Şimdi Ara

Seçim yapamıyorum ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sadece bataryası yüksek diğer özellikleri aynı
  • browser hızı olarak youtube karşılaştırmalarında fark var sanırım .. öyle bir video izlemiştim .. ama zaten önemli olan bataryası ... süper ya çok etkileyici
  • Kardeş sen hangisine daha yakınsan onu al çünkü daha sonra pişman olabilirsin.. zaten ikinsinden birini alsan ikisi de çok güzel cihazlar ikisinide uzun uzun inceledim çünkü

Herkesin dediği gibi onex biraz göze daha hoş geliryor tasarım olsun sağlamlık olsun arayüz olsun çok güzel efektleri geçişleri flnda hoş ekstradan tegra 3 desteği de var ancak çok oyun oynuyorsan telefonda şarjı sana gitmeyebilir çünkü herkes ondan şikayetçi elinde çok oynuyorsan bir günü ya çıkartmaz yada zor çıkartır yani onu göze alarak al telefonu yeni android 4.0.4 güncellemesi gelecek telefon gayet güzel stabil olacak gibi ancak pil artışında çok bi performans artışı sağlayacağını sanmıyorum.birde ısınma sorunu var diyorlar ama kullanıcıya bağlı değişiyor tabi yorm yapmayacağım.kamerası çok güzel zaten lansmanı yapılırken en çok kamera performansından bahsedildi ve hakkını da veriyor kamera ancak video performansında bazı sorunlar mevcutmuş herhalde ben onu görmediğim için forumdan okuduklarım kadar öyle.birde beats audio sesi var tabi teleonda ancak normal hoparlöre verildiğinde sesi ben şahsen çok yükses bi ses alamadım düşük geldi ama kulaklık performansı güzel emin olabilirsin

Gelelim s3 e belki görmüşşündür 9 milyon şatış barajını aşmıştı geçen hafta dayanıklılık açısından bi one x kadar sağlam değil telefon 1 metreden yere düştüğünde ekranı kırılıveriyor kılıfsız olarak kullanıldığında tabi tasarım genel kullancılar tarafından beğenilmedi ancak bana o kadar kötü gelmiyor çünkü ekran büyüdükçe tasarım ile çok bi değişiklik yapılamaz gibime geliyor belkide gözüm alışmıştır.ama ele alındığında o kadar da kötü bi his bırakmıyor yani telefonda bi internet browseri var söylemeye gerek yok zaten bi bilgisayar gibi tak tak açıyor anında her şeyi one x i katlıyor diyebilirim ekrana gelince geçektende one x kadar parlaklığı yok onu söylebilirm yan yana koyarsan biraz soluk kalıyor pentile ekranında biraz etkisi var tabiki ama herkesin dediği gibi beyazlar mazmavi gibi bişe yok oda çok yakından dibine girersen belli oluyor onuda kimse öyle kullanmaz bence ama bence gayet güzel bi ekranı var oyunlarda felan çok güzel oluyor onu söyleyebilirm sana hem çok akıcı oynatıyor her oyunu hemde gerçekçi oluyor hd ekranda.pilide one x göre 5 saat fazla gidiyor diyebilirm tabi aynı koşullarda kullanıldığında az bi farkda değil bence gerçekten iyi gidiyor pili.sesine gelince dış ses one x den çok çıkarıyor diyebilirm birde adını tam hatırlamıyorum çok iyi bir ses çipi vardı onda yazılım güncellemeleriylede çok iyi bir hale gelebilir.video performansında one x den iyidir akıcı aksama olmadan çekiyor oynatıyor ama kamerada beyaz patlamaları yaşabıliyor açık havada ancak oda kendin manuel ayar yaparak düzeltilebiliyor onuda güncellemelerle düzeltebilirler.

yani her iki telefonda genel olarak böyle sana hangisi hoş geliyorsa hangisi içine siniyorsa ben onu al derim..

yardımcı olabildiysem sevirim..

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enevre -- 11 Temmuz 2012; 13:35:25 >

• htc one s ;)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.