şebnem ferahdan nefret edenler ve nedenleri.çok merak ediyorum.
Nefret etmiyorum hatta çok seviyorum ama gıcık kapıyoprum nedenmi..
Ark. ev arkadaşı sıkı Şebo hastası ve iki sözünden biri şebo böyle olunca sevdiğiniz halde gıcık kapıyosunuz..
quote:
Orijinalden alıntı: Heroisboceq
Nefret etmiyorum hatta çok seviyorum ama gıcık kapıyoprum nedenmi..
Ark. ev arkadaşı sıkı Şebo hastası ve iki sözünden biri şebo böyle olunca sevdiğiniz halde gıcık kapıyosunuz..
bende çok seviyorum gfanatiğim hatta ama gıcık olduğum halleride oluyo. övülünce çok mutavazi duruyo ama bi yönü olumsuz eleştirilince mutevaziliğini bozuyoo. şarkılarına gelince çok güçlü bir yorumu var ve sözlerinide kendi yazıyo fakat hepp bunalım hep bunalım ruhum sıkılıyo valla. neşeli bi şarkısı yok.
quote:
Orijinalden alıntı: fthavc
bende çok seviyorum gfanatiğim hatta ama gıcık olduğum halleride oluyo. övülünce çok mutavazi duruyo ama bi yönü olumsuz eleştirilince mutevaziliğini bozuyoo. şarkılarına gelince çok güçlü bir yorumu var ve sözlerinide kendi yazıyo fakat hepp bunalım hep bunalım ruhum sıkılıyo valla. neşeli bi şarkısı yok.
Alıntıları Göster
yaa durup dururken neden nefret etsin millet? "Nefret" hoş bir duygu değil arkadaşlar! Ha bire çoğaldı nefret içerikli topicler. Kdın işini iyi yapıyor, bence iyi de yapıyor. Magazinle işi yok. Seven dinler, sevmeyen dinlemez. Bu kadar basit!!
quote:
Orijinalden alıntı: kazan2
yaa durup dururken neden nefret etsin millet? "Nefret" hoş bir duygu değil arkadaşlar! Ha bire çoğaldı nefret içerikli topicler. Kdın işini iyi yapıyor, bence iyi de yapıyor. Magazinle işi yok. Seven dinler, sevmeyen dinlemez. Bu kadar basit!!
Alıntıları Göster
Şebo neden sevilmezki anlamadım sevmeyen varmı hakkaten????
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kazan2
hiçbirşeyi değilse bile bu özelliği sevilir.
kendisi ve yaptığı müzik ile hoş bir bütünlük oluşturuyor.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
ilave olarak da oldukça alçak gönüllü. o yüzden de seviyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: eärendil
quote:
Alıntıları Göster
şebnemden nasıl nefret edilir anlayamadım ben onu çok seviyorum hatta tam bi fanatiğiyim
quote:
Orijinalden alıntı: eärendil
quote:
Alıntıları Göster
ben pek sevmiyorum şahsen,çanakkele gezisine getirdiğim nefret-istanbul kasedi yerine şebonun mayın tarlası bulunan o zmanlardaki yeni kasedi takılıp tüm yol boyunca çalınıp da tüm kaset en az 5-6 kere tekrar edince&bunlara kız arkadaşlarımızn gıkı çıkmayıp keyifle dinledikleri için o günden beri sevemiyorum nedense..yeterince dinledim gibi geliyo...
quote:
Orijinalden alıntı: screams
şebnemden nasıl nefret edilir anlayamadım ben onu çok seviyorum hatta tam bi fanatiğiyim
Alıntıları Göster
şebo nun tarzı yumuşak geliyor bana bu yüzden fazla dinlemiyorum ama iyi bi müzisyendir ve kendi gibi iyi müzisyenlerle çalışır(demir demirkan hariç,o adama uyuz oluyorum) şebnem in en begendiğim yanı yıllardır tarzında fazla değişiklik yapmadan yoluna devam etmesidir yani kendisine rakip olarak gösterilen özlem tekin gibi rock başlayıp sonradan saçma sapan elektronik müziklerle uğraşmaz ama tabi şebnemde diğer şarkıcılar gibi piyasaya uymak zorunda,bana kalsa şebo ingilizce söyleyip goth tarzda bişeyler yapsa daha iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: çaaari
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: çaaari
ya arkadaşlar şebodan bahsedioruz yaa sebodan nefret edilirmi ya ne alakadır ya saddece şebo deil kimseden nefret etmek o kadar kolay deildir yaa ayrıca nefret nedir nefret etmek o kadar kolaymı sevmiyenler dinlemekten hoşlanmayanlar deseydiniz bari yaa sevmeyenler dinlemeyenlerede saygı duyarız ama abartmadıktan sonra
quote:
Orijinalden alıntı: PurliN
quote:
Orjinalden alıntı: çaaari
ya arkadaşlar şebodan bahsedioruz yaa sebodan nefret edilirmi ya ne alakadır ya saddece şebo deil kimseden nefret etmek o kadar kolay deildir yaa ayrıca nefret nedir nefret etmek o kadar kolaymı sevmiyenler dinlemekten hoşlanmayanlar deseydiniz bari yaa sevmeyenler dinlemeyenlerede saygı duyarız ama abartmadıktan sonra
Alıntıları Göster
Ben bir türlü sevemedim Şebnem Ferah'ı. Birçok kez denedim dinlemek için ama başıma ağrılar giriyor sesinden.
quote:
Orijinalden alıntı: Glyph
Ben bir türlü sevemedim Şebnem Ferah'ı. Birçok kez denedim dinlemek için ama başıma ağrılar giriyor sesinden.
Alıntıları Göster
ya arkadaşlar bende zaten şebnem ferahın hayranıyım ve ondan kimsenin nefret etmeyeceğini düşünüyorum.sadece düşüncemin doğru olup olmadığını merak ettim.
kadının belli bir tarzı var ve yaptığı işi de çok iyi yapıyo. yani bence. yaptığı müziği sevmeyebilirsiniz ama nefret edilcek bi hareketini ben göremedim henüz.
quote:
Orijinalden alıntı: R_D_N
kadının belli bir tarzı var ve yaptığı işi de çok iyi yapıyo. yani bence. yaptığı müziği sevmeyebilirsiniz ama nefret edilcek bi hareketini ben göremedim henüz.
ohhh be bende korktum nefret eden war die şebnem sewilmez tapılır ve şebnemin sesi çok dinlendirici
quote:
Orijinalden alıntı: pandacuum
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
neyden dolayı nefret ediolar anlamıyorum yafs.. illaa bi yerini mi açması lazım ne yaptı yafs size?
quote:
Orijinalden alıntı: pandacuum
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
tarja'nın yerine alacam şebnem'i. o zaman herkes sevecek.
quote:
Orijinalden alıntı: dhci
neyden dolayı nefret ediolar anlamıyorum yafs.. illaa bi yerini mi açması lazım ne yaptı yafs size?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: dhci
helal olsun kesinlikle katılıorum onu sevmeniz için ila magazin haberlerinde fink atmasımı lasım bi olaylarla gündeme gelmesimi lasım pehh
iyiki varsın şebnem seni seviorus
quote:
Orijinalden alıntı: PurliN
quote:
helal olsun kesinlikle katılıorum onu sevmeniz için ila magazin haberlerinde fink atmasımı lasım bi olaylarla gündeme gelmesimi lasım pehh
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: PurliN
quote:
o da seni görüyo şimdi...
quote:
Orijinalden alıntı: Alain_Delon
quote:
Orjinalden alıntı: PurliN
quote:
o da seni görüyo şimdi...
Alıntıları Göster
Neden nefret edlio.... Kadın soyunup ,poz vermio...