Şimdi Ara

Sedan tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1.2 motor ve jetta satış esnasında pek sıcak bakılmıyor anladığım kadarı ile

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vokalelen V kullanıcısına yanıt
    Yanlışınız var, diğer araç piyasalarını bilmiyorum ama şunu net olarak diyebilirim ki bu aracın piyasası ortalama üstünde.

Edit: Piyasası derken satış hızını kastettim. Fiyatı o anki ortalamaya göre fazla değilse kısa sürede satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperÇorapçıgil -- 8 Haziran 2020; 2:43:25 >
  • AlperÇorapçıgil kullanıcısına yanıt
    Yeni bir alternatif daha geldi bu değerli bilgi için çok teşekkür ederim kendimi 3-4 marka arasına sıkışmış hissediyordum

• vokalelen V kullanıcısına yanıt
    Şimdi sizin için girip baktım. 2016 üstü en fazla 60k km de olan 1.2 tsi bluemotion trendline ilan sayısı 75. İlan tarihi son 15 gün yapınca bu sayı 57 oldu. Bu veri bana ilanların yaklaşık yüzde 75 inin güncel olduğunu gösteriyor. Yani 15 gün üstü ilanda kalan araç oranı sadece yüzde 25 şu anda. Bir sirkülasyon olduğu düşünülürse araçlar genelde yaklaşık 15 20 günde satılıyor ya da ilandan geri çekiliyor :)

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Insignia 1.6T motor hakkında bilginiz varsa aydınlatabilir misiniz? Özellikle lpg uyumu ve ortalama yakıt tüketimi hakkında

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.