Şimdi Ara

şebnem ferah ve teoman rock mı yapıo!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biz arkadaşlarla bunu tartışıoz bana göre kesin rock yapıolar ama arkadaşlarım işte bozdular artık rock

yapmıolar die sölüolar rammstein evenescense falan dinle diolar tmm ben onları da dinliom şebnemi de

dinliom teoyu da ama rock yaptıklarını düşünenlerdenim sizin görüşleriniz neler???

• evenescence rock mi yapıyor sasniyorsun
    sebnemin tarzi daha cok rock teomani salla zaten
  • evenescense tüm şarkılarını dinlememişsin heralde bi şarkıya göre rock yapmıo damgasını vuramazsın
  • SEBNEM FERAH TURKİYE DE METAL YAPAN İLK KADIN !!!

ANCAK PİYASADA TUTUNABİLMEK İCİN BİRAZ TAVİZ VERDİ

TEOMANA HİC DEGİNMEYE GEREK YOK ADAM RESMEN ARABESK YAPIO
  • bence ikisi de tam anlamıyla rock değil şebnem biraz daha yakın rammstein de rock değil ztn industrial metal
  • teoman ne yaptığını kendi biliyor mu ki ben bileyim?
  • teomam tam anlamıyla bi popçu,öyle şarkılarına bateri ve gitarı katan her insan rock cı mı oluyo
    bu arada evanescence ta rock değil rammstein da değil
    şebnem de bozmaya başladı yavaş yavaş,ilk albümü dinleyin bi de son albümü anlarsınız onunda değişmeye başladıgını
    bu arada rock tabirini bilip bilmeden her yerde kullanmamak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • söylediklerinin hiç biri rock yapmıyor.
  • sizce rock nedir
    sadece
    yabncıların yapabileceği bişey mi
    şebnem çatır çatır yapıyo daha ne
  • Teomanın rockla uzaktan yakından alakası yok arabesk pop gibi bişey yapıo garip bişey yaniişebnem teoamana göre çok çok ii rock yapıo ama oda tam anlamıyla rock diil
  • tamam bana biri Şebnem Ferahın son albümünü yorumlayabilir mi?

ya ritimleri ve sololarıyla baya zor bütün şarkılar

ne şimdi bu pop mu?
  • Hayır...

Teoman: Alternatif Anadolu Metal
    Şebnem Ferah: Senfonik Ossuruk Metal yapıo

Şaka bi yana; arkadaşlar rock müziğin birçok alt türü vardır. Çok geniş değişik alt türlere sahiptir. Teoman ve Şebnem Ferah, evet belki %100 sert rock değil, hafif Popa yakın rock yapıyo ama sonuçta ikisi de rockçı....

Teoman da rockçıdır, Demir Demirkan da. Ama rock tarzları pek de uyuşmuyo tabi. Teoman daha slowa kaçıyo. Demir Demirkan ise rock/metal arasında bişey. Şebnem Ferah daha sert ama Teoya göre.

Hakkatten de Teoman'ın son albümünü dinliyorum, hakiki bi Rock ezgisi pek de yok. Rock ama ciddi bi rock havası yok pek, pop/slowa kaçmış. Özellikle Aşk Kırıntıları şarkısı.......

Evanescence Rockçı

Rammstein Rockçı (hatta Metal grubu bile deniliyo)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 6 Haziran 2006; 17:26:06 >

• ya şu müzik bölümündekii yabancı hastalığına hastayım ya

yok rock yapmazlar onlar bilmez öyle şey

ya Türkiye gibi ülke böyle sanatçıları kaldırdıysa daha ne istiyorsunuz teoman popçuymuş şebo aynıymış falan

ikiside ülke çapında bence mükemmel rock yapıyorlar rock sadece bas gitarı kökleyip avaz avaz gırtlak patlatmak değildir gırtlak patlatmak mı istiyorsunuz bence şebonun gırtlağı ülkede bir numaradır ayrıca teomanın dursun dünya parçasını o tarzda kim söyler bana gösterin
  • türkler yapamaz yabancı hastasıyız falan demiyorum.türkiyede de işini hakkıyla yapanlar var soru teoman ve şebnem ferahtı bende fikrimi açıkladım ikiside rock değil bence
  • TEOMAN
  • Rock çok geniş bir kavramdır. Potansiyel olarak çoğu şarkı için rock tabiri kullanılabilir aslında; ama son zamanlarda kişiler rock sözcüğünün anlamını ya rammstein'da buluyorlar ya da metallica'da.. Aslında bizim popüler kültür örneği bir popçumuzun şarkısı bile rock'a daha yakındır metallica'ya göre.. Evet rammstein veya metallica birer metal gurubudur, rock değil. Beatles dinemişmi acaba bu arkadaşlar? Eski zamanlarda Beatles'ın şarkılarının iyice hafifleştiği dönemde sormuşlar sizin bu müziğiniz rock müziğin dışına çıkmaya başlamadımı diye. Beatles ise bizim müziğimizi bizden daha mı iyi biliyorsunuz demiş. Varmak istediğim nokta rock sözcüğü günümüzde iki anlamda kullanılıyor: birincisi sert olan her türlü metal gurubuna verilen bir isim, ikincisi de rock anlamında rocka verilen isim. İlkine göre düşünürsek Şebnem rock yapar, Teoman yapmaz, ikinciye göre düşünürsek Şebnem rock yapmaz, Teoman yapar. Senin arkadaşların 1 numara gibi düşünüyor. Sert olan her müzik rock değildir. Rock müzik milyon tane alt türe sahip olan bir türdür, lütfen bu türü iki tane grupla sınırlamayın..

• Şebnem Ferah'ın son albümü çok güzel bence . Delgeç'i dinleyin derim önce sonra kadın Rock mı yapıyor yoksa Pop mu yapıyor görün . Teoman'a bir şey demiyorum . Ne yapıyor o ? Robbie Williams Metallica'dan daha iyi müzik yapıyor demiş bir adamdır kendisi .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.