Şimdi Ara

Seçmen ve seçim kampanyaları araştırması (Konu için yönetimden izin alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Akademik bir çalışmanın pilot uygulamasını yapabilmemiz için acil yardımlarınıza ihtiyacımız var. Şimdiye kadar bize gelen tüm anketleri cevaplayan birisi olarak bir gün sizinde yardıma ihtiyacınız olacağını hatırlatmak isterim. Sadece 10 dakikanızı ayırıp sorulara samimi bir şekilde cevap verirseniz müteşekkir oluruz. Sorular google formlarda oluşturulmuştur ve kesinlikle sıkıcı değildir. Cevaplayan arkadaşların konuya cevap yazması bu sayfadan ne kadar dönüt aldığımızı anlaşılır kılacaktır. Şimdiden herkese çok teşekkür ederiz.
    Çalışmanın linki :https://goo.gl/forms/xAVIUmaZazqwnHHU2

Not: konu için yönetimden izin alındı.Seçmen ve seçim kampanyaları araştırması (Konu için yönetimden izin alındı)

• Katıldım. İyi çalışmalar.
  • katıldım, iyi çalışmalar.
  • Katıldım, iyi çalışmalar
  • Katıldım.Eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katildim. kolay gele.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yanıtladım kolay gelsin.
  • katıldım
  • katıldım
  • SEÇMEN TERCİHİ ÖLÇEĞİ adlı formda artık yanıt kabul edilmiyor.
    Bu durumun hatalı olduğunu düşünüyorsanız formun sahibiyle iletişim kurmayı deneyin.
  • Arkadaşlar herkese teşekkür ederim. Araştırma çerçevesinde yeterli kişiye ulaşıldığından anketi sonlandırdık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhdem

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim. Araştırma çerçevesinde yeterli kişiye ulaşıldığından anketi sonlandırdık.

sonuçları paylaşacak mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1419oguzhan

quote:

Orijinalden alıntı: muhdem

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim. Araştırma çerçevesinde yeterli kişiye ulaşıldığından anketi sonlandırdık.

sonuçları paylaşacak mısınız?

aynen ben de merak ettim
  • Arkadaşlar bu pilot uygulama olduğu için güvenilirlik uygulamasıydı buradan yola çıkarak daha kapsamlı bir araştırma yapılacak araştırma bitince isteyen olursa sonuçları paylaşırız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.