Şimdi Ara

Seçili MSI ürünlerini Alanlara Assassin's Creed Valhalla Standard Edition Oyun Kodu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
7
Favori
14.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MSI Shoutout Kampanyasında Valhalla keyi ortalama ne kadar süreye gelir shoutouta'da başvurdum bir de bu black friday için iade formuna tıklıyorum sste belirttiği gibi fakat boş bi ekran geliyor ve Black Friday yazıyor sadece yardımcı olur musunuz

• Promosyon kodunu nereden aldınız bende de amd 5000 serisi var

• https://account.msi.com/login

Adresinden kayıt olup ürününü kayıt ediyorsun.

ama amd oyun hediyesi valhalla için değil Far Cry® 6 için kampanya var onun içinde

https://www.amdrewards.com/claim-reward

bu adrese aldığın kodu yazıyorsun ( ben kodu işlemciyi aldığım satıcıdan aldım - sinerji bilgisayar -)

Kodu yazınca hemen oyun hediyesi geldi ama oyun daha piyasaya çıkmadı malasef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balader

MSI Shoutout Kampanyasında Valhalla keyi ortalama ne kadar süreye gelir shoutouta'da başvurdum bir de bu black friday için iade formuna tıklıyorum sste belirttiği gibi fakat boş bi ekran geliyor ve Black Friday yazıyor sadece yardımcı olur musunuz

Pc den deneyince bende de olmadj. Telefondan girdim. Hemen talep et dedigi butona bastim sayfa acildi hocam. 12 gunde assasin geldi. Shout out hala beklemede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu promosyon kodunu amd için olan satıcıya mail atarak mı alacağız ve seri numarasını fotoğraf olarak yükledim ürünü kaydettikten sonra mail geldi 1 hafta içinde gelir valhalla umarım
  • Balader B kullanıcısına yanıt

Ben mail ile aldım kodu satıcıdan.

• Anladım teşekkürler
  • Bu ay içerisinde yapılan alımlarda sadece valhalla oyun kodu mu veriliyor, başka herhangi bir indirim veya para iadesi filan var mı?

• -kanunadamı- - kullanıcısına yanıt
    Valhalla, steam, ve para iadesi kampanyası var.

tr.msi.com
    Yılbaşı Para İade Kampanyası| Z490 Anakart, B460 Anakart ile 1037 TL'YE VARAN PARA İADESİ KAZANIN!
    https://tr.msi.com/Promotion/christmas-cashback

• 20 Ekim tarihli B460M Mortar ürünüm(mag100r kasa ile) İntel 10600 faturam için yardımcı olabilir misiniz? MSI? Link para iadesi diyor fakat valhalla kampanyasına katılmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905ali -- 19 Aralık 2020; 1:36:6 >
  • 3 hafta oldu halen valhalla kodu alamadım... kodlar bitmiş, gelince yollayacaklar..

• kara cumada Optix Mag271cqp aldım. Valhallaya başvurdum kodum geldi ve ubisoft üzerinden aktive ettim. Sonra amazondan aldığım için amazonda yorum yazdım ve shoutout a başvurdum msi a gönderdim, iki adet 100tl steam cüzdan kodumu aldım. Geçen hafta ise black friday a başvurdum o da onaylandı mail geldi 14.01.2021 de 266tl geri ödeme alacağım yazıyor. İnş. o da gelir

• İmzamdaki anakartı aldım.

266 TL para iadesi hesabıma yattı.

Valhalla kodu msi ürün bilgileri sayfasında görünüyor, mail olarak gelmedi ama hala kullanamadım, nasıl kullanacağım yardımlarınızı bekliyorum. Oyunu sepete atıp kodu giriyorum ama kabul etmyior.

Yorum yaptım ama Steam kodu gelmedi.

Edit: Şimdi maili kontrol ettim, meğerse kodlar gelmiş, ben gelen maili çöp kutusuna atmışım ve allahtan kutuyu boşaltmamışım. Şimdi kodları çöp kutusundan buldum ve 2 ayrı 100 TL kod da çalıştı, 200 TL yükledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz1907 -- 24 Aralık 2020; 14:30:46 >
  • ibrahimozzgun İ kullanıcısına yanıt

11 Aralıkta başvurdum, bana da 11 Ocakta ödeme yapılacak yazıyordu, parayı hesaba dün yatırmışlar.

Bu arada Şöyle bir hesap yaptım.

Kart 1.900 TL civarıydı.

Vatanda KDV indirimi ile 1.487 TL ye aldım.

266 TL para iadesi aldım

200 TL Steam Kod yüklendi.

233 TL şu anki faiyatı ile Valhalla oyun.

699 TL geri geldi.

1.487 - 699 = 788 TL ye MSI MPG B550 Gaming EDGE WIFI Amd B550 Soket AM4 DDR4 4400(OC) M.2 Anakart aldık.

Bu güne kadar aldığım en uygun bilgisayar bileşeni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz1907 -- 24 Aralık 2020; 14:43:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz1907

11 Aralıkta başvurdum, bana da 11 Ocakta ödeme yapılacak yazıyordu, parayı hesaba dün yatırmışlar.

Bu arada Şöyle bir hesap yaptım.

Kart 1.900 TL civarıydı.

Vatanda KDV indirimi ile 1.487 TL ye aldım.

266 TL para iadesi aldım

200 TL Steam Kod yüklendi.

233 TL şu anki faiyatı ile Valhalla oyun.

699 TL geri geldi.

1.487 - 699 = 788 TL ye MSI MPG B550 Gaming EDGE WIFI Amd B550 Soket AM4 DDR4 4400(OC) M.2 Anakart aldık.

Bu güne kadar aldığım en uygun bilgisayar bileşeni.

ustam bana gelen steam kodu sorunlu diyor acaba nereden yükleme yaptınız ?

• şopcu kullanıcısına yanıt

Gelen mail de 2 adet 100 TL.lik kod var. O kodları Steam cüzdan kodu ekle kısmına kopyalayıp yapıştırdım. İkisini de kabul etti ve 200 TL yüklendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    Teker teker galiba değil mi hocam 100 önce sonra tekrar 100 yüklüyoruz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.