[https://www.change.org/p/t%C3%BCm-t%C3%BCrkiye-se%C3%A7im-baraj%C4%B1n%C4%B1n-kald%C4%B1r%C4%B1lmas%C4%B1-i%C3%A7in-ses-verin link burda imzayı çok görmeyin]
*öncelikle her seçim sonrası unutulan vaatlere alıştık ancak bu sefer bu isteğimizin kaçınılmaz olarak gerçekleştirilmesini bekliyorum.
-bırakın artık barajı geçemez diye korkmadan istediğimiz partiye verelim.
bu sefer unutturmayalım arkadaşlar bunun peşini bırakmayalım kampanyalarla sesimizi duyuralım.
***özgürlükten bahseden partiler bize en büyük özgürlük sağlayan aracın yani demokrasinin her seferinde yüksek bir engelden atlamasını bekliyor tabii ki çıkan sonuçlar sakat oluyor.(bkz: 2002 genel seçimleri)
bu bir demokrasi hak ve özgürlük arama davasıdır.
not1:change.org'da kampanyanın başlığını ve tanımını beğenmeme rağmen en fazla imzalayan var diye bu kampanya'yı seçtim bugün biraz propaganda yürütmeye çalışıcam sözlükçü abi ve ablalarımdan destek bekliyorum...
not2 önemli!!!!:= entry girip yukarı atarsanız(bkz: uplamak) çok daha hızlı yayılır arkadaşlar
not3: diğer başlıklarda var onları da kurcalarsak güzel olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme