beyler az önce şeftali soymaya çalştm ama param parça oldu soymam 5dk mı aldı yemem 30 sn bunun kolay bi yolu varmı şeftalilerde bursa ağa köy şeftalisi ziyan olsun istemem
quote:Orijinalden alıntı: Beetle Juicetüylümü tüysüzmü Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: rising tüylümü tüysüzmü az tüylü :D
quote:Orijinalden alıntı: MasanınAltındakiSümükquote:Orjinalden alıntı: rising tüylümü tüysüzmü az tüylü :DAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Laqrima quote:Orjinalden alıntı: rising tüylümü tüysüzmü az tüylü :D of tadından yenmez o zaman yarma şeftalimi peki?
quote:Orijinalden alıntı: bakidorukSoymadan yesene ne güzel kabuğu var meyvecağızın?ilk önce emip ondan sonra soyacaksın
quote:Orijinalden alıntı: OldNightDiscoŞeftali deme Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: OldNightDisco Şeftali deme Bu terim'i hep Nicolas Cage Face Off'ta çıkardı.Şeftali ne güzel namuslu bir meyve idi.
quote:Orijinalden alıntı: Beetle Juicequote:Orjinalden alıntı: Laqrima quote:Orjinalden alıntı: rising tüylümü tüysüzmü az tüylü :D of tadından yenmez o zaman yarma şeftalimi peki?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: rising quote:Orjinalden alıntı: Laqrima quote:Orjinalden alıntı: rising tüylümü tüysüzmü az tüylü :D of tadından yenmez o zaman yarma şeftalimi peki? yarmamı deilmi bilmiyorum ama ben yardım
quote:Orijinalden alıntı: MasanınAltındakiSümükquote:Orjinalden alıntı: rising quote:Orjinalden alıntı: Laqrima quote:Orjinalden alıntı: rising tüylümü tüysüzmü az tüylü :D of tadından yenmez o zaman yarma şeftalimi peki? yarmamı deilmi bilmiyorum ama ben yardım Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Laqrima quote:Orjinalden alıntı: rising quote:Orjinalden alıntı: Laqrima quote:Orjinalden alıntı: rising tüylümü tüysüzmü az tüylü :D of tadından yenmez o zaman yarma şeftalimi peki? yarmamı deilmi bilmiyorum ama ben yardım
Şeftaliye tüylerinden dolayı dokunamıyorum...Aynı şekilde kayısıya da...Sağolsun evdekiler parçalayıp getiriyolar önüme
quote:Orijinalden alıntı: V_lkanŞeftaliye tüylerinden dolayı dokunamıyorum...Aynı şekilde kayısıya da...Sağolsun evdekiler parçalayıp getiriyolar önüme quote:Orjinalden alıntı: V_lkan Şeftaliye tüylerinden dolayı dokunamıyorum...Aynı şekilde kayısıya da...Sağolsun evdekiler parçalayıp getiriyolar önüme İşin çok zor aga
quote:Orijinalden alıntı: EvrimDışıilk önce emip ondan sonra soyacaksın Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: salih_763 ilk önce emip ondan sonra soyacaksın çalışma prensibin bu olacak
quote:Orijinalden alıntı: V_lkanŞeftaliye tüylerinden dolayı dokunamıyorum...Aynı şekilde kayısıya da...Sağolsun evdekiler parçalayıp getiriyolar önüme quote:Orjinalden alıntı: V_lkan Şeftaliye tüylerinden dolayı dokunamıyorum...Aynı şekilde kayısıya da...Sağolsun evdekiler parçalayıp getiriyolar önüme işte benimle aynı dertten muzdarip bir insan ne iğrenç tüyü var ya
quote:Orijinalden alıntı: V_lkanŞeftaliye tüylerinden dolayı dokunamıyorum...Aynı şekilde kayısıya da...Sağolsun evdekiler parçalayıp getiriyolar önüme quote:Orjinalden alıntı: V_lkan Şeftaliye tüylerinden dolayı dokunamıyorum...Aynı şekilde kayısıya da...Sağolsun evdekiler parçalayıp getiriyolar önüme Yuh herzaman evdekiler olmucak yanında şeftaliyi parçalamak için şeftali parçalanırmı hiç yaaa işin zor koçum.
quote:Orijinalden alıntı: hashus1099quote:Orjinalden alıntı: V_lkan Şeftaliye tüylerinden dolayı dokunamıyorum...Aynı şekilde kayısıya da...Sağolsun evdekiler parçalayıp getiriyolar önüme işte benimle aynı dertten muzdarip bir insan ne iğrenç tüyü var yaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: hashus1099 quote:Orjinalden alıntı: V_lkan Şeftaliye tüylerinden dolayı dokunamıyorum...Aynı şekilde kayısıya da...Sağolsun evdekiler parçalayıp getiriyolar önüme işte benimle aynı dertten muzdarip bir insan ne iğrenç tüyü var ya Aynen...Çok seviyorum şeftaliyi ama tüyleri olmasa Neyse şeftaliyi seven tüyüne katlanır
quote:Orijinalden alıntı: V_lkanquote:Orjinalden alıntı: hashus1099 quote:Orjinalden alıntı: V_lkan Şeftaliye tüylerinden dolayı dokunamıyorum...Aynı şekilde kayısıya da...Sağolsun evdekiler parçalayıp getiriyolar önüme işte benimle aynı dertten muzdarip bir insan ne iğrenç tüyü var ya Aynen...Çok seviyorum şeftaliyi ama tüyleri olmasa Neyse şeftaliyi seven tüyüne katlanır Alıntıları Göster Tüylü şeftali diyince havaya sıçrayasım geliyo direk, tüylü şeftaliyi elime dahi alamıyorumAma tüysüzüne hayranım