Şimdi Ara

.:Şebnem Ferah Fan Club:. (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
3
Favori
28.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekle
  • Sebnem ferah kadar salak bi kadin gormedim o kadar guzel sarkilAri var gidiyor en sıkicilari ustelik hep ayni sarkilari caliyor konserlerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanmısbozuka

Sebnem ferah kadar salak bi kadin gormedim o kadar guzel sarkilAri var gidiyor en sıkicilari ustelik hep ayni sarkilari caliyor konserlerinde

Hop dostum sakin ol önce kime salak dediğinin farkına var. Konserlerınden gelen tepkıye gore konser repertuarlarını oluşturur sanatçılar seyırcının durumuna göre anlık degısmeler olabılır tabi. Senn hoşuna gitmiyor diye Şebnem Ferah gibi Türkiye'de rock müziğin bayanlarda gerçek manada ilk temsilcisi olmuş efsane olma yolunda ilerleyen bir kişiye salak demek. ''Salakça'' olur
  • Şebnem Ferah - Perdeler (Featuring Apocalyptica)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRdOfWeB -- 29 Ağustos 2012; 21:01:48 >
  • bu da benden... :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yanmısbozuka

Sebnem ferah kadar salak bi kadin gormedim o kadar guzel sarkilAri var gidiyor en sıkicilari ustelik hep ayni sarkilari caliyor konserlerinde

o zaman git 2 notadan baska birsey bilmeyen serdar ortaci dinle ona bakarsan butun sarkilari ayni sebnem oyle degil. Bu bir tiyatro ve bozulmadan devam etmesi bi sorun cikmamasi icin ayni parcalar caliyor tv8 deki sebnem konserini izleseydin anlardin kadin kendi dedi ben uydurmuyorum

• "Sil baştan" şarkısı bile türkiyedeki onlarca şarkıcının şarkılarını ezer geçer.. Türkiyedeki en iyi şarkıcılardan biri bence
  • hadi yine iyisiniz ah şuanda konserde olmak vardı ama para bulamadım
    kendi çekimim

22 eylül harbiye konserine gidemeyenlere gelsin

• uplayalım konu canlansın
  • Desteğimizi esirgemeyelim.
  • albüm ne zamana çıkar acaba
  • şaheser her parçası ama bunu ayrı seviyorum

• evet beyler yeni albüm ne zaman bilen var mı? son albüm güzeldi umarım yeni albümde güzel olur
  • Tv8'de 3-5 ay içerisinde demişti. Kışın gelecek sanırım yeni albüm.
  • aralık veya ocak gibi çıkar galiba
  • ocak geldi albüm nerde? bilgisi olan yok mu?
  • Vokal kayıtları bitti sanırım yeni albümün,Ocak Sonunda çıkmasını bekliyorum ben. Bi önceki albüm diğer albümlerine göre kötüydü bence bu sefer iyi bişeyler çıkar umarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamancokzor

Vokal kayıtları bitti sanırım yeni albümün,Ocak Sonunda çıkmasını bekliyorum ben. Bi önceki albüm diğer albümlerine göre kötüydü bence bu sefer iyi bişeyler çıkar umarım :)

Niye begenmedin ki dostum benim adi ormanin tum sarkilari ( eski ve aydinlikkti galba disinda) cok iyiydi ossye onu dinleyip fizik coZerek hazirlanmistim ah ah :) benim istegim o album gibi olmasi .

Gerci album cikarmasi bi yere kadar yeni sarkilari konserde calmiyorki neymis hep can kiriklari bilmemne

Not: can kiriklari en sevdfim sarkisiydi

• bence son albümü de oldukça güzeldi. Özellikle Yalnız ve İstiklal Caddesi Kadar çokçok iyiler
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.