Şimdi Ara

ŞEFFAF CLAN SEMBOL OLUŞTURMAK ( Transparent symbol ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
3
Favori
642.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ztn böyleler yüzünden paylaşmıom yapamazlar olmuo diye çamur atarlar.Paylaşımında içine ediolar
    O kdr anlatır mısın diye pm atan vardı en azından 20tane özel msj geldi öteki topicde bi dünya kişi anlatmıyorum diye tepki gösterdi buyrun anlattım nerdesiniz. Sadece paylaşımı alın çekin gidin sonra bundan sonra böyle bişey bulur anlatırsam....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sérd@r -- 27 Temmuz 2007; 20:14:40 >
  • deuchejunge symbol_us klosoru ne symbol_bmp olarak at diyorsun. Ama symbol den başka isim kabul etmio
  • symbol_bmp demiyorum iyi oku symbol.bmp
  • yine hata
  • böyle kaliteli topic pek az bulunur paylasım için tesekkurler kardesim...
  • paylasım ıcın tesekkuler
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin923

böyle kaliteli topic pek az bulunur paylasım için tesekkurler kardesim...

+1 Çok Yararlı Topic
  • quote:

Orjinalden alıntı: deuchejunge

ztn böyleler yüzünden paylaşmıom yapamazlar olmuo diye çamur atarlar.Paylaşımında içine ediolar
    O kdr anlatır mısın diye pm atan vardı en azından 20tane özel msj geldi öteki topicde bi dünya kişi anlatmıyorum diye tepki gösterdi buyrun anlattım nerdesiniz. Sadece paylaşımı alın çekin gidin sonra bundan sonra böyle bişey bulur anlatırsam....

yazacagın 1kelimeydi tga yı isim deiştirip bmp yapmak o verdigin linkte direk tga yapıyordu çünki ama senden once buldum 1 japon sitesinde. Püf noktasıda o zaten ...

http://ko-nova.seesaa.net/article/12899343.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkowarss -- 28 Temmuz 2007; 0:32:53 >

• Ben paylaşınca ben daha önce buldum diye türüyolar ya daha önce bulduysan açsaydında bizde öğrenseydik teşekkürü sana etseydik.
  • 329 mb
  • cok saol
  • ya kardeş bu açıklamanın türkçesi yokmu o linkteki açıklamanın
  • Emegine saqlık ama biraz daha ayrıntılı acıklama olsa super olcak!..
  • çok yararlı bir paylaşım
  • PAYLAŞIM ŞAHANE AMA BİRAZDAHA AYRINTI FENA OLMAZDI
  • quote:

Orjinalden alıntı: deuchejunge

Ben paylaşınca ben daha önce buldum diye türüyolar ya daha önce bulduysan açsaydında bizde öğrenseydik teşekkürü sana etseydik.

ŞEFFAF CLAN SEMBOL OLUŞTURMAK ( Transparent symbol )

yaw sabahtan beri yanında beqliom bi pm açmadın afksın bari burdan söyliyim

• alphadaki siyah beyaz işini çözemedim nasıl siyah veya beyaz yapıcaz ??
  • Teşekkür ederim paylaşımlarının devam etmesi dileğiyle üst konuya ekliyorum .
  • ^^tşkrlr numan photoshop ve diğer programın linkini vermem yasaktır diye yazmadım ama google ararsanız bi dünya linkini bulursunuz
  • 2resim daha eklenmiştir.
    Herkez öğrensin şu yabancılardan ne farkımız var onlar anlatmadı biz yayalım bari:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sérd@r -- 28 Temmuz 2007; 15:40:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.