Şimdi Ara

Sedan tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar yaklaşık olarak 120-130 bin lira gibi bir bütçemiz var manuel olması tercihimiz, yakıt turu araca göre değişmekte, ufak araştırmam sonucu Toyota Corolla, Hyundai Elantra, Ford Focus, Opel Astralara denk geldim bu fiyat bandında 2-3 sene binebileceğim daha çok şehir kullanımı olacak bir araba istiyoruz. Sizin tavsiyeniz nedir bu araçların kronik arızaları nedir artıları eksileri ufak bir tartışalım fikir alışverişi yapalım şimdiden çok teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İç mekan genişliği sorun değilse bu dörtlüden ya Focus al ya Astra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • entigin E kullanıcısına yanıt
    Focus bir akrabamda var 1.6 dizel gayet memnun uzun süre sürme fırsatım oldu gayet iyi bir araba fakat iç donanım özellikleri çok zayif kalıyor orta paket diye tabir edilen style da aux girişi dahi yok usb girisinden telefon şarj edilemiyor.

• Param olsaydi eger tercihim ve şahri görüşüö ya toyota olurdu yada hyundai..Toyotanin motoruna güvnm sonsuz hyundaide güzel araç
    Eyvallah ama hor kullanmaya gelmez ama yalitim konusunda birşey diyemem iyi araştirmak lazim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 7 Haziran 2020; 23:54:59 >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Kullananlar tecrübeli arabaya kıymet veren insanlar olacak yani uzun süre sonra araç alacağız baya bir sure arabasız kaldık aile için konforlu ve üzmeyecek bir araba bakıyoruz

• 5.20

• Ibrahim Akca kullanıcısına yanıt
    Gönül isterdi tabi ki ama baba razı gelmez ne yapa can 2000 motor arabayı çok yakar muhabbetleri 😊

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diğer arabaları kullanma fırsatım olmadı ama Elantra güzel araç, 4 yıldır kullanıyoruz gıkı çıkmadı arabanın.

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Çok iyiymiş bu

• Armin van Buuren* kullanıcısına yanıt
    Dışarıdan takılan ekranların ara yüzleri araca uyumu pek hoş olmuyor

• vokalelen V kullanıcısına yanıt
    WinCE zamanında öyleydi ama son zamanda öyle olduğunu düşünmüyorum, yine de sizin görüşünüz. Neredeyse tüm C sınıfı araçlardan daha fonksiyonel bir ekran. (Premium C'leri saymazsak)
    Arkadasin attığı insignia yi nasıl buldunuz.

• vokalelen V kullanıcısına yanıt
    Fena değil, tramer kaydı ne kadar onu yazmamışlar. Fiyat olarak ucuz, 2015 C segment otomatik parasına neredeyse. Kaza var mı, boyalar ne kaynaklı ona da bakmak lazım. Bir de CDTi motor o kasayı uçurmuyor onu da söyleyeyim, ağır bir araç.

Edit: Esenyurt diyor, galerici. Dikkatli olmak lazım. Bir de bu üye hep aynı araçları atıyor niyeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 8 Haziran 2020; 2:19:33 >
    Bir focus performansı verebilir mi çünkü fiyatlar neredeyse aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: vokalelen

Bir focus performansı verebilir mi çünkü fiyatlar neredeyse aynı
    Valla D segment araçla C karşılaştırması bu, forumdakiler daha iyi karşılaştırma yapacaklardır, iki aracın da artıları var. Benim aşırı iç genişliğe ihtiyacım olmadığı için daha yeni model Focus tercihim olurdu.

Salt performans derken hızlanmayı kastediyorsanız dizel otomatik Focus baya seri, ikinci araç olarak kullanıyorum 2018'ini, gayet atik. Tabi 150 üzeri soluğu kesilmeye başlıyor. Insignia 0'dan kalkışlarda daha yavaş kalacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armin van Buuren*

Valla D segment araçla C karşılaştırması bu, forumdakiler daha iyi karşılaştırma yapacaklardır, iki aracın da artıları var. Benim aşırı iç genişliğe ihtiyacım olmadığı için daha yeni model Focus tercihim olurdu.

Salt performans derken hızlanmayı kastediyorsanız dizel otomatik Focus baya seri, ikinci araç olarak kullanıyorum 2018'ini, gayet atik. Tabi 150 üzeri soluğu kesilmeye başlıyor. Insignia 0'dan kalkışlarda daha yavaş kalacaktır.

Alıntıları Göster
    150 üzeri soluk kesilmesini anlayamadım
    2017 dizel otomatik focus ile islambol izmir otoyolunda 180 bastım ama sonra ayağımı gazdan çekmek zorunda kaldım
    çünkü o dümdüz yolda zaman durmuş gibiydi

• Bende 2016 trendine 1.2 tsi bluemotion Manuel var. 2019 ocak ayında aracı servise verdim ve bana 2016 otomatik astra verdiler. Onunla Antalya Sakarya arası git gel yaptım ve biraz da şehir içi gezdim. Toplam 14 gün kaldı bende. Ardından servisten kendi aracımı aldım ve sürünce dedim ki iyiki jetta almışım. Yapacağınız km miktarına ve dur-kalk mı yoksa genel anlamda sabit 50-60 km süratle seyahat edeceğinize bağlı olarak bu aracı da araştırmanızı tavsiye ederim. En son dün baktığımda 2016 olup 50 000 km ve altı araçların temizler genelde 125 130 ve üstü gibiydi. Km bandını 60 70 binlere çıkarırsanız düşebilir, bakmadığım için bilmiyorum.

Edit: 130 dan 140 a çıkışı ile 170 den 180 e çıkışı arasında pek de fark hissetmedim (2 farklı sürüşte yaklaşık 200 e çıktım. Genelde en fazla 160 yaparım). Belki de o adrenalin ile bana öyle geldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperÇorapçıgil -- 8 Haziran 2020; 2:41:31 >
    Dediginiz hızlara cikilmayacak arabada önemli olan şehir ici konfor ve atiklik

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.