Şimdi Ara

Seçim bir tuzaktı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilerek kaybettikleri falan yok. Ben bu forumda defalarca yazdım ben oy kullanmayacağım ama AKP'li tanıdıklarım CHP adaylarına atacak diye. Bu bahsettiğim insanlar öldük bittik diyen insanlar CHP'de biraz akıl kırıntısı varsa bu 4 sene içinde adam gibi belediyecilik yapar düzgün bir CB adayı çıkarır seçimi kazanır. Bilale anlatır gibi anlattım CHP yetkilileri ancak böyle anlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UzmanAga kullanıcısına yanıt

Hiçbir akp'li chp'ye hiçbir chp'li de akp'ye oy vermez bu laflar hep yalan ayrıca chp oy oranı %2-3 anca artmış katılım oranı normal seviyelerde olsa yine düzelir yani kimsenin taraf değiştirdiği yok

akp ortak aday çıkartmadı oyların bölüneceğini de bilmeme gibi şansları yok 20 yıldır hükümetler bilinçli yapılma ihtimallerini arttırıyor bunlar da

• killforyou1981 kullanıcısına yanıt

ecevitin düzlüğe çıkardığı ekonomi Seçim bir tuzaktı. hayır ben akp li değilim ama bu söylemlerle milleti akp li yaparsınız vesselam :D

Seçim bir tuzaktı.
  • Milletin aklı AKP nin kaybetmesini kavrayamıyor.

• dediğim gibi. olaylar büyüyecek

• iCrush kullanıcısına yanıt

chp liler vermez ama cemaat eliyle çok sayıda akp li chp ye vermeye ikna edildi. Yeni nesil zaten bu ayrımları çok yapmıyor. Milletin paradoksu en azından denenmemişi denemek yerine hep aynı teraneye devam ediyor. Bana kalsa zaten bu sistemde çözüm yok kim olursa olsun....

• bilerek kaybetmişmişler. hee o yüzden mi 17 bakanla beraber cb sahaya çıktı. o yüzden mi gop ta tekrar sayılsın diye ağlaşıyorsunuz. ne yiyip ne içiyorsunuz siz? bu kafayı ben bulamadım be..

• UzmanAga kullanıcısına yanıt
    O zaman sunu yazayim burayada not olsun, ne chp akillanaca ne akp, nede millet akillanip bunlara alternatif cikaracak. akp tasfiye edilmedikce, chp ninde icindekiler degismedikce, mhp gibi bir partide ozune donmedikce isimiz zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslınd sadece geçmişinde suçlama olan tüm vekilleri düşürecek, 3 seçim arka arkaya kesinleşmiş mahkumiyet almış kişileri aday gösterip seçtirtmiş partiler de 1 dönem ne genel ne yerel seçime giremez yasağı ile dışlayacaksın.

bak bakalım problem kalıyor mu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.