Şimdi Ara

Sebepsiz Ban'lar Yüzünden Silindi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
115
Favori
9.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben hemen hemen her gün saçıma fön çekiyorum ilerde dökülmemesi yada güçlenmesi için filan önerebileceğiniz şampuan bakım kremi vs. var mı ? yardımcı olursanız sevinirim
  • Saç spreyi öneriniz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kisisel bakim ne la kiz misiniz ? .Her gun dus aliyorum.Sac seklimde zaten belli.Onun harici havalar buz gibi isinmiyor dolayisi ilede deodrant bilmem ney gec.

Dis macunu fark etmez vur gitsin
    Sampuan bana fark etmiyor hepsi sacimi kabartiyor anasini satiyim onada vur gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Deutsch Ali

Kisisel bakim ne la kiz misiniz ? .Her gun dus aliyorum.Sac seklimde zaten belli.Onun harici havalar buz gibi isinmiyor dolayisi ilede deodrant bilmem ney gec.

Dis macunu fark etmez vur gitsin
    Sampuan bana fark etmiyor hepsi sacimi kabartiyor anasini satiyim onada vur gitsin

Dolmuşta, otobüste, metroda leş gibi ter kokarsınız insanların bakışlarını anlamazsınız.

İnsanlarla konuşurken ağzınız lağım gibi kokar ama size meyve bahçesi zannedersiniz.

Saçlarınızı Brad Pitt tarzı yaptığınızı zannedersiniz, ama gerçekten İsmail YK görünürsünüz.

Bakım dediğiniz insanın kendine ve çevresine saygısıdır, artık kedilere, köpeklere bile bakım yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taharet Muslugu.

Beyler benim dudaklar kuru ve kötü gözüküyor bayanlar için böyle ruj gibi ürünler var erkekler için bulabilen veya kullanan bir arkadaş varsa bir link vs atarsa çok mutlu olurum

Arkadasin.dediginin.ustune ben.de su anda sebamed kullaniyorum, gorsel bir etkisi yok ancak nemlendirmeden ziyade fena koruyor. Yalniz surmeden once dudagini bir islat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vücut kılları için ne önerirsiniz? Ağda öyle bir canımı yaktı ki dayanadım bıraktım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda bahsedilen sulfatsiz sampuanlarun gercekten faydasini goruyor musunuz? Bende sac dokulmesi var ve sivilce tarzinda seyler cikiyor kafamda. Bunun icin biominoxil sampuan kullaniyorum. Acaba sulfatsiz sampuanin faydasi olur mu?

Tras sonrasi yuz icin ne kullaniyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: beroco50

arkadaşlar merhaba ben hemen hemen her gün saçıma fön çekiyorum ilerde dökülmemesi yada güçlenmesi için filan önerebileceğiniz şampuan bakım kremi vs. var mı ? yardımcı olursanız sevinirim

Cevap yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: varior42

Saç spreyi öneriniz nedir

Ben Taft kullaniyorum 2 senedir

• İncelelemeler devam edicekmi acaba ?

• Takip
  • Sakalı en iyi nasıl kesebiliriz sanki köseymiş gibi gösterecek şekilde. Böyle suratımda kapkara görünmesin sakalların kökleri

• Bende birkaç tavsiye vereyim önelikle bu ürünleri kullanıcam diye sağlığınızdan olmayın,

Şampuan: Clear men mentol kullanıyorum, her gün duş alıyorum her duşta kafamı 2 sefer şampuanlıyorum biri liflenmeden önce biri sonra

Duş jeli: açıkçası kokusu hariç hepsi aynı geliyor bana o yüzden bulduğumu alıyorum önemli olan (bence) jel değil liflenmek

Traş köpüğü: bunada şaşırtıcı bireşey önericeğim BİMin Mans ürünün hassas ciltler için olanı harika bence çok memnunım hiç tahriş etmiyor

Traj bıçağı: yine Mans markasının mavi olanı harika çok beğeniyorum 2 bıçaklı

Traş kolonyası: kullanmıyorum bence çok zararlı çok rahatsız ediyor beni onun yerini en soğuk suyla yüzümü 10 12 sefer güzelce yıkıyorum ve kurulanıyorum kesinlikle kolonyadan etkili

Diş macunu : hem beyazlık isteyiptehem hassas dişlere sahip olanlar için en iyisi bence Colgate 3lü etki harika

Diş Fırçası: Colgate 360 dil temizliği benim için önemli dilimi fırçaladıktan sonra ağız gargaraso kullanmayı bıraktım bence 360 en iyi dil fırçası kesinlikle

Roll on : Niveanın Natural serisini kullanıyorum alkol paraben ve aliminyum içermiyor

Parfüm : parfüm olarak açık parfüm (D&P one million) kullanıyorum 2 yıldır memnunum aynı koku aynı kalıcalık boşa para vermek koyuyor açıkçası ancak sadece kıtafete sıkıyorum habgi parfüm olursa olsun cildinize sıkmayın!

Daha aklıma gelirse editlerim onun dışında liflenmek ve banyo çok önemli en soğuk günlerde bile buz gibi suyla banyo yaparım ve en az 10 dk liglenirim şeker ve tuz hiç tüketmem bu yüzden yüzümde 1 tane sivilce yada siyah nokta yok onun haricinde cildinizde sizden kaynaklanmayan durumlarda sivilce öıkyorsa doktora gidin

• quote:

Orijinalden alıntı: Asosyaller Kralı

Sakalı en iyi nasıl kesebiliriz sanki köseymiş gibi gösterecek şekilde. Böyle suratımda kapkara görünmesin sakalların kökleri

Berbere ustura ile kestirebilirsin.

• Yararlı konu evet arkadaşlar varmı başka tavsiyesi olan ?
    parfüP
    Deodorant
    Roll-on
    Krem
    Şampuan
    Makine Önerisi

Özellikle hem cinsim olmanız rahatlığı ile bir soru sorucam size siz genital ve koltuk altı kıllarını nasıl temizliyorsunuz ???
  • Yaklaşık 2.5 - 3 ay önce head and shoulders saç dökülmelerine karşı olanı kullanmaya başladım saç dökülmesinde azalma var sanki biraz tam anlayamadım. Ama saçım ince telli o yüzden pek iyi durmuyo. var mı ciddi dökülme sorunu olup ta faydasını gören head and shoulders ın?

• Bişey dikkatimi çekti diş macunu hariç hepsi Alman menşeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepfear7 -- 8 Mayıs 2015; 11:57:14 >

• Dove invisible dry.. bütün markalar kullanmış olarak en başarılı stick bu..nemlendirip güzel koku sacar

• quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

Bişey dikkatimi çekti diş macunu hariç hepsi Alman menşeli

Roll-on dan memnun musun ?

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Evet

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.