Şimdi Ara

.:Şebnem Ferah Fan Club:. (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
3
Favori
28.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Night Train

Eklerseniz sevinirim. Uzunca bir süredir fanıyım kendisinin. Ayrıca hazır konu açılmışken gelecek akustik konserin haberini de vereyim.

Şebnem Ferah - Akustik Konser

Tarih: 25.09.2010 21:00:00
    Yer: Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi

2. Kategori: 85,00 TL
    3. Kategori: 80,00 TL
    4. Kategori: 75,00 TL
    5. Kategori: 70,00 TL
    6. Kategori: 60,00 TL
    7. Kategori: 50,00 TL
    8. Kategori: 40,00 TL
    9. Kategori: 30,00 TL

http://www.biletix.com/event.htm?id=LKHA2

Akustik konserin İzmir'de de olması dileğiyle.. (: Fırtına'nın akustik halini özlemiştim doğrusu.. (:

Arkadaşlar şayet bu konsere gidenler varsa buradan yorum görüş fikirlerini paylaşırlar mı?

Çok merak ediyorum açıkçası...

• Ben gittim bu konsere evimin oldukça yakınındaydı. Pek beğenmedim ama isteğim akustik konserlerin devam etmesi.Görsel şov güzeldi,dekorlar güzeldi Can şengün & Metin Türkcan gayet iyiydi ama bitek Şebo kötü günündeydi galiba (: Seyirci söyledi birazcık şarkıları =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

geçen haftasonu masstivalde çektiğim fotoları paylaşayım arkadaşlar

dahası var ancak upload etmedim ayrıca 2 tane video da youtube e upload edicem

Mükemmel..

Ellerine, emeğine sağlık..

Aşığım bu kadına yaaa

• Başlığa ait bir bilgi ekranı var mı? Ya da başlığı açan arkadaş kayıtlı listesi oluşturdu mu? Varsa beni de ekler misiniz? Başlığı açan arkadaşımıza binlerce kez teşekkürler
  • Demek ki geç kaldık. Pek fazla ilerlemiyor topic
  • Kız arkadaşım ve ben şebo hayranıyız, kız arkadaşım için doğum günü kutlama tebrik videosu nasıl çekebilirim ?
    Şeboya nasıl ulaşabilirim ? Konserlerden önce veya sonra ? var mı bir fikri olan , şeboya video kayıtı yaptırmak zorundayım :))
  • Her şarkısı bir efsane...
  • Şebnem yıllardır konserlerinde yoğun olarak dinleyicilerine söyletmekten hoşlanıyor şarkılarını. Kimsenin de itirazı yok aslında buna. DVD'de de ne kadar güzel sonuçlandığını gördük
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1860_h

şebocu olmadan yaşıyorsan
    yanlızca hayatı seyredersin

çok iyi demişsin! şebocu olmak bir yaşam biçimi!

• En son Bostancı'daki konserine gittim, performansına kimse laf edemez ancak aşırı bilet satıldığı için çok kalabalıktı,çok rahatsız oldum
  • Beni en çok Şebnem Ferah'la özdeşleşen ergen şarkıcısı imajı rahatsız ediyor, aslında her yaşta farklı bir anlam kazanıyor şarkıları.
  • 7 Mayıs da Çukurova Üni'de
  • Yarın akşam İTÜ'nün bahar şenlikleri kapsamında Ayazağa kampüsünde sahne akıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: idalyan

Beni en çok Şebnem Ferah'la özdeşleşen ergen şarkıcısı imajı rahatsız ediyor, aslında her yaşta farklı bir anlam kazanıyor şarkıları.

Bundan bende rahatsızım ama şebnem in bundan rahatsız olduğunu düşünmüyorum aksine bundan hep nemalanır tarzda işler yapması beni çok rahatsız ediyo,çünkü şebnem çok yetenekli biri keşke sınırlarını daha çok aşabilse :))
  • Benide ekle büyük hayranlarından biriyim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.SAYGILI

7 Mayıs da Çukurova Üni'de

Bilet Fiyatı 10 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamancokzor

quote:

Orijinalden alıntı: idalyan

Beni en çok Şebnem Ferah'la özdeşleşen ergen şarkıcısı imajı rahatsız ediyor, aslında her yaşta farklı bir anlam kazanıyor şarkıları.

Bundan bende rahatsızım ama şebnem in bundan rahatsız olduğunu düşünmüyorum aksine bundan hep nemalanır tarzda işler yapması beni çok rahatsız ediyo,çünkü şebnem çok yetenekli biri keşke sınırlarını daha çok aşabilse :))

Katılıyorum, bence biraz daha risk alması gerekiyor artık. Zaten kaybedecek bir şeyi de yok, kraliçe bellendi artık:)
  • ergen dinlesin yada dinlemesin umrumda değil...bunun yanı sıra konserlerinde ki profili de hep gotik ergenler ama olsun onlarda zamanla şebnemin felsefesini anlayacak olgunluğuna erişeceklerdir
  • Yeni albümle ilgili bir bilgisi olan var mı peki? Bir sonraki ne zaman gelecek??
  • dün 'özgürce yaşa' diye bir single sürmüş internet üzerinden meraklısı varsa dinlesin ben dinledim pek beğenmedim .
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.