Şimdi Ara

.:Şebnem Ferah Fan Club:. (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
3
Favori
28.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özlem Tekin'le birlikte çok beğeniyorum
  • ekle
  • albüm çok kısa zaman içerisinde çıkacaktır az daha sabır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Okyanus
    Sana bilmediğin bir şey söyleyemem
    Bir kalp kırıldığında

Bu 3 şarkısı favorimdir. Şebnemim her şarkısı güzeldir her şarkısında farklı duygular vardır. Bir insan hikaye anlatır gibi tempolu bi şekilde nasıl şarkı söyleyebilir ki? Bence Şebnemi sevmeyen yoktur söylediklerini anlamayan insanlar vardır.

en iyileri hemde
  • Bende şebnemi severim
  • Sana bilmediğin bir şey söyleyemem ve Bir kalp kırıldığında benim de çok sevdiğim şarkılardan ama keşke konserlerde de söylese ben hiç denk gelmedim.

Bu arada Albümle birlikte Klip yayınlanacak çok büyük ihtimalle çünkü çekimler bitti yazmıştı Ozan Tügen beklemedeyiz bakalım.
  • Yeni albümü OD 9 mayısta çıkıyor haberiniz olsun,esenshopta ön siparişe açık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 saate 5.000 tane imzalı albüm bitmiş ben alamadan gitti ona yanarım ya neyse
  • albüme ait fotoğraflar

.:Şebnem Ferah Fan Club:.

• Vaaayy dövmesi çok güzell olmuş. Ama kapak fotoğrafını çok beğenmedim. Bir an evvel çıksın albüm yeter :)
  • yeni albüm "Od"un çıkış videosu 'Birileri Var'
    ben çok beğendim

• quote:

Orijinalden alıntı: ChicharitoHernandez

yeni albüm "Od"un çıkış videosu 'Birileri Var'
    ben çok beğendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Müthiş. Şebo'yu 1080p izledim ya huzurla ölebilirim.

Şuan ağlıyorum ve mesaj yazıyorum biliyor musun.
  • efsane benim adım orman albümünden sonra geri döndü tam beklediğim gibi bir albüm olmuş ve çıkış parçası seçimi zaten harika
  • Şarkıyı ben de çok beğendim,klipte güzel aslında ama bu kliplerini hep köhne yerlerde çekmek zorunda mı rock müzik yapıyor diye

Ayrıca şarkı sözleri Şebnem'den beklemediğim eleştirellikte,hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamancokzor

Şarkıyı ben de çok beğendim,klipte güzel aslında ama bu kliplerini hep köhne yerlerde çekmek zorunda mı rock müzik yapıyor diye

evet klibin çekildiği mekan biraz klişe
    ama yine de dediğin gibi güzel bi klip olmuş.

ayrıca şebo klipte her zaman ki gibi çok şık ve güzel :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 10 Mayıs 2013; 2:57:41 >
  • quote:

Şarkıyı ben de çok beğendim,klipte güzel aslında ama bu kliplerini hep köhne yerlerde çekmek zorunda mı rock müzik yapıyor diye

herhalde çıkış parçasını çiçekler böcekler içinde çekicek değildi ya şarkının ruh hali bunu yansıtıyor ve ben gayet beğendim

o değilde bu albüme laf söyleyecek adam çıkacağını zannetmiyorum benim beklentimin çok üstünde

• quote:

Orijinalden alıntı: can kırıkları.

quote:

herhalde çıkış parçasını çiçekler böcekler içinde çekicek değildi ya şarkının ruh hali bunu yansıtıyor ve ben gayet beğendim

o değilde bu albüme laf söyleyecek adam çıkacağını zannetmiyorum benim beklentimin çok üstünde

Ekşide yerin dibine sokmuşlar bile. Şuan için sadece çıkış parçası ve od şarkısını benimsedim. Diğerlerini bir kaç dinlemem lazım sindirmek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Orijinalden alıntı: can kırıkları.

quote:

Ekşide yerin dibine sokmuşlar bile. Şuan için sadece çıkış parçası ve od şarkısını benimsedim. Diğerlerini bir kaç dinlemem lazım sindirmek için.

benim şuanda en favorilerim arasındaki kalbim mezar od birileri var yarım

özellikle yarım beni çok etkiledi ve şebnem diğer albümlerine nazaran tarzını değiştirmiş ve bu değişiklik kimse alışamadı

benim adım orman albümündede millet yerin dibine soktu ama konserlerde bağıra bağıra kulaklarımızın içine ediyorlardı

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.