Şimdi Ara

Sec hesapta bu hatayı neden verir? (Sanırım dolandırıldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Edit: Arkadaşlar bu bir hata değil, ne yazık ki dolandırılma öyküm ☺️ 80 TL için bu tarz olaylara kalkışan insanları gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum ancak benim için problem değil, en kısa zamanda eğer arkadaşımız hepimize gerekli açıklamayı yapmazsa nitelikli dolandırıcılık ve Türk Ceza kanununda geçen Bilişim sistemini engelleme, bozma, erişilmez kılma, verileri yok etme veya değiştirme suçundan dolayı savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Bu konuda arkadaşla alakalı benzer sorunları yaşayan arkadaşlarında bana ulaşmaları rica ediyorum. Hepsine avukat temini ve yol gösterme konusunda yardım etmekten mutlu olurum. Bu ve bunun gibi dolandırıcı arkadaşların bir an önce aramızdan ayrılmalarını diliyorum.

Geçtiğimiz hafta forumdan bir arkadaşımızdan Ghost of Tsushima sec hak satın aldım, aradan bir kaç gün geçmeden hata verdi oyuna kilit geldi. Arkadaşa yazdım sağolsun ilgilendi iki adımlı doğrulama koyduk hesaba ondan sonraki 3 4 günlük süreçte herhangi bir problem yaşamadım ancak bugün hesaba giriş yaptıkça, PlayStation Network'e başka bir PS4 sistemiyle giriş yaptı ve bu PS4 sistemindeki oturumu kapatıldı hatası almaya başladım. Bekleyip hesaba tekrar giriyorum, giriyor oyuna giriyorum beni oyundan atıyorum bir kaç dakika sonra, sürekli böyle bir hatayla karşılaşmaya başladım. Bunun sebebi nedir? Acaba sec hak başka bir kullanıcıya da mı satılmış? Neler olabilir? Bilen başına gelen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Tek keyfim şu saatlerde girip 2 3 saat oyun oynamak ve bu can sıkıcı oldu Sec hesapta bu hatayı neden verir? (Sanırım dolandırıldım)

Edit: satıcı arkadaş @SavageStarlight isimli kullanıcı arkadaşımızdı. Konuyu açtıktan sonra Forumda nickini arattığımda benzer sorunları yaşayan arkadaşlarımız olduğunu da gördüm. Sanırım bu bir hata değil dolandırılma öyküm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutozkarsiyakali -- 23 Kasım 2020; 6:40:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Evet hesaba baskasi giris yapiyor. O yuzden seni oyundan atiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirme için, satıcı arkadaşı konuyu açmadan önce aradım. Umarım bir aksiyon alırız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.