Şimdi Ara

Secondlife'ı Bilen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
21.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Second Life diye bir yaşam oyunu varmış. Gerçek hayat gibi aynı istediğini yapabildiğin bişey. 2. Hayatın da diyebiliriz.
    http://www.secondlife.com bu da sitesi ama çözemedim nasıl oynancak. Bir kurulum dosyası indirdim ama oyun bağlanamıyorum.
    Bilen bir arkadaş varsa ve yardımcı olursa sevinirim

• Hocam bende gazetede görmüştüm.Bir gireyim dedim fakat free membership için bile kredi kartı istiyor...Bu bilgileri vermeden oynayabiliyor muyuz?
  • Bu oyun pay2play.
  • valla arkadaş sööledi 300 oyun parası 1dolar ediyo
  • baktım bend eya sacma sapan ıs hayatta oraya kart bılgılerımı vermem :D
  • Arkadaşlar ben verdim oynadım para falan çekmediler sadece yaş kontrolü için yapıolar o işlemi ama bırakın vermeyi oyunu indirdiğime pişman oldum iğrenç bi oyun sakın ha denemeyin bile bi kere türkiyeden hayatta oynanmaz o oyun acaip yavaş. 2. si oyun bile denemez hiç bişey yapılmıyo saygılarr...
  • oyun süper aslında da 256k sürünüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Legolas'ı hatırlayan var mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hee bu arada kredi no nuzu sallasanızda tutar ben accont açdım oyunu 30 dk oynadım ve oyunu çozdum oyun sims oyununun online versiyonu gibi bişiy kendinize arkadaş filan buluyonuz bu yüzden berbat bir oyun zaten en aşşa 512k hızınız yoksa hiç denemeyin çunkü 512 lerde bile arasıra tıkılıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi folfos -- 18 Haziran 2006; 0:37:25 >
  • Arkadaşlar ben oyunu indirdim oynadım.Oyun takılıo ama oyuna alışmak gerekio.Alışmak da yetmio iyi bir ingilizce gerksinimi istio.Bütün eksilerine rağmen ben oyunu hala oynuorum diskolara gidiorum arkadaş ediniorum.BİLGİSAYAR BAŞINDA OYUN OYNAMAYA ALIŞIK DEĞİLSENİZ HİÇ BAŞLAMAYIN ZİRA BAĞIMLILIK YAPIO.ilgilenen için amatör bi site açtım isteyen girip bakabilir:www.slturkiye.com.tr.tc
  • sl iğrenç ötesi onu oynicama 3 yıl hiç durmadan mario oynarım 100 kat daha iyi.bide 256k üstü olsa noolcak oyun berbat zaten ama şöle demek istiyorum ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ.SAYGILARLA
  • quote:

Orjinalden alıntı: cNYs

Arkadaşlar ben verdim oynadım para falan çekmediler sadece yaş kontrolü için yapıolar o işlemi ama bırakın vermeyi oyunu indirdiğime pişman oldum iğrenç bi oyun sakın ha denemeyin bile bi kere türkiyeden hayatta oynanmaz o oyun acaip yavaş. 2. si oyun bile denemez hiç bişey yapılmıyo saygılarr...

Ya kredi kartı filan vermedim ben seçenek var orda vermiyceksiniz ben hiç bişey vermeden 18 üstüne üye oldum para bile kazanıyorum
  • oyun sıkıcıdır doru ama belkide zevkli olabilir(çokk küçük ihtimal)..

bide dedikleri gibi 300 oyun parası 1 dolar ediosa para kazanırsın oyundan bide hackini buldularmı birileri zengin olurlar oyunun üstünden knightçiler oynar bunu dupe yaparlar dupe
  • knigtcılar konusunda haklısın sizin forumada bu oyun sayesinde geldim oyundaki yaratıcılık ilgimi cekti.ondan başladım yaratıcılıınızı göstermek bence zevkli ve zevkini alıyorum..tabiki zevkler renkler tartışılmaz ..tartışılır ama sonuç olmaz...acountun üyeligini bende 9.95yani free takılıyorum şuan..zaten artık ve genelde parasıs oyun yok yani daha fazla zevk almak ve ihtiyaçlarınızı kazanmak için para verirsiniz ama bence hiç gerek yok...
  • knighcıların çoğu çoluk çocuk bu çoluk çocuk oyunu değil
    ayrıca ayda 500bin dolar bönüyor bu oyunda güzenlik üst düzeyde
    bir gün mynet sitesi hacklerinse ozaman korkun siz
  • sitesi bile yüklenmiyor bu oyunun sanki dial up la bağlanıyor gibiyim ne biçim bişi bu ama merakta ettim şimdi
  • a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosbardak -- 31 Ocak 2007; 17:09:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: @nd@c

quote:

Orjinalden alıntı: folfos

hee bu arada kredi no nuzu sallasanızda tutar ben accont açdım oyunu 30 dk oynadım ve oyunu çozdum oyun sims oyununun online versiyonu gibi bişiy kendinize arkadaş filan buluyonuz bu yüzden berbat bir oyun zaten en aşşa 512k hızınız yoksa hiç denemeyin çunkü 512 lerde bile arasıra tıkılıo

1.folfos account açarken o alanda skip diye bişi var zorunlu diil
    2. sims bunun yanında bebek oyuncağı kalır...
    3. karakter yaratma ekranına bi kere girseydin anlardın.

----------------------------------------------------------------------------------------
    SECOND LİFE REHBERİ

abi 1400 mesajın var ara demiyorum sana

1. SAYFADA HEMDE ÜSTLERDE Bİ KONU bi kere baksan görücen

POST KİRLİLİĞİ YAPMA
    alltta rehber var bak görüyomusun?

Bravo

6 aydan fazla(18 haziran) olan msj a cevap vermisin adama baya bir isine yaramıstır...Sen baya sardın bu oyuna herkese yardımcı olmaya calısıyorsun valla bravo

• ya özür dilerim tarihe bakmamışım uplamış doetniz özr dilerim herkezden
  • quote:

Orjinalden alıntı: @nd@c

ya özür dilerim tarihe bakmamışım uplamış doetniz özr dilerim herkezden

NP
  • Arkadaşımızın eline sağlık bir web sitesi yapmış.
    fakatwww.slturkiye.com adresi daha geniş içeriğe sahip gerekli bilgiyi burdan alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.