Şimdi Ara

Second Assault değer mi ? [DLC]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bf4 e sahibim ve bf3te caspian borderla operation firestorm haritasını çok oynarım. Sizce bf4 için alayım mı ?

• Alma.Bekle ,tek satisa cikinca Dragons teeth al, ya da şimdi Naval strike al gitsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Alma.Bekle ,tek satisa cikinca Dragons teeth al, ya da şimdi Naval strike al gitsin.

tek DLC alabilirim bu kadar iyiyse bekliyorum Dragon's Teeth
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

Beyler bf4 e sahibim ve bf3te caspian borderla operation firestorm haritasını çok oynarım. Sizce bf4 için alayım mı ?

bence almanı öneririm heleki içinde infantry haritasıda olan metro'da var harita tasarımları gayet güzel.heleki seviyosan bu oynadıgın haritaları al bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII

quote:

Beyler bf4 e sahibim ve bf3te caspian borderla operation firestorm haritasını çok oynarım. Sizce bf4 için alayım mı ?

bence almanı öneririm heleki içinde infantry haritasıda olan metro'da var harita tasarımları gayet güzel.heleki seviyosan bu oynadıgın haritaları al bence.

Büyük ihtimal bir ay daha dayanıp premium alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

al al al op metro var süper harita
  • En guzel dragon dlcsi
    Hem silahlar guzel hem de maplar
    Maplar piyadeler icin tasarlanmis
    Eskiden piyade icin locker ve metro vardi
    Silahlar ise bulldog cok manyak olmus ama ilerde guncelleme ile nerfi yer
    Ayrica en iyi 2. Silah desert oldu eskiden sw40 kullanirdim simdi desert tek gecerim
    Ama kalkan bi ise yaramiyor begenmedim
    Second assault ise bence en iyi 2 . Dlc olur metro haritasinda baya kd yapmistim
    1. Ve 3. Dlc ye para verilmez ama piyade oynayan biri 4. Ve 2. Dlc leri almali yada en iyisi premium

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etyemez

En guzel dragon dlcsi
    Ayrica en iyi 2. Silah desert oldu eskiden sw40 kullanirdim simdi desert tek gecerim
    Second assault ise bence en iyi 2 . Dlc olur metro haritasinda baya kd yapmistim
    1. Ve 3. Dlc ye para verilmez ama piyade oynayan biri 4. Ve 2. Dlc leri almali yada en iyisi premium

Yorumun için saol zaten premium alicam bunlari duyduktan sonra

• Meksika'dan 52 Tl'ye PREMIUM aldım.
    Son DLC ŞAHANE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zZzerk -- 29 Temmuz 2014; 10:56:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etyemez

En guzel dragon dlcsi

sende benim gibi infantry mapleri seviyosun dragon's teeth bizim için yapılmış bir dlc ama arkadaş infantry'den hoşlanıyormu bunu bilmek en iyi çözüm premium alsın hepsini oynasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.