Bildirim
~ Seçeneklerle (Genç/Spor/Öğrenci/Performans ) Binek Otomobil Seçimi ~
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
pazarlık gücün iyiyse 101 hp olan 2001 model bir fabia
-
perfonmans istiyosan eger bu paralarda otomatigi unut derim ayrıca öğrenci olduğun için alfa seni yakıt konusunda uzer clio derim ben bunların icinden 106 gençlerin vazgecilmez arabası ama artık olmeye basladı çık pazara sıralı sistemli 206 bulursan al derim ben fiat brava da guzel bir secenek olabilr.hem sen bu aracı istedigin zaman satmak istediginde yedek parca sıkıntısı cekmek istemediginde ise renault olacaktır istegin:) -
bravo veya clio tercih et bence. -
megane-1 coupe -
clio megane 1 de tercihin olabilr ama alfayı dusunme derim uzer seni satarken ve kullanırken -
o linkteki bmw'ye 20YTL lik benzin atsan trafikte 20km anca gidersin baştan söliyim -
Bravo gider o fiyatlara -
Ben Tigra sahibi olarak tavsiye edebilirim.Ama temizini bulmak zor olabilir.Birde 1997 değilde 1998 Tigralara bakmanı tavsiye ederim.Tam öğrenci arabasıdır.Performansıda hafifliğinden dolayı iyidir.Tigraya 2+1 olarak bakmanı tavsiye ederim.Arkaya anca 1 kişi alınır.Yakıt olarak üzmez.Ortalama 220 kuruş yakar.O yüzden Lpg takmaya değmez.Onun dışında ilandaki tigralar gözüm tutmadı ama servislere yada tanıdığın ustalara gösterirsen sana gereken cevabı söylerler.Mesela ilandaki mavi Tigra çok temiz görünüyor.Bu araçı bir araştırmanı tavsiye ederim.Birde kırmızı Astra 1.6 GL incele derim.Ama uyarmadan söyleyim.Bunları çok iyi kontrol ettir.Bakımları yapılmış mı?Triger seti,devir daim pompası gibi önemli parçaların değişme zamanı geldiyse sonra sana masraf çıkarabilir.
Onun dışında diğer arkadaşların da dediği gibi Skoda Fabia ve 206 1.4 senin tatmin edecektir. -
bende astra diyorum kırmızısıda güzelmis...civicte olabilir iyi bir secim hatta zamanla eline para gectikce güzellestirirsinde -
bakımlarının ve yedek parçasının ucuz olması senin için daha iyi olacaktır.onun için 2000-2001 model hyundaı accent 1,5 gls öneriyorum -
12 YTL için fazla alternatif yok.
2003 Palio alırsın, kuru araba olur klima bile olmaz...
ya da
2000 falan Peugeot 206 alırsın, ama en kötüsü bile min 13000 YTL...
temizi olsun dersen en az 14000'i görmen lazım
ya da
Skoda Fabia alırsın 2002 falan.. bunun şartları da 206 ile farklı değil...
temizi kilometersi düşüğü bulunmuyor kolay kolay... bulunsa bile en az 14000'i gözden çıkaracan...
Sonuç:
git temiz 2002 1.2 8V motor Palio al 11000 YTL'ye...
sigorta, alım-satım ve (de taktırırsan ki taktır) LPG 'yi de ekleyince 1000 YTL daha lazım..
12000 YTL olup olabileceği budur, fazla bir alternatifin de yok...
kendimden biliyorum :) -
astra vardı 1.6 gl kırmızı astra ona bak bi megane1 clio fiesta bravoda olabilir alfa içinde yorum yapayım alfa kullanmış biri olarak alfa genelde süratli araçlar yapar ve dikkat çeker alfanın araçları ama söz konusu parçaya gelince beklersin sağ arka stop için 156nın 3-4gün bekledim parça sıkıntısı vardı 2003te şimdi durum nasıl bilmem 156mı 1 günde satmıştım hemen eğer alfada alacaksan direk servise götür orda bi bilgisayara bağlat ne olup olmadığı çıkar -
megane coupe ye bakabilirsin -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLabandaTR -- 28 Nisan 2008; 12:24:11 > -
Önerileriniz için teşekürler. Sanırım Megane Coupe daha çok beğeniliyor. Ama ben Megane'ın görüntüsünü pek beğenmiyorum. Gördüğüm araçlarda pek temiz değildi. Belkide sebebi bu olabilir. -
Bravo derim hem şekil, hem servis parça sıkınıtısı çekmezsin, hemde performans. 60 bin km olan gerçek km ise sorunsuz binilebilir diye düşünüyorum. -
bence bravo düşün -
http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1274200
12 bin ytl ye araığın özelliklerde bir araç bulman çok zor. -
Honda Civic derim ben...
Benzer içerikler
- fiat albea neden tutulmuyor
- suzuki swift yorum
- f30 dizel mi benzin mi
- b suv araçlar
- hyundai h1 neden tutulmadı
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X