Şimdi Ara

Sefiller hangi yayınevinden alınmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar alttaki linklerden iki farklı yayınevinde bulunan Sefiller kitabından hangisini önerirsiniz?

http://www.kitapyurdu.com/kitap/sefiller-5-cilt-kutulu--karton-kapak/371009.html

http://www.kitapyurdu.com/kitap/sefiller-2-cilt-takim/310759.html&manufacturer_id=11322

• Keisnlikle iş bankası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Keisnlikle iş bankası

Kesinlikle diye bir şey yok, hele ki kıyaslanan çeviri İletişim Yayınları ise öyle kolay ezilemez. İkisi de kaliteli ama yılların çevirisi olarak İletişim Yayınları birkaç adım önde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de iyi yayın evleri. Ben İşbankasını seçerdim. Çeviri açısından bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Keisnlikle iş bankası

Kesinlikle diye bir şey yok, hele ki kıyaslanan çeviri İletişim Yayınları ise öyle kolay ezilemez. İkisi de kaliteli ama yılların çevirisi olarak İletişim Yayınları birkaç adım önde.

La hee

• kenk bunun orjinali 3 cilt felan bilmem okurmusun

• arkadaşlar iletişim yayınlarından aldım ve yayınevinin baskısını çok sevdim.yalnız benim aldığım 2 cilt, 1630 sayfa.tam metin mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nutuk hangi yayınevinden?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir kitap hasan ali yücel klasiklerinde varsa çok kafa yormadan alınmalı bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Keisnlikle iş bankası

La hee

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.