a101 Seg 12000 Inverter R32 Klima https://www.a101.com.tr/elektronik/seg-12000-inverter-r32-klima/?utm_source=akakce&utm_campaign=cpc&v=1.52.7< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Seg 12000 Inverter Klima 3.299TL
-
-
Guzel fiyat. Paylaşım için teşekkürler. İşin kötüsü taksitli alınca vade farkının gelmesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Enerji sınıfı, desibel değerlerini görebilen var mı, güzel fiyat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat gözel amma marka fiyatı kadar gözel değil... Asıl işkillenilmesi gereken nokta bu.. Klima dediğin uzun ömürlü olmalı ve bu seg için ne kadar geçerli sorgulanmalı
-
2007 yilinda aldigimiz seg klimayi hala kullaniyoruz bir sıkıntı çıkarmadı. Elektronik işi şans
quote:
Orijinalden alıntı: Freddy.Krueger2007 yilinda aldigimiz seg klimayi hala kullaniyoruz bir sıkıntı çıkarmadı. Elektronik işi şans
servisi nasıl? ilgili mi yoksa çakal mı?
-
Vestel
Vestelle ilgili iyi anılarımız yok. İşyerindeki klima alındığının ertesi, yazdan beri e5 hatası verdi, 2 defa kompresör değişti. Çöp oldu. Artık kaç defa servisi aradım, Allah bilir. Servisin akıllara ziyan tavsiyeleri ise tabiki de işe yaramadı.
4 sene de fiyatı %100 den daha fazla artmış... Ülkeyi bu hale getirenleri Allahü tealaya havale ediyorum.. Ahırette nasıl hesap verirler bilemem..
https://forum.donanimhaber.com/seg-12000-btu-klima-a101-icerir--126928142
-
Aynı ürün değil hocam
quote:
Orijinalden alıntı: DoĞu_KaN
Aynı ürün değil hocamİçindeki gaz hariç olsa gerek.. gazları değişik ama kapasiteler vs aynı.... aradaki fiyat farkı çok yüksek aradan geçen zamana göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 8 Ağustos 2021; 14:24:53 > -
Avrupa kıskançlık vergisi eklenmiş hali bu hocam 🤣
Bilenler için, kaç yakar bu :) Uyku modu şeklinde kullanılacak sadece, aylık gider ne olabilir aşağı yukarı?
-
Soğutma için kullancaz alsam mı anlayan arkadaslar yardımcı olursa gazı falan nasıldır aynı fiyata gg de n11 de bulunur mu daha iyisi var mıdır ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
12 binlik için bundan ucuz olmaz hocam dip fiyat.
çok fazla şikayet var.şikayet sitesinde
bu millet herşeyi şikayet eder bişey beğenmez. ama oy kullanırket şikayet etmez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 yıldır kullanıyorum ısıtma için beş para etmez. Soğutma için de küçük odalarda yatak odası vs tarzı odalar da iş görüyor. Bu görüşlerim 12lik model için geçerli. Fiyat piyasaya göre iyi
İki yıldır soğutma amaçlı kullanıyorum, bir sıkıntısını görmedim.
-
Almayı düşündüm ama senede toplamda sadece 1 ay kullanacağım: kışın ısıtmada kullanmam, yazın çeşitli zamanlarda istanbul çok boğucu oluyor.. 3 - 4 aylık bu süreçte bu kadar boğucu sıcak geçen ve klimaya ihtiyaç duyulan günlerin toplamı bana göre 1 ay eder... O yüzden bana göre ölü yatırım demek bu.. Makine 11 ay boyunca yatacak...4 senede de bu makine %100 den fazla zam yemiş.. Tabi bu da önemli bir faktör.. Kısacası vantilatör ile yola devam....
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
4 sene de fiyatı %100 den daha fazla artmış... Ülkeyi bu hale getirenleri Allahü tealaya havale ediyorum.. Ahırette nasıl hesap verirler bilemem.. https://forum.donanimhaber.com/seg-12000-btu-klima-a101-icerir--126928142 |
bu millet herşeyi şikayet eder bişey beğenmez. ama oy kullanırket şikayet etmez
|
Benzer içerikler
- zoomer batum
- seg scm 10e14 inv 10 kg çamaşır makinesi yorumları
- seg çamaşır makinesi yorumları kadınlar kulübü
- tcl 58p733 yorum
- toshiba 70ua5d63dt
- kasım indirimleri ne zaman
- bim yazıcı
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- telegram indirim kanalları
- siber pazartesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X