Şimdi Ara

Mesajlarda 'Hücresel veri ağı kapalı' uyarısı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
9.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Osmann abeeyy bende de var bende de var.bende bu duruma sinir oluyorum çözümü bulabilmiş değilim.
  • Bende iphone yok ama ufak bi analiz de yapabilirsiniz.Sorun çıkanlar:

Operatör--turkcell veya vodafone
    cihazın durumu-- orjinal veya jailbreak
    kullandığı bağlantılar-- 3G veya sadece wifi

gibi bilgileri paylaşırsa ufak da olsa birşey yakalama şansınız olabilir.Sadece bir düşünce benimki.
  • Turkcell kullanıyorum Orjinal 4.2.1 3g kullanmıyorum sadece wifi kullanıyorum oda zaten wifi açık olunca sıkıntı yok o mesaj gelmıyor.
  • hocam sımdı net kapalı ıken mesajlar ve rehbere gırınce cıhaz senın maıllerını kontrol edıyor ya eee net yok baglantı yok ondan dıyor yanı maillerın ayarlarında elle demıssınızdır sız her rehbere ve mesajlara gırdıgınızde kontrol edıyorya
  • Yani çözümü nedir hocam find my iphone kullanıodm mobile me email kaydetmıstm silsem düzelir mi ?
  • Ben yeni verileri al bölümündeki anında ilet sekmesini kapadım şimdilik güzel daha uyarı cıkmadı
  • ben de sinir oluyorum, kesin çözüm yokmu bu olay için
  • bende de geliyor ama okadarda takmıyorum
  • Takılmıcak gibi bişey değilki heleki çok mesaj atıyorsanız varya insanı çileden çıkartıyor yani :)
  • Tam kafayi yedirmelik.... cozumunu bulan varsa beri gelsin
  • AYNI SORUN BENDE DE VAR GENPA 3G 16 GB 4.2.1 VAR. BENİM TAHMİNİM KAPATILMIYOR BU OLAY VE MESAJ YAZARKEN GELİYOR .. VE GERCEKTEN CAN SIKICI. BENCE SEBEBİ TAMAMEN BİZİM KONTÖRLERİ YEMEK. ACIK YAPMAMIZI İSTİYORLAR NETİ BU HATAYI VERDİREREK VE BİZDE NETE ACACAZ EN UFAK SEYDE NETE BAGLANSIN DİYE VARSA ÇÖZÜMÜ BULAN BİZİMLE PAYLAŞSINLAR ARKADAŞLAR
  • benim de başlarda vardı çok sinir oluyordum, kapata kapata çıkmamaya başladı birdaha bu arada hücresel veri ağı ve 3g kapalı durumda.
  • Bendede kapalı fakat hala çıkıyor uyuz oldum baya çok mesaj yazan birisiyim ondan çıkması cok uyuz bir durum :S
  • Bende de ayni uyari cikiyordu. İnyernet paketim oldugu icin sorum etmiyordum. Edge acik olunca uyari vermiyor. Ama inceden killaniyordum demek telefon veri alisverisi yapiyor.
    Game centetda mail adresinizin ustune basark cikis yapin
    Ayarlardan store bolumune girip ordanda cikis yapin sorun ortadan kalkiyor
  • Net paketi kullanmıyorum ama şuan denedim gene çıkıyor başka bir çözüm yok mudur ?
  • MMS'le falan alakası yok. Kullandığınız hat bazı zamanlar güncelleme yapmak istiyor ve internet bağlantınızı açmanızı istiyor. EDGE, 3G, Wİ-Fİ herhangi biri açık olursa bu hatayı almazsınız. İsterseniz bu hatayı aldığınızda telefonunuzu bikaç gün internete bağlı kullanın, daha sonra Hakkında kısmına geldiğinizde Hattınızla ilgili yazanların değiştiğini göreceksiniz.
  • Bu internete bağlı olma durumu 1 2 gun wifi ile kullansam olur mu ?
  • yok mu kesin cozumu olan?
  • Aynı hata bendede var bıkkınlık getirdi telefondan soğudum resmen
  • Bu olayın kesin bi çözümü yok bildiğim kadarıyla. Uyarıyla karşılaşmak istemiyorsanız Edge'niz Wi-Fi'ınız yada 3G'niz açık olacak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.