Şebo abladan yeni bir albüm bekliyoruz zamanı geldi dimi arkadaşlar?
DVD için haber yok herhalde değilmi ?Bilende yok cvp gelmediğine göre ?
merhaba bu club ı ilk kez gördüm.bende fanatiklerindenim kapışan varmı?Odamda 3Devasa afiş,5orta boy posteri var.Konserlerini de kaçırmam Bizi herkes anlayamaz arkadaşlar.iyi günler
quote:
Orjinalden alıntı: sinan_54
Şebnem Ferah'la doğdum Şebnem Ferah'la büyüyorum.
Şebo abladan yeni bir albüm bekliyoruz zamanı geldi dimi arkadaşlar?
büyük bi ihtimalle sonbahar sezonuna gelir
quote:
Orjinalden alıntı: fatihhilal
ben bu karının hastasıyım yaaa
bu ne biçim bir söyleniş tarzı insan sevdiği birine böle dermi,arkadaşlar kelimemizi seçerek konuşalım.. ben de bu kadını çok severim ama bu karıyı değil..saygılarım ile.. ben Şebnem Ferahı gerçekten çok severim resmen şarkılarında insan kendisini buluyor..bu bölümü açan berkay önen arkadaşımın emeğine sağlık..
beni de ekle
çok iyi çok kaliteli müzik yapıyo da bu şebnem ferah ama soyadıyla tam bir tezad her şarkısı içimi karartıyor.
hoşçakal
yanlız fun club olmaz fan club olur. fun eğlence fan hayran demek.
imza kodlarını düzelttim
Şebo yu bende çok seviyorum bu yaz izmire gelmişti gidememiştim konserine pişman oldum İnşallah 2007 de gene gelirde gitmek nasip olur.
millet bende şebocuyum herkese selam
Bir Aktivite yapaşım topluca konsere gitmek gibi....
burada bensiz toplanmışsınız çok ayıp bi dha görmeyeyim "şebnem ferah" başka bişey soylemeye gerek yok.. bir de sakarya üniversitesine gelse tam süper olacak..olmadı ben getircem zaten
Arabamda 1 CD dinliyorum o da Şebnem Ferah.
şebocu olmadan yaşıyorsan yanlızca hayatı seyredersin
millet istanbul da şu aralar veya bi kaç ay sonra şebnem in konseri varmı duyan bilen
adımdan herşey anlaşılır herhalde... beni de yazın