Şimdi Ara

Seçtiğim bölüme pişman oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben hacettepe de jeoloji mühendisliği seçtim başlangıçta yaparım ederim ayağıyla gittim ama aklım başıma geç geldi iş imkanı az olan bir bölüm mezunlarının %65 -70 i işsiz benim aklımda hiç böyle düşünceler yoktu ders falanda çalışmıyorum mutluda değilim yaş 19 tekrar hazırlanmak istiyorum ama korkuyorum obp kırık ne yapacağımı bilmiyorum bana yol gösterecek fikirlerinizi bekliyorum çok bunaldım düşündüke kafayı yiyorum ben nasıl böyle bir hata yaptım diye sinirden stresten saçlarım dökülmeye başladı ne yapacğımı cidden bilmiyorum çok zor bir durumda hissediyorum kendimi merkez yerleştirmeyle 2 yıllık bir sağlık bölümüne geçip ordan devam edeyim gibi düşüncelerim var çok kararsızım bana yardımcı olun en azından yol gösterirseniz sevinirim

• Colt tavsiye ederim,

Hayirli gunler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam konu yanlış yerde

Colt iyi arabadır bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane varken Colt da neymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolu paket 49.900 liradan satılırsa alınır.

Pardon yanlış konu.
  • Şu an ülkede iş garantili bölüm yok. Ülkenin en iyi üniversitelerinde okursan belki olur. Ben senin yerinde olsam bölüm değiştirmezdim kendimi değiştirmeye çalışırdım seveceğin noktaları vardır illa. Ayrıca Celal Şengör gibi müthiş bir insan var Jeoloji okumuş ama bu ülkede kıymeti iyi bilinmeyen cümlelerinden hep bir kısmını cımbızlayarak ona laf atan güruhun olduğu ve bunların çoğunluk olduğu yerde çok beklentiye girme. Yurt dışına gidebiliyorsan kendini öyle geliştir.

Ben kimi tanıdıysam farklı üniversiteden farklı bölümden stajları bile amca dayı ile buldular işlere de hep tanıdıklarda başladılar. Not ortalamanı 4 üzerinden 3 yap yeter zaten çok kasmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 28 Kasım 2018; 23:18:48 >
  • Birader otur derslerini çalış ve geç. Daha sonra tekrar üniversite sınavına giriyosun, atıyorum konya elektronik mühendisliği kazandın, şuan okuduğun bölümde mühendislik yenisi de, emin ol ilk iki sınıfın derslerinin %70 i ortak. (Matematik, fizik, kimya vs) Şuan okuduğun okulda geçtiğin dersleri yeni okulunda saydırıyosun, yeni bölümünde ilk yıl alamadığın dersleri alttan alarak yıl kaybı yaşamadan devam ediyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.