Ayni hatayi benim iphone4'te de veriyor..sebeb ne olabilir...
bence mmside aynı yerden gönderdiğimiz için bu uyarı çıkıyor, sonuçta mms gönderebilmesi için bildiğiniz gibi internet bağlantısına gerek var, dikkat ettiyseniz msj yazdığınız o boş alanın yanında fotoğraf simgesi olmuyo int. kapalıyken
quote:
Orijinalden alıntı: SezerEkrem
3g yi kapatın hücresel veri agını acın. internete girmiyor fakat o hatayıda vermiyor o zaman =)
O zamanda edge den bağlanmak istiyor ve bizde edge ye bağlanmasın diye hücresel veri ağı sekmesi altında "internet" yazan yere başka bişey yazıyoruz ve edge bağlantısını kesiyoruz.
Ancak mesajlara girdiğimde bu işlemi yapmış olunca da "Hücresel veri ağı etkinleştirilemedi" uyarısı veriyor.
Yani çözüm buda değil.
Ben yavaştan sinir olmaya başladım mesaj yazarken okurken filan bu uyarıların çıkmasına,yok mu çözüm arkadaşlar?
quote:
Orijinalden alıntı: dhüngör
bence mmside aynı yerden gönderdiğimiz için bu uyarı çıkıyor, sonuçta mms gönderebilmesi için bildiğiniz gibi internet bağlantısına gerek var, dikkat ettiyseniz msj yazdığınız o boş alanın yanında fotoğraf simgesi olmuyo int. kapalıyken
benim anlamadığım şey neden mms gönderebilmesi için bağlantıya ihityaç duyuyor? bu her zaman böyle miydi? diğer telefonlarda ben böyle bir şey hatırlamıyorum.. fark nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: ICDeddPeople
quote:
benim anlamadığım şey neden mms gönderebilmesi için bağlantıya ihityaç duyuyor? bu her zaman böyle miydi? diğer telefonlarda ben böyle bir şey hatırlamıyorum.. fark nedir?
Evet hep böyleydi, taa yıllar önce bile MMS göndermek için GPRS bağlantısı kuruyordu ilk kameralı nokialar. Ayrıca o iğrenç uyarıyı ben de almaktayım 3GS'te çözüm bulamadım, onunla yaşamaya alışıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: pckopat_6
quote:
Orijinalden alıntı: ICDeddPeople
quote:
Evet hep böyleydi, taa yıllar önce bile MMS göndermek için GPRS bağlantısı kuruyordu ilk kameralı nokialar. Ayrıca o iğrenç uyarıyı ben de almaktayım 3GS'te çözüm bulamadım, onunla yaşamaya alışıyorum
e o zaman iphone haklı..
+1 bende de aynı hata var hatta ev arkadaşıma bugün aldık 3gs onda da aynı şeyi yapıyo çözümü burda ummuştum ama nıck
yani buna bir çözüm yok dimi :)
ben de sorun yok mesaj atarken, uyarı falan almadım hiç.
quote:
Orijinalden alıntı: pabl0esc0bar
ben de sorun yok mesaj atarken, uyarı falan almadım hiç.
3G açıksa zaten olmuyor :)
İlla 3G'yi açmak gerek yok bence. Sadece hücresel veri ağını açın o zaman o uyarıyı görmezsiniz. Bendede çıkıyor zaman zamana EDGE'yi açıyorum bende çözüm olarak .
bende de çıkıyor bu... edge açtığımızda çıkmıyor, bu tamam, ama edgeyi açtığımızda her mesaja girişimizde data alışverişi mi yapıyor yani... bana gelen mesajı okurken bile çıkıyor... durduk yere kotadan gidiyor heralde.
iphone surekli internet baglantisini kullanan bi cihaz bende hucresel veri agini kapattigim zaman(wifi de kapali ise) bu mesaji aliyorum ama net paketim oldugu icin kapali olmasina gerek yok..
bu uyarı ben, hem 3g hemde hücresel veriyi kapattığım da ortaya çıkıyor ve acayip uyuz oluyorum
çözüm olarak;
hücresel veriyi açıyorum sadece. Eğer sabit bi internet paketiniz yoksa hücresel veri ağı kısmında internet yazan yeri değiştirip başka bişey yazın bende o zamanda çıkmıyor
arkadaşlar bu uyarı çıkan arkadaşlar game center a kullanıcı isimleriyle giriş yapmış olan kişilermi sanki ben oraya girdikten sonra alıyorum bu uyarıyı şimdi çıkış yaptım ordan uyarı gelmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: m3tyu
Kimseye olmuyormu bu sorun bana özelmi sadece?
bende şarzım uzun gidermi diye kapadım mesajlara girdim aynı uyarıyı verdi ama problem yok rahat olun
aynı sorun benim ip4 te de vardı, hermesaj yazısımda cıkıyodu. hucresel veriyi acıp, apn bilgilerinide yanlıs girdim, suan icin bi sıkıntı yok. ip4 te hucresel veri apn bilgilerini kendi duzeltebiliyomus diye biseyler okudum o yuzden bikacgun gozum uzerinde olacak...
quote:
Orijinalden alıntı: tcoRED
aynı sorun benim ip4 te de vardı, hermesaj yazısımda cıkıyodu. hucresel veriyi acıp, apn bilgilerinide yanlıs girdim, suan icin bi sıkıntı yok. ip4 te hucresel veri apn bilgilerini kendi duzeltebiliyomus diye biseyler okudum o yuzden bikacgun gozum uzerinde olacak...
bu seferde mesajı attıktan sonra baglıntada sorun uyarısı verıyo :(
İphone 3g kullanicisiyim bende de ayni hatayi veriyor. Yazilimsal bir sorun olarak garantiye yollasam degisirler mi :))
quote:
Orijinalden alıntı: m3tyu
İşte şimdi wifi ile EDGE 'i kapatıp SS yakaladım anlatmak istediğim şey sadece mesajlarda yapıyor
Arkadaşında dediği gibi Wifi + Edge kapalı hücresel veri ayarlarındaki APN : internet ne yapsam o yazıyı inter yapsamda 3g + edge kapatsamda sonuc alamadım sizin buna çözümünüz nedir ?