Yeni kasa ToyotaCorolla Aldım. Comfort olduğu için jant yok.
Bayide jantlara 800-1200 arası dediler. çok hızlı olduğu için tanesimi takımımı diye soramadım.
Şimdi size sorum şu resimdeki görülen jantlardan 1 ve 2 resim Orjinal toyota Janti bunların replikalarıda bulunuyor.
Ancak benim istediğim jant 4-5 ve 6 resimdekilerden genellikle Ford grubunun jantları. Onları daha çok beyeniyorum. Bizim Corollaya uyumlu olur mu? (Jant ebadı 16" 114,3 x 5 bijon..)
olmadı öncelik 1 oda olmadı 2 resme yöneleceğiz. Teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: Mihmander
Arkadaşlar
Yeni kasa Toyota Corolla Aldım. Comfort olduğu için jant yok.
Bayide jantlara 800-1200 arası dediler. çok hızlı olduğu için tanesimi takımımı diye soramadım.
Şimdi size sorum şu resimdeki görülen jantlardan 1 ve 2 resim Orjinal toyota Janti bunların replikalarıda bulunuyor.
Ancak benim istediğim jant 4-5 ve 6 resimdekilerden genellikle Ford grubunun jantları. Onları daha çok beyeniyorum. Bizim Corollaya uyumlu olur mu? (Jant ebadı 16" 114,3 x 5 bijon..)
olmadı öncelik 1 oda olmadı 2 resme yöneleceğiz. Teşekkürler..
Sevgili Mihmander, Verilen fiyatlar takım fiyatlardır. ( 4 adet ) Fikrimi sorarsan Corolla'ya en çok uyan jant tipi 10 kollu olanlar. Yani senin resimlerinde görülen 1 ve 2 nolu jantlar. Zaten o jantlar Focus jantlarını da andırıyor. Yeni çıkan 5 kollu Corolla jantlarını ben beğenmiyorum. Fren kaliperleri kabak gibi ortada görünüyor. Hele fren diskleri zamanla çizilip paslanınca jant arasında paslar kahverengi görününüp aracı çirkinleştiriyor. Bağırsakları ortada gezen jantlar gibi görünüyor. Zevkler farklıdır, beğenene de birşey demiyorum.
Bence 1 ya da 2 numara.
Kesinlikle 2. jant daha güzel. Antalya'da 2. jantın sahibinden.comda ilanı vardı.
evet gordum orjinal diyor 795 TL ye satıyor.
evet zaten yeni jantlar yani 5 kollu jantlar hiç hoşuma gitmedi..
1 ve 2 nolardaki Jantların Replikaları CMS jant mı üretiyor??
Selamlar. corollama çelik jant taktırmak istiyorum. 1000 TL üstünde janta para vermem 600 700 liraya güzel kaliteli yüksek hızlarda güvenebileceğim bir jant alabilirmiyim. piyasayı markaları pek bilmiyorum. servis su 2 numara yazdığınız janta kaç lira istiyor. yada bilgisi olan bu fiyat aralığında hangi marka jant önerir. paylasırsanız sevinirim. saygılar.