Şimdi Ara

Seçim yasakları açıklandı: Partiler SMS ve e-posta gönderemeyecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seçim yasakları açıklandı: Partiler SMS ve e-posta gönderemeyecek!
    31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için seçim yasakları açıklandı. Resmi Gazete’de yayımlanan Yüksek Seçim Kurulu karara göre seçim döneminde partiler SMS ve mail atamayacak.

Ayrıca Bkz.Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru sınırı 104 bin TL'ye yükseltildi

SMS ve e-posta yasağı 1 Ocak'ta başlıyor

1 Ocak 2024’ten 30 Mart 2024’e kadar vatandaşların telefonlarına ve e-posta adreslerine siyasi partiler tarafından görüntülü, sesli veya yazılı mesaj göndermek suretiyle propaganda yapılması yasak olacak. Siyasi partiler sadece kendi üyelerine sesli, görüntülü veya yazılı mesaj gönderebilecek.

Seçim yasakları açıklandı: Partiler SMS ve e-posta gönderemeyecek!

Propaganda döneminin başlangıç tarihinden bitişine kadar halkın huzur ve rahatını bozmamak kaydıyla açık yerlerde, güneşin batmasını müteakip ikinci saatin sonuna kadar hoparlörle propaganda yapılabilecek. Ancak başka bir parti veya bağımsız aday adına açık ya da kapalı yer toplantısı yapılan saatlerde, bu toplantıların yapıldığı yer ve binalardan işitilecek ve bu toplantıları rahatsız edecek biçimde hoparlörle propaganda yapılamayacak.

Kaynak:https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2023/12/20231220-10.pdf

• Miting falan da yapmasınlar. Ayrıca sokaklarda boş boş parti arabaları gezmesin.

• Bu kurallar her parti için mi geçerli?

• Hep yasak olsa olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 20 Aralık 2023; 21:34:35 >
  • Bu sms lerle fikri değişen var mı ki?

• Ak parti disinda diger partiler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim telefon çalıyor bir dakika...

Seçim yasakları açıklandı: Partiler SMS ve e-posta gönderemeyecek!YASİN EFE UNUTMAZyoutube
    benim telefon çalıyor 1 dakika full
    https://www.youtube.com/watch?v=5Qjz_fJ97D0
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten gönderen partiler olmuyor ki, ne hikmetse şahıslar oluyor :D

• Tabi tabi alakamın olmadığı akpli belediyeler bile benden oy istiyordu, yedik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm ben de diyorum belediyenin sms mesajları niye birden kesildi. son bir hafta içinde adeta sms bombardımanı vardı. onu yaptık, bunu yaptık, şunları yapacağız, yeniden adayız.. ya bir ara mesaj geldi yine kendimi sandıkta zannettim. şu adaya oy verecek misiniz diye.. Seçim yasakları açıklandı: Partiler SMS ve e-posta gönderemeyecek! 

• Nereye şikayet edeceksin, nasıl cezalandırılacak?

• DÜNDAR DİNÇ için de geçerli mi bu haber?
    TAFF Picturesyoutube
    BAŞKAN DÜNDAR DİNÇ GELİYOR! | Ölümlü Dünya 2 Film Müziği
    https://www.youtube.com/watch?v=z46j3RbnceQ

• Hala bana mesaj geliyor günde belki 50 mesaj artık bokununda boku çıktı. yeter...

• Ali Babacan yollattı Sms napcaz şimdi?

• Hergün devadan sms aldım en son hepsini blokladım

bloklanan mesajlara baktım şimdi bugün yine yollamışlar Seçim yasakları açıklandı: Partiler SMS ve e-posta gönderemeyecek! 

• Şu seçim bitse de kurtulsak. Nereye gitsem muhabbet seçim.
    Başka ulkelerde siyaset bu kadar insanların hayatına giriyor mu cidden çok merak ediyorum. Sanki savunduğu babasının oğlu. Bir de hararetli hararetli tartışmalar. Şöyle bir izliyorum uzaktan rakip 2 adayı oraya koysan ordaki insanlar kadar hararetlenmezler.

Neyse yarın akşamdan sonra rahat edecez.

Gerçi bu sefer de fenerbahçe tantanası başlayacak gibi duruyor. Güzel ülkemde tantana bitmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabahtan beri yerel kodlu bir numaradan arayıp akpli adayın sesli mesajını dinletiyorlardı blokladım gitti... Yasak var ama takan olmadıktan sonra...

• Ulan tecavüz ettiler numaraya. Gelen mesejların alayı bilmem hangi adayın miting sms'leri. Bu mudur seçim yasağı?

yarın seçim var adamlar her yerde miting yapıyor. Göya mitinglerde bitmişti.

İyi avanta var bu belediylerde demekki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.