Şimdi Ara

Sebepsiz Ban'lar Yüzünden Silindi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
242
Cevap
115
Favori
9.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nivea dry impact ve rexona extra cool iyi gelmişti bana. Fakat rexona ıslaklığı önlemiyor. Birde ikiside pudralı olduğundan sıktıkdan sonra biraz beklemek lazım.

Koltuk altı için philips bodygroom öneririm. Kasık bölgelerinde ve duşta su ile kullanımda biraz uğraştırıyor ama jilete göre iyi yinede, kolaylık sağlıyor. Ayrıca kullanırken dikkatli olun, torbaya değdirmeyin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

Nivea dry impact ve rexona extra cool iyi gelmişti bana. Fakat rexona ıslaklığı önlemiyor. Birde ikiside pudralı olduğundan sıktıkdan sonra biraz beklemek lazım.

Koltuk altı için philips bodygroom öneririm. Kasık bölgelerinde ve duşta su ile kullanımda biraz uğraştırıyor ama jilete göre iyi yinede, kolaylık sağlıyor. Ayrıca kullanırken dikkatli olun, torbaya değdirmeyin :)

Torbayı neyle alcaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Eski usul jiletle veya çok değdirmeden makineyle Ben cesaret edemedim makineyle ama belli olmaz denemek lazım belki düşündüğüm gibi değildir Dediğim model BG2028/32, bende bu model yok bir arkadaşımda var fakat QG3380/16 setinin içinde aynı aparat olduğundan dolayı başlık aynı BG2028 ile. Çok kolaylık sağlıyor vücut traşında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

Eski usul jiletle veya çok değdirmeden makineyle Ben cesaret edemedim makineyle ama belli olmaz denemek lazım belki düşündüğüm gibi değildir Dediğim model BG2028/32, bende bu model yok bir arkadaşımda var fakat QG3380/16 setinin içinde aynı aparat olduğundan dolayı başlık aynı BG2028 ile. Çok kolaylık sağlıyor vücut traşında.

Bacaklar kıllarını QG3380/16 ile alırsak nasıl bir sonuç olur ?

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Kullandığım QG3380 modeli tam set oluyor. Yani içinde saç, sakal, burun, vücut aparatları var. O yüzden bu model yerine sadece vücut için BG2028/32 modelini tavsiye ederim. Bacak kıllarım fazla uzun olmadığı için denemedim hiç ama kullananlar memnundu.
  • hocam bu makine cildi sıfırmı traşlıyor.
  • Sıfır değil ama jilete yakın yinede.
  • Hocam garniyeri direk cope atin neden diye sorgulamayin bile peeling urunleri vucuda cok zararli tecrube konusuyor diyebiliriz kisisel bakim uzerine cok titizligim var lise 1 e basladigimda deli gibi kullanirdim garniyeri , clean clear felan zarardan baska getirisi yok cilde suan lise sondayim 3 senedir yuzumde hic cikmaz sivilce nerdeyse oyle 2-3 haftada bir kac tane anca onlarda direk kaybolur cunku gun ici her yarim saat te 45 dk da bir yuzumu yikamayi adet edindim bunun tek handikapi yuzumde nem kalmiyor ve kuruyup catliyor onunda cozumu normal sabun yerine dove nemlendirici Sabun kullanmakla cozdum

• 2-3 gün önce attım. Yüzüm pürüssüzleşti ama sivilceler çıkmaya başladı. Tavsiyeleriniz için teşekkürler :)

• Ferah kokan duş jeli önerin

• quote:

Orijinalden alıntı: Reablo

Ferah kokan duş jeli önerin

emredersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Omega

quote:

Orijinalden alıntı: Reablo

Ferah kokan duş jeli önerin

emredersin

Tabiki İstemem yeter

• Gilette mach 3 turbo ile sakallari aliyorum ama cok sivilce yapmaya basladi ne onerirsiniz?

• Birde schwarzkopf osis wax i nerden bulucaz yok hic biyerde
    kozmoya dan soyledim geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALO -- 6 Haziran 2015; 9:36:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omega

Birde schwarzkopf osis wax i nerden bulucaz yok hic biyerde

Sachane
  • sindirgi S kullanıcısına yanıt
    hocam o diş macunu nu nereden alıyorsunuz ?
  • Gittigidiyor

gerçekten işe yarıyormu peki yoksa colgate signal gibi mi
  • Yariyor hocam

sağolun hocam
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.