Şimdi Ara

Secondlife'ı Bilen varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
21.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gazetede yazıyodu bir ülke büyük elçilik açıcakmış oyuna IBM de sanal arket açıyomuş

• quote:

Orjinalden alıntı: Executioner

Hocam bende gazetede görmüştüm.Bir gireyim dedim fakat free membership için bile kredi kartı istiyor...Bu bilgileri vermeden oynayabiliyor muyuz?

Dost Kredi KArtını sonradan "istersek " verebiliyorz. Orada ole yazıyor, Oyun Ayrıca çok güzel bir oyun
    haa interneti yavaş olan için gerçekten berbat bir oyundur
    Bir arkadaşın dediği gibi Knigta karşılık bu çocuk oyunu filan da değil tam bir ortam var yani eğlenceli zevkli bir oyun
  • paypal la oynanıyor yani cashing gerekiyor bence değmez
  • Bu oyun p2p değil
    free de üye olabiliyorsunuz.
  • ilk üye olup adını soyadını belirliyorsun ad soyad oyun içi ve oyuna girerken yazıyorsun tipini belirliyon (uzaylı,rakun,insan...)sonra download yeri çıkıyor ordan indirip giriyosun zaten indirdiğin dosya 30mb bişey
  • free oynaya biliosun hatta para kazanıp oyun paranla ödeyebiliosun bile.şahsen scriplerle itemlerle roket yapıp satıorum patlayan olsun transporter roket olsun.ama sl parasını dolara çevirip başka bişi almayı bilmiorum şahsen D:
  • Oyunu İlk indirdiğimde ilgi çekici geldi ama sonra oyundaki yavaşlığı görünce bu oyun beş para etmez dedim
  • şimdi oyun paralımı bedavamı
  • bende indirdim (hort)
  • kart bilgine vermene gerek yok chate dayalı bi oyun bi amaç yok eevlene biliyorsun uçabiliyorsun amaç arkadaşlık kart bilgisi linden dolar almak için başka işede yarıyordur belki
  • Secondlife kotasız kullanıcılar icin oynanabilir.Tabi bunun yanında iyi derecede ingilizce bilmek lazım.Oyunda herseyi yapabiliyorsunuz.Benim arkım 25 dolar para kazanmıstı.Barda ise girmişti.Tabi haberlere gorede cinli bir kullanıcı emlak sirketi kuruyor ve 250bın dolar para kazanıyor.Oyunda cogu buyuk firmanın adası var.Bunlar ıcın ozel kullanıcılar sırf bu ıslerı yapıyolar.Duyduguma gorede nokiada calısan bir arkadas ayda 150 dolar sırf bu oyundan para kazanıyomus.Bu tarz para kazanan cok insan var.Oyun dedigim gibi kotasızlar oynanabilir.Yanlıs hatırlamıyorsam oyun yaklasık 160 gblık bır depoya sahip. Oyunu ındırmedıgınden dolayı her gittigin yerde yukleme yapıyo.Yaklasık dakikada 10 mb kotana yaziyodu...
  • Oynadım, ancak çok iyi bir internet bağlantınız ve iyi bir bilgisayarınız yoksa önermem çünkü bi cafeye gidiyosunuz 1 dk bekliyorsunuz cafe yüklensin diye...
  • Ben yeni indirdim var mı oynayan
  • oyuna kayıt oldum ücretsiz şu an gerçekten de güzel.Merak ettiğim avea hattı ile notebookdan bağlanıp giriyorum bilmeden kazara bir yere tıklayıp birşeyler satın alıp ücret yazmasın.Tecrübeli bir arkadaş yazabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzkırıcı

oyuna kayıt oldum ücretsiz şu an gerçekten de güzel.Merak ettiğim avea hattı ile notebookdan bağlanıp giriyorum bilmeden kazara bir yere tıklayıp birşeyler satın alıp ücret yazmasın.Tecrübeli bir arkadaş yazabilir mi?

Güzel hort teprikler.
  • bu ne layn 2006 yuh nasıl buldunuz bu konuyu
  • Arada girip Gor'da savaşıyorum eğlenceli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

Arada girip Gor'da savaşıyorum eğlenceli oluyor

Hortlanmış konuya, hort atmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xDeathwing

quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

Arada girip Gor'da savaşıyorum eğlenceli oluyor

Hortlanmış konuya, hort atmak.

Öyle olmuş valla farkedemedim
  • bende bugun kurdum az sonra gircm insllah güzeldir netim sınırsız
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.