clio diğer arkadaşların da dediği gibi parça ve servis sıkıntısı çekmeyeceğin bir araba. Satarken de fazla sorun yaşamazsın. Gencim, öğrenciyim diyorsun. Resimde görünen araba gayet hoş duruyor. Tabii tanıdığın bildiğin bir usta varsa, veya gösterebileceğin bir yer. Bu araba üzerinde dur bence. Bu veya bulabiliyorsan başka bir clio. Bir aralar ben de beş aşağı beş yukarı senin durumundaydım. Ben de öncelikle clio ve paliolara bakmıştım. Benim tercihim cliodur. Sana kolay gelsin işin zor. Ve alacağın araba da şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
clio diğer arkadaşların da dediği gibi parça ve servis sıkıntısı çekmeyeceğin bir araba. Satarken de fazla sorun yaşamazsın. Gencim, öğrenciyim diyorsun. Resimde görünen araba gayet hoş duruyor. Tabii tanıdığın bildiğin bir usta varsa, veya gösterebileceğin bir yer. Bu araba üzerinde dur bence. Bu veya bulabiliyorsan başka bir clio. Bir aralar ben de beş aşağı beş yukarı senin durumundaydım. Ben de öncelikle clio ve paliolara bakmıştım. Benim tercihim cliodur. Sana kolay gelsin işin zor. Ve alacağın araba da şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
clio'nun sağlamlığını, kalitesine falan lafım yok ama sınıfının en tipsiz arabası bence...
12 bin ytl ye araığın özelliklerde bir araç bulman çok zor.
öğrenci haliyle nasıl benzin yetiscek buna kırmızı astra guzelmis sen ona bak en iyisi
hocam lpg var araçta,
12 bin ytl ye gösterişli arba bulmak zor, bulunsa da sanayidekilerle kankaya bağlarsın, yine 12 ye olmamış olur.
bu araba en azından büyük hacimli ve vw motoru var dolayısı ile km si orjinal ve de araba çok zorlanmamış ise (gerçi bu arabanın zorlanmamaış olacağını düşünmek bile saflık ama...) iyi bir seçim olur bence.
o paralara 2001 ford fiesta sport ta bakabilirsin,çok kaçar az yakar (full) 1.6 103 ve 133ps lik olanları var