Bildirim
.:Şebnem Ferah Fan Club:. (17. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Özlem Tekin'le birlikte çok beğeniyorum -
ekle -
albüm çok kısa zaman içerisinde çıkacaktır az daha sabır -
quote:
Orijinalden alıntı: Bey Amca
Okyanus
Sana bilmediğin bir şey söyleyemem
Bir kalp kırıldığında
Bu 3 şarkısı favorimdir. Şebnemim her şarkısı güzeldir her şarkısında farklı duygular vardır. Bir insan hikaye anlatır gibi tempolu bi şekilde nasıl şarkı söyleyebilir ki? Bence Şebnemi sevmeyen yoktur söylediklerini anlamayan insanlar vardır.
en iyileri hemde -
Bende şebnemi severim -
Sana bilmediğin bir şey söyleyemem ve Bir kalp kırıldığında benim de çok sevdiğim şarkılardan ama keşke konserlerde de söylese ben hiç denk gelmedim.
Bu arada Albümle birlikte Klip yayınlanacak çok büyük ihtimalle çünkü çekimler bitti yazmıştı Ozan Tügen beklemedeyiz bakalım. -
Yeni albümü OD 9 mayısta çıkıyor haberiniz olsun,esenshopta ön siparişe açık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 saate 5.000 tane imzalı albüm bitmiş ben alamadan gitti ona yanarım ya neyse
-
albüme ait fotoğraflar
-
Vaaayy dövmesi çok güzell olmuş. Ama kapak fotoğrafını çok beğenmedim. Bir an evvel çıksın albüm yeter :) -
-
-
Müthiş. Şebo'yu 1080p izledim ya huzurla ölebilirim.
Şuan ağlıyorum ve mesaj yazıyorum biliyor musun. -
efsane benim adım orman albümünden sonra geri döndü tam beklediğim gibi bir albüm olmuş ve çıkış parçası seçimi zaten harika -
Şarkıyı ben de çok beğendim,klipte güzel aslında ama bu kliplerini hep köhne yerlerde çekmek zorunda mı rock müzik yapıyor diye
Ayrıca şarkı sözleri Şebnem'den beklemediğim eleştirellikte,hoşuma gitti. -
quote:
Orijinalden alıntı: zamancokzor
Şarkıyı ben de çok beğendim,klipte güzel aslında ama bu kliplerini hep köhne yerlerde çekmek zorunda mı rock müzik yapıyor diye
Ayrıca şarkı sözleri Şebnem'den beklemediğim eleştirellikte,hoşuma gitti.
evet klibin çekildiği mekan biraz klişe
ama yine de dediğin gibi güzel bi klip olmuş.
ayrıca şebo klipte her zaman ki gibi çok şık ve güzel :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 10 Mayıs 2013; 2:57:41 > -
quote:
herhalde çıkış parçasını çiçekler böcekler içinde çekicek değildi yaşarkının ruh hali bunu yansıtıyor ve ben gayet beğendim
o değilde bu albüme laf söyleyecek adam çıkacağını zannetmiyorum benim beklentimin çok üstünde
-
quote:
Orijinalden alıntı: can kırıkları.
quote:
herhalde çıkış parçasını çiçekler böcekler içinde çekicek değildi yaşarkının ruh hali bunu yansıtıyor ve ben gayet beğendim
o değilde bu albüme laf söyleyecek adam çıkacağını zannetmiyorum benim beklentimin çok üstünde
Ekşide yerin dibine sokmuşlar bile.Şuan için sadece çıkış parçası ve od şarkısını benimsedim. Diğerlerini bir kaç dinlemem lazım sindirmek için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.
quote:
Orijinalden alıntı: can kırıkları.
quote:
Ekşide yerin dibine sokmuşlar bile.Şuan için sadece çıkış parçası ve od şarkısını benimsedim. Diğerlerini bir kaç dinlemem lazım sindirmek için.
benim şuanda en favorilerim arasındaki kalbim mezar od birileri var yarım
özellikle yarım beni çok etkiledi ve şebnem diğer albümlerine nazaran tarzını değiştirmiş ve bu değişiklik kimse alışamadı
benim adım orman albümündede millet yerin dibine soktu ama konserlerde bağıra bağıra kulaklarımızın içine ediyorlardı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X