Şimdi Ara

SUV Seçimi ve Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar SUV araç arıyoruz, aklımda olan markalar Nissan Qashqai, Renault Koleos, Renault Captur, Renault Kadjar, Hyundai Tucson ve Duster. Ben açıkçası Renault Koleos tarafındayım ancak aklımda araç ile alakalı sorular var. Mesela uzun kullanılmış olarak ilanlarda hiç yok o yüzden ne kadar dayanıklıdır bir tahminimde yok, parçası bulunur mu bilmiyorum motor olarak bulabilme ihtimalim yüksek çünkü 1.3 tCe motor kullanılıyor araçta. Kronik problemler vs hiç bir bilgim yok, youtubede herkes değerinin bilinmediğini söylüyor. Sizce hangi markayı seçmeliyim? Farklı marka ve model önerilerinede açığım.

• Bir ara bende Koleosla ilgilenmiştim. Çok düşük kilometrede alıp uzun süre binerim diye. Fakat tercih etmedim. Hiç de fena bir araç değil genel olarak değerlendirdiğimizde. Edindiğim bir tecrübe var. Araç alırken aracın pazarının olup olmaması çok önemli. İkinci eli çok zayıf Koleosun. Ayrıca yedek parça sorunu da çok. Çinli rakiplerin de parça sorunu var, koleosda da. Dediğiniz gibi motor konusunda hiç sorun yok. Aracın fiyatına göre karar vermek daha doğru olur. Alırken kazanacağınız bir araç varsa değerlendirilebilir. Birkaç sene sonra adil değerinde satıp model yenilerim diye düşünüyorsanız, biraz zor satılacağını unutmayın. Arayanı soranı az çünkü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.