Şimdi Ara

Seçtiğim sistem doğrumudur uzman yardımına ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• XIGMATEK STREAMLINER EN9672 SC 1xRGB PANEL USB 3.0 MidT ATX OYUNCU KASASI = ( Bu Kasa Anakartıma Uyumlu Sanırım ATX dediğine göre )

XIGMATEK SHOGUN G SERİSİ 80PLUS GOLD 750W GÜÇ KAYNAĞI = ( Hiç bir fikrim yok ben 650W bir güç kaynağı alacaktım herkez fazla olsun daha iyi dediler uyumlulugunu söylermisiniz )

MSI Z270 GAMING PRO CARBON Intel Z270 Soket 1151 DDR4 3800MHz(O.C.) Anakart = ( Hiçbir fikrim yok )

Intel Core i5 9600K Soket 1151 - 9. Nesil 3.7GHz 9MB Önbellek 14nm İşlemci = (i5 8. nesili 100 lira daha pahalı anlam veremedim )

Intel Core i3 8100 Soket 1151 - 8. Nesil 3.6GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci = (Maddi durumum yeterli gelmez ise tasarruf amaçlı alacağım işlemci)

MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB OC GDDR5 128Bit NVidia DX12 Ekran Kartı (Fıyatı açısından uygun bulduğum.)

Bu sisteme uygun tek slot kullanacağım bir ram önerisinde bulunursan sevinirim .

diğer bileşenler uyumluluk arz etmediğnden onları maddi durumuma göre alacağım şimdiden teşekkür ederim . yardımlarınız ve önerlileriniz için .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leroy01 -- 4 Kasım 2018; 14:4:47 >

• 8. veya 9. nesil işlemci alacaksanız, anakart seçmenini 300 serisi olarak değiştirmeniz gerekecek. (örn. Z370) 6. veya 7. nesil için 200 serisini seçebilirsin.
  • Yanlış bir sistem olmuş.

- Seçtiğiniz anakart almayı düşündüğünüz her iki işlemci ile de uyumsuz. Eğer OC işleri ile uğraşmayacaksanız (ve i3 8100 gibi K serisi bir işlemci alacaksanız zaten OC yapamayacaksınız) B360 çipsetli bir anakart almanız daha mantıklı olur
    - Bahsettiğiniz ekran kartını ne kadar alacaksınız bir fikrim yok ama o fiyatlara RX 570/RX 580 alabiliyorsunuz.
    - Tek slot bellek kullanmaktan kaçınmaya çalışın. Çift kanal bellekten faydalanamazsınız.

Eğer ben illa Intel istiyorum, AMD sistem hiç istemiyorum demiyorsanız AMD bir sistem toplamak çok daha karlı bir iş olur.
  • İşlemci ve anakart seçimin çok yanlış, çünkü bütçen varsa eski teknolojiye yatırım yapman hata olur. İşlemciyi 9. nesil, anakartı da Z370 serisi almalısın.

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i5-9600k-soket-1151-9-nesil-3-7ghz-9mb-onbellek-14nm-islemci.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.