|
Bildirim
|
H hayrettin_79 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Alırken 1 kendimize 1 devlete aldık ya zaten daha neyi istiyorlar
|
SUV sahipleri şaşkın, SUV sahipleri kızgın.
Verin 20-25 artık ne kadarsa, bedelli yapsın gelsin. |
İş vatandaşın aracını alma raddesine öyle kolay kolay gelmez. Her gerçekleşen harekatta devletin sizin malınıza el koyacak hali yok.
Teşbihte hata olmaz Dünya Savaşı gibi çok büyük çapta bir savaş çıkarsa iş vatandaşın malına mülküne gelir Kİ o saatten sonra ne sizin kaskonuz kalır ne de canınız malınız. Şu an zaten savaş yok çünkü karşımızda devlet yok. Omurgasız böcekleri eziyoruz. Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir. |
Vatanın ekmeği ? doğumdan ölüme kadar, devletin vergi almaktan başka bir işlevi yok bu ülkede. Şimdiye kadar hayatımı tamamen eziyete çeviren, zor yaşam şartları nedeniyle vatandaşların köle haline gelmesine neden olan bir devlet. Güzelim ülkenin içine sıçan insanlar oturup keyfine bakarken ben yıllarca çalışıp her türlü zevkimden eğlencemden tasarruf ederek aldığım arabayı veremem.
Tabi ciddi bir savaş durumunda her şey değişir o konu başka. Ama bir operasyon için de araba verilmez |
Seve seve vereceksin aslanım, Bu vatanın ekmeğini ye yıllarca.
Sonra da bi ihtiyaç olunca buraya konu aç! Yok öyle dünya. Benim arabama çıksın gururla veririm. Bu ülke kolay kazanılmadı. Bi arabayı kıskanmayız |
Gider duvara toslar, kaskodan paramı alırım yine de vermem. Ben Türkiye Cumhuriyeti Devletinden güçlü yada büyük değilim. Devlet kendi ihtiyacını kendi karşılasın.
|
Seferberlik durumunda devlet istese sana bile el koyar ne demek vermiyorum.
|
cengiz inşaatın 800 milyon tl lik vergi borcunu affeden devlet benim arabama göz dikemez diyorum diyanete milyonluk s class alan devlet benim arabama göz dikemez diyorum bunu anlamak bu kadar zor mu?
not: hodri meydan sat evini arabanı bağışle devlete makbuzunu burada başlaş görelim ne kadar vatansever olduğunu. peki bunları yapamazsan ne olacak? vatan haini diye yaftalanacak mısın? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|