Şimdi Ara

Mesajlarda 'Hücresel veri ağı kapalı' uyarısı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
9.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende aklınıza gelecek hersey kapalı mma ile mesajlaşma bile kapalı mail elle konum sevirleri bilgilendirmede kapalı hayla çıkıyor yok mü bı çözümü :/
  • Bu sorunu ben de yasadim ve biraz arastirmadan sonra sbsettingsin bunu cozdugunu farkettim. Eger cihaziniz jbli ise cydia'dan (source:modmyi) uygun sbsettings programini kurup bu illet bildirimden kurtulabilirsiniz. Söyle:

Sbsettings kurulduktan sonra 'data toggle' i aratip (source:bigboss) kuruyoruz cydia'dan. Cihazimizi yeniden baslatiyoruz. Acilinca ayarlardan hucresel veriyi aciyoruz ve statusbar da E isareti ciktiginda statusbar uzerinde parmaginizi saga ya da sola kaydirarak sbsettingsi aciyoruz. Burada yesil olan e simgesine tiklayinca kirmizi oluyor. Ve bu lanetli bildirimden kurtulmus oluyorsunuz. Program baglanti ayarlarini degistiriyor. Telefon edge acik saniyor fakat internete baglanamiyor. Yani bu bildirimi vermiyor. Sbsettingsle daha farkli sistem ayarlarida yapabilirsiniz cydiada pek cok toggle var. Tek problem telefonu acip kapayinca yeniden sbsettingsi acip yeniden aynisini yapmaniz gerekiyor pek yorucu bisey degil fakat siz girip acana kadar 10-15 kb data kullanimi olabiliyor bu da faturaniza yansir tabii. Deneyen yapan ya da sonuc alayan cevaplasin. Saygilar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stek -- 15 Nisan 2011; 20:34:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: m3tyu

İşte şimdi wifi ile EDGE 'i kapatıp SS yakaladım anlatmak istediğim şey sadece mesajlarda yapıyor

Mesajlarda 'Hücresel veri ağı kapalı' uyarısı

- aynen dostum bende iphone 3gs kullanıyorum...
    os = 4.3.2
    operator = vodafone
    hücresel veri ağı, konum servisleri kapalı, wifi kullanmıyorum...
    mesajları açarken bendede çıkıyor bu yazı...
    ama kafaya takmıyorum...

internete girmesinde telefon, varsın bu mesajı yazsın dursun :)
    hiç umrumda değil valla...

• bendede var bu problem bunun için patch vs yok mu
  • Benim taktik umarım sizde de işe yarar.

Öncelikle telefonu elimize alıyoruz. 3G, Hücresel veri hepsini kapatıyoruz. Hücresel verinin bilgilerini doğru giriyoruz. (internet)

Ardından home tuşuna çift basarak görevleri sonlandırıyoruz.

Sonra tekrar ayarlara giriyoruz. Ardından Hücresel veri ağının içerisindeki apn değiştirerek oradaki kısmı: internet123 yapıyoruz. Daha sonrasında bir üst sekmeye geçip hücresel veri ağını açıyoruz. Home tuşuna çift basarak görevleri sonlandırıyoruz Telefonu kapatıyoruz ve tekrar açıyoruz.

Daha da olmazsa bu kez hücresel veri ağını kapatıyoruz. Bunda telefonu kapatıp açmak gerekmiyor.

Fayda görenler buradan belirtsinler, bende işe yaradı bu yöntem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erent. -- 20 Ağustos 2011; 20:59:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erent.

Benim taktik umarım sizde de işe yarar.

Öncelikle telefonu elimize alıyoruz. 3G, Hücresel veri hepsini kapatıyoruz. Hücresel verinin bilgilerini doğru giriyoruz. (internet)

Ardından home tuşuna çift basarak görevleri sonlandırıyoruz.

Sonra tekrar ayarlara giriyoruz. Ardından Hücresel veri ağının içerisindeki apn değiştirerek oradaki kısmı: internet123 yapıyoruz. Daha sonrasında bir üst sekmeye geçip hücresel veri ağını açıyoruz. Home tuşuna çift basarak görevleri sonlandırıyoruz Telefonu kapatıyoruz ve tekrar açıyoruz.

Daha da olmazsa bu kez hücresel veri ağını kapatıyoruz. Bunda telefonu kapatıp açmak gerekmiyor.

Fayda görenler buradan belirtsinler, bende işe yaradı bu yöntem.

iyide arkadaşım bu seferde edge ile birşeye bağlanmak durumunda edge ayarlarına girip internet olarak yapıp tekrar resetlemek gerekir. Dediğiniz yöntemde..
    Bir diğer konu edge ben ve benim gibi bir çok arkadaşta kapalı siz sürekli açık konumda tutarak oparatöre sürekli soruyorsunuz sende edge varmı diye o da her defasında cevap vereceğinden bekleme süresinden yer...

• quote:

Orijinalden alıntı: m3tyu

İşte şimdi wifi ile EDGE 'i kapatıp SS yakaladım anlatmak istediğim şey sadece mesajlarda yapıyor

Mesajlarda 'Hücresel veri ağı kapalı' uyarısı

Aynı sorun bendede var. 3g den kaynaklanıyor. 3g yi kapatınca bu hatayı alıyorsun. Ben 3g yı bilerek kapattım çünkü süreklı cıhaz kontor yiyordu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.