şebnem'i sevmiyor olmam ondan nefret etmemi gerektirmiyor ki..
Demek ki çok fazla nefret eden yokmuş
quote:
Orjinalden alıntı: Carew
quote:
Orjinalden alıntı: PurliN
quote:
Orjinalden alıntı: dhci
neyden dolayı nefret ediolar anlamıyorum yafs.. illaa bi yerini mi açması lazım ne yaptı yafs size?
helal olsun kesinlikle katılıorum onu sevmeniz için ila magazin haberlerinde fink atmasımı lasım bi olaylarla gündeme gelmesimi lasım pehh
iyiki varsın şebnem seni seviorus
o da seni görüyo şimdi...
ne var görsün görmesin farketmez ona olan sevgimi ne azaltır nede çogaltır görüp görmemesi
quote:
quote:
neyden dolayı nefret ediolar anlamıyorum yafs.. illaa bi yerini mi açması lazım ne yaptı yafs size?
helal olsun kesinlikle katılıorum onu sevmeniz için ila magazin haberlerinde fink atmasımı lasım bi olaylarla gündeme gelmesimi lasım pehh
Biz sana niye seviyosun diye sormuyoruz di mi o zmn sende bize neden sevmiyorsunuz diyemezsin cunku seven sever sevmeyem sevmez...
Hayatım boyunca entel insanlardan,aykırı insanlardan nefret ettim.O yüzdende şebnem ferahı sevmiyorum.şarkılarını değilde kendisini sevmiyorum.
dayak istionuz siz
quote:
Orjinalden alıntı: ViRuS134
quote:
quote:
Biz sana niye seviyosun diye sormuyoruz di mi o zmn sende bize neden sevmiyorsunuz diyemezsin cunku seven sever sevmeyem sevmez...
ben sizin sevmemenize deil şu nefret kelimesine bişiler diorum yanlış anlaşılmayalım arkadaşlar nefret etmek başka sevmemek başka
BENDE HİÇ SEVMEM.NEDENİ SON ZAMANLARDA KENDİNİ ÇOK BİŞEY SANMAYA BAŞLADI.HEP ARANAN KADIN İMAJI VERİYOR KENDİNE.YANİ ESKİSİ GİBİ DEĞİL ÇOK DEĞİŞTİ
nefret ayrı..nefret edilmesi için sana bi kazık batırması lazım sewmemen içinde tipi,rock yapması vs... nefret etmek kolay değil bu kadar...
Bir kere Şebnem Ferah'ı sevip ve anlamak için onun şarkılarının sözlerinde kendini bulman lazım. Şarkıları çok güzel. ben fanatik dereceye gelmiş bir hayranı sayılıırm. Dinlediklerinden zevk almak isteyen varsa onu dinlesin....
seven sever sevmeyen sevmez tartışmanın luzumu yok..
ama nefret duyulması saçma..
nefret etmiyorum belki ama gıcık oluyorum bu nevrotik kadına.son albümünü hiç beğenmedim.
ilk kasetinde çok farklı gelmişti acayip begenmiştim ama ondan sonra hep kendini tekrar etti bütün şarkıları birbirine benzedi hep aynı tarz sıktı anlayacagınız artık dinlemiyorum
ama nefret etmiyorum tabiki
bende seviyorum fakat eski şarkıları daha güzeldi.
quote:
Orjinalden alıntı: rhapsody
ama nefret duyulması saçma..
+1
Saçma sapan bir topic daha
quote:
Orjinalden alıntı: EL NINO
quote:
Orjinalden alıntı: rhapsody