Şimdi Ara

Seedr - Torrentleri Doğrudan Browser Üzerinden İndirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çoğu indirme işlemini torrent üzerinden yapan birisi olarak, ilk gördüğümde biraz şüpheyle yaklaştım ama şu ana kadar çok memnun kaldığım bir platform oldu. Bilgisayarınıza bittorrent, utorrent gibi torrent clientları yüklemek yerine, indireceğiniz torrentlin magnet linkini seedr.cc'ye giriyorsunuz. Seedr sizin yerinize dosyayı hızlıca indirip doğrudan clouddaki alanınıza yüklüyor. Siz de oradan, internetten bir dosyayı normalde indirdiğiniz şekilde indirme işlemini gerçekleştiriyorsunuz. Hız olarak da hep full hız indirdim şu ana kadar.

İşin güzel yanı, sizin linkini verdiğiniz torrenti daha önce başka bir seedr kullanıcısı indirdiyse, dosya doğrudan sizin için ulaşılabilir oluyor. Seedr'ın sıfırdan indirmesine gerek olmuyor.

Ayrıca film, dizi indireceksiniz dosyaları clouddan indirmeden de filmleri izleyebiliyorsunuz. Dosya seedr'a yüklendikten sonra seedr'dan, youtube'tan video izler gibi stream edebiliyorsunuz. Bu sayede telefondan, tabletten vs. de torrent film-dizileri izleyebiliyor oluyorsunuz. Stream sitelerinden iyi olsa da filmi normalde izlediğiniz kadar kaliteli şekilde online izleyemiyorsunuz ama. Genelde bilgisayara indirip izliyorum ben o yüzden.

Normalde 2gb online depolama alanınız var. Aşağıdaki linkten girip üye olursanız hem size hem de bana 500mb ekstra depolama alanı tanımlanıyor.
    https://www.seedr.cc/?r=326097

Virüs tarama vs. güvenlik önlemleri de var, şimdilik çok memnun kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monte13 -- 2 Ekim 2016; 11:41:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.