Şimdi Ara

ŞEBEKE ELEKTRİĞİ ÇOK DÜŞÜK TV ÇALIŞMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİZİM MAHALLEDE ŞEBEKE ELEKRİĞİ ÇOK DÜŞÜK. 100 İLE 150 ARASINDA DEĞİŞİYOR. REGULATOR DA KULLANIYORUZ. AMA DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK. 37 EKRAN TÜPLÜ TV ÇALIŞMIYOY. YENİ BİR 3'' LCD TV ALMAK İSTİYORUM. NE TAVSİYE EDERSİNİZ. TABİKİ ENERJİ TASARUFLU OLSA DAHA İYİ OLUR. 32LH 200 NASIL?

• Benzer bir durumu ben de şantiye elektriği kullanan bir yerde yaşamıştım. Regülatör + ups ile durumu biraz idare ettim. Tv akşam saat 6 dan sonra standby dan açılışa geçemiyordu. Sabah açık bırakıp işe gidiyordum akşam açık bulabilmek için. Sonuçta tv ve çamaşır makinasının usta tabiriyle "beyni yandı" . Sizin de muhtemelen başınıza gelecek olan durum bu.

Regülatör ile voltajı bir nebze yükseltirsiniz. Arada düşme olunca UPS devreye girerek durumu kurtarır. Ama şunu unutmayın aldığınız yeni tv her ne kadar garantili olacak olsada " elektrik sorunu, düşük veya yüksek voltaj" sebebiyle olacak arızayı eğer sevis anlarsa garantiden onarım veya değişim yapmaz. Arıza için eve gelince durumu anlayacaklardır. Veya bölgenizde bu tür voltaj düşmesi sorununu bildikleri için olaya farklı yaklaşabilirler.

Kolay gelsin.
  • online ups alın , ben alırken araştırmıştım çok düşük voltajda bile aküyü şaj edip 221 v çıkış verebilen modeller var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.