Şimdi Ara

seçili kullanılmayan alanda yeni bölüm oluşturulamadı hata 0x8004240f

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • o konuda yanlış yapmışım ileri demem gerekirken surucu yukle dıyormuşum formatta sorun yok ama 29GB lık bi yerim daha var kullanamıyorum yeni oluştur diyorum oraya seçili kullanılmayan alanda yeni bölüm oluşturulamadı hata 0x8004240f diye hata veriyor

bunuda cözdum siteden

1- "Bilgisayar" a sağ tıklayıp "Yönet" deyin.

2-Açılan "Bilgisayar Yönetimi" konsolundan "Disk Yönetimi" ni seçin.

3-Bölmek istediğiniz diske sağ tıklayıp "Birimi Küçült" deyin.

http://7.enpedi.com/2010/03/windows-7-disk-bolmek.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meimq -- 17 Eylül 2012; 15:50:11 >

• Sanırım vista ya da win7 kurmaya çalışıyorsunuz. Tam olarak ne yaptığınızı anlayamadım ama sistemin kurulu olduğu sürücüyü silmişsiniz sanırım. Sildikten sonra yeni birim oluşturdunuz mu? yeni birim oluşturmadan devam ettiğiniz için böyle bir sorunla karşılaşıyor olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meimq

cd girişi olmadıgı icin usb ile atmayı denedim ama duzgun oldu denedim ilerledim sistemi seçtim sistem kurulu olan yeri sildim ileri dedim aygıt surucusu bulunamadı dedi ve sistemi sildigim icin pc acılmıyor kurtarma tuşu var fakat işlemiyor ne yapıcam ben forumlarda çok aradım cozum bulamadım ahcı driver lazım diyo forumdakiler arıyorum deniyorum falan ama gene olmuyor aygıt surcusu bulunamadı diyor çok kötü oldu kullanamıyorum notebook'u ^^LENOVA S10'2^^

Biostan HDD ayarını İDE olarak ayarlayıp format atabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

Biostan HDD ayarını İDE olarak ayarlayıp format atabilirsiniz..

bu yöntemde sıkıntı yaratırsa sata destekli xp kurulumunu atarım. olmadı direk vista win7 kur sorun çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Eylül 2012; 14:25:09 >
  • win7 kurmaya çalışıyorum usb den oncedende win7 vardı windowsun oldugu bölümü biçimlendirdim sonra sürücü yükle dedim devam etmek icin ondan sonra orada aygıt tanınmadı falan dedi driver istiyor galiba atchı falan ama bende buldum bi kaçtane driver olmadı BİOS KISITLANMIŞ AYAR YAPAMIYORUM SADECE USB DEN AÇ HDD DEN AÇ DİYE SECENEK VAR BAŞKA AYAR YAPILMIYOR
  • quote:

win7 kurmaya çalışıyorum usb den oncedende win7 vardı windowsun oldugu bölümü biçimlendirdim sonra sürücü yükle dedim devam etmek icin ondan sonra orada aygıt tanınmadı falan dedi driver istiyor galiba atchı falan ama bende buldum bi kaçtane driver olmadı BİOS KISITLANMIŞ AYAR YAPAMIYORUM SADECE USB DEN AÇ HDD DEN AÇ DİYE SECENEK VAR BAŞKA AYAR YAPILMIYOR

Nasıl biostan ayar yapamıyorsunuz ?
  • KONU KİLİT
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

KONU KİLİT

O zaman size kolay gelsin iyi forumlar.
  • Değerli arkadaşım çok zaman olmuş sorunun umarım çözüm bulmuşssundur. Ama ben yinede bu sorunu yaşayabilecek arkadaşlara çözüm olabilme ihtimaline binaen paylaşayım. Bu sorunu bende yaşadım ve MiniTool Partition Wizard Home Edition yükleyerek görünmeyen bölümü bu programla yeniden oluşturdum ve sorunu bu şekilde çözdüm. Umarım işine yarar.

Linki :
    MiniTool Partition Wizard Home Edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenxcan -- 12 Ocak 2014; 8:27:04 >
  • Sevgili cenxcan. Iyiki eski konu diyip bildiklerini yazmamazlik yapmamissin.:) 2 saattir cozmeye calistigim sorunu sayende cozdum cok tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer win 7 yüklerken bu sorunla karşılaşırsanız eğer win xp cd niz var ise onunla birimi biçimlendirin. Sonra tekrar win 7 ile sorunsuz devam edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.