Şimdi Ara

SEG 2212 (56 cm )Arızalı HD READY LCD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba garajda bulduğum Seg marka 2212 model Televizyon - Monitörü birinin işe yarar mantığıyla satışa koymuş bulunuyorum. Yanında herhangi bir aparatı kablosu yok. Bilgisayar için kulladığım kablo ile denediğim de tepki vermedi. Bende daha fazla kurcalmadım. Geçmişini bilmiyorum belki ihtiyaç duyan birileri varsa hayrını görsün mantığıyla satışa koyuyorum.

Ekran Boyutu : 22"
    Çözünürlük (piksel) : 1366 x 768
    Kontrast Oranı : 8000:1
    Hdmı Girişleri : 1 Adet
    Menşei : Türk Malı
    Scart : 1 Adet
    Yanıt Süresi (ms) : 5
    Girişler 2 : RF
    Girişler 1 : PC
    Ekran Formatı : 16:9
    Model : 2212
    Hz : 50
    Tipi : HD Ready

Fiyat 100 TL
    SEG 2212 (56 cm )Arızalı  HD READY LCD TVSEG 2212 (56 cm )Arızalı  HD READY LCD TVSEG 2212 (56 cm )Arızalı  HD READY LCD TVSEG 2212 (56 cm )Arızalı  HD READY LCD TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouzqan -- 15 Şubat 2018; 12:39:40 >

• Hocam emredervari bir mesaj gondermedim, sanırım yanlıs anladınız. Sadece yazık yani alan kişiye de... Ayrıca çalışma ihtmali oldugu kadar, anlattıgınız ve de denediginiz kadarıyla da çalışmama ihtimali çok daha fazla, ki oran olarak neredeyse yüzde 99 çalışmayacak. Ve boyle bozuk bir ürün için de 100 lira para istemek bence yazık gunah.

Ama emin olmak için test edin monitoru ve sorun yoksa daha fazla istersiniz. Sorun varsa da en azından alacak kisi emin olur. Hem siz kazanırsınız, hem de karsıdaki kisi parasını çöpe atmamış olur. Demek istedigim bu.
  • Ürünün çalışıp çalışmadığı belli değil anladığım kadarıyla?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seeder kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tepki vermiyorsa bozuk demektir ve bozuk bir ekrana 100 lira vermek de akıllı insanın işi değil. Siz çöpe atın ekranı ve başkasının parasını boşa ziyan ettirmeyin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EneRGy. kullanıcısına yanıt
    Ben zaten arızalı değil demedim hocam. Ekranın çalışma ihtimali de var. Herhangi bir proje için isteyen arkadaşlar olmuştu. Ben mağdur etmemek için göndermedim ama denemek isteyen olursa zaten veririm. Ben şimdiye kadar kimseyi mağdur etmemişken sizden böyle emredervari bir mesaj gelmesi uygun değil. Lütfen üslubunuza dikkat edin.

Ki kasası olsun girişler olsun hoparlörler olsun sağlam vaziyette gözüküyor. Kabloları dahi işe yarayabilir hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Ben zaten arızalı değil demedim hocam. Ekranın çalışma ihtimali de var. Herhangi bir proje için isteyen arkadaşlar olmuştu. Ben mağdur etmemek için göndermedim ama denemek isteyen olursa zaten veririm. Ben şimdiye kadar kimseyi mağdur etmemişken sizden böyle emredervari bir mesaj gelmesi uygun değil. Lütfen üslubunuza dikkat edin.

Ki kasası olsun girişler olsun hoparlörler olsun sağlam vaziyette gözüküyor. Kabloları dahi işe yarayabilir hocam.

Hocam emredervari bir mesaj gondermedim, sanırım yanlıs anladınız. Sadece yazık yani alan kişiye de... Ayrıca çalışma ihtmali oldugu kadar, anlattıgınız ve de denediginiz kadarıyla da çalışmama ihtimali çok daha fazla, ki oran olarak neredeyse yüzde 99 çalışmayacak. Ve boyle bozuk bir ürün için de 100 lira para istemek bence yazık gunah.

Ama emin olmak için test edin monitoru ve sorun yoksa daha fazla istersiniz. Sorun varsa da en azından alacak kisi emin olur. Hem siz kazanırsınız, hem de karsıdaki kisi parasını çöpe atmamış olur. Demek istedigim bu.

• EneRGy. kullanıcısına yanıt
    Hocam bende diyorum ki alacak arkadaşa zaten yardımcı olacağım oradaki fiyat sadece sembolik. Şimdi ye kadar kimseyi mağdur etmedim etmemde. Siz o konuyu düşünmeyin. Forumda şimdiye kadar sattığım ürünlerle ilgili tek bir rahatsız edici birşey olmamıştır umarım bundan sonra da olmaz. Yarın birgün bir arkadaş herhangi bir parçasını isterse sökebilirsem kendim yoksa komple şekilde arkadaşa yollar sonra parasını isterim zaten.

• Selam arkadaşım,
    monitör duruyor mu?
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Ürün hala elinizde mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.