlatamadım galiba 3G edge wifi hepsi kapalı iken bu hatayı alıyorum zaten :)
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    evet bende de oluyo.
    neden acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaya39

evet bende de oluyo.
    neden acaba?

Tamam sadece bende olmuyorsa arıza yok demektir :D garantiye göndermek için sağlam sebep arıyorum galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3tyu

quote:

pardon ozmn, internet için hani internet yazılan yer varya edgede orayı sil boş bırak dene bide o zmn
  • quote:

quote:

quote:

pardon ozmn, internet için hani internet yazılan yer varya edgede orayı sil boş bırak dene bide o zmn

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_41422235/tm.htm

1-2 ay önce yukarıdaki linkte ben de sormuştum aynı soruyu.. o konuda da bahsettiğim gibi MMS ile ilgili bir takım şeyler okumuştum yabancı forumlarda ama tam emin değilim..

• quote:

Orijinalden alıntı: ICDeddPeople

http://forum.donanimhaber.com/m_41422235/tm.htm

1-2 ay önce yukarıdaki linkte ben de sormuştum aynı soruyu.. o konuda da bahsettiğim gibi MMS ile ilgili bir takım şeyler okumuştum yabancı forumlarda ama tam emin değilim..

Alıntıları Göster
    Ayarlar/Mesajlar/ 'a girin. MMS Mesajlaşmayı kapatın

• quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

maalesef farketmiyor, o zaman da çıkıyor uyarı.. ayrıca MMS göndermek için bağlantıya gereksinim duyması ilginç bir şey değil mi? neden olabilir? gerçi MMS kapalıyken de çıkıyor, ama SMS gönderilebiliyor, o zaman ne diye çıkıyor anlamadım valla..

tüm bağlantılar kapalıyken MMS göndermeyi deneyen oldu mu peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICDeddPeople

quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

maalesef farketmiyor, o zaman da çıkıyor uyarı.. ayrıca MMS göndermek için bağlantıya gereksinim duyması ilginç bir şey değil mi? neden olabilir? gerçi MMS kapalıyken de çıkıyor, ama SMS gönderilebiliyor, o zaman ne diye çıkıyor anlamadım valla..

tüm bağlantılar kapalıyken MMS göndermeyi deneyen oldu mu peki?

Alıntıları Göster
    Hepsini denedim dediklerinizin bazen sinir bozucu oluyor sinirliyken falan yada harıl harıl bi msj yazarken çat diye çıkıyor ekrana sinirini bozuyor insanın ama normalde her msjda çıkmadığı için tamama basıp geçiyorum çokta önemli değil ama yinede nedenini bilirsem bi tecrübem daha olmuş olur

• quote:

Hepsini denedim dediklerinizin bazen sinir bozucu oluyor sinirliyken falan yada harıl harıl bi msj yazarken çat diye çıkıyor ekrana sinirini bozuyor insanın ama normalde her msjda çıkmadığı için tamama basıp geçiyorum çokta önemli değil ama yinede nedenini bilirsem bi tecrübem daha olmuş olur

3gs te ben ınternet yazan yeri sildim edge kapadım 3g kapadım vermıordu o hatayı :S sende nasıl olmadı anlamadım bunları yapıp kapatıp açsan ne bileyim şaaaaaşırdım
  • quote:

quote:

3gs te ben ınternet yazan yeri sildim edge kapadım 3g kapadım vermıordu o hatayı :S sende nasıl olmadı anlamadım bunları yapıp kapatıp açsan ne bileyim şaaaaaşırdım

Alıntıları Göster
    bu benide sinir ediyor...10 msjda bir değil her msjda cıkıyo bende..ama ayarlar tamam seklınde deıl hucresel verı acık bende yınede cıkıyo...wifi acıkken gelmıyor wifi kapalı ve 3g net fln uygun değilse bu uyarı her msjda gelıyo anlamadım gıttı..onun yuzunden wifiyi kapamaz oldum :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yaya39

evet bende de oluyo.
    neden acaba?

Tamam sadece bende olmuyorsa arıza yok demektir :D garantiye göndermek için sağlam sebep arıyorum galiba

bendede var aynısı ? ne arızası ? bilmediğiniz bişi olunca hemen arızamı ? defolumu :)
  • Wifi acikken olmuyor,niyete bağlanıyor demmkki. Lalarında çıkıyor. Bı etkiside yok. Yazılımdan birsey Ben rahatsız olmuyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: junex

Wifi acikken olmuyor,niyete bağlanıyor demmkki. Lalarında çıkıyor. Bı etkiside yok. Yazılımdan birsey Ben rahatsız olmuyorum :)
    3g yi kapatın hücresel veri agını acın. internete girmiyor fakat o hatayıda vermiyor o zaman =)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.