Şimdi Ara

SEG 40' SMART LED TV KULLANANLAR-- SEG 40182B (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
24
Favori
122.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Orijinalden alıntı: K@R@DENİZ

quote:

quote:

bu tv ile ilgili hala bir yazılım yenileme yok. yeni yazılım bulan varmı?

Seg finlux regal telefunken sahipleri otomatik yazilim beklemeyin Vestel sadece vestel in 9090 modeline otomatik veriyor yazilimini... Bunlari ancak servis gunceller USB ile

eyvallah sağolasın desene servise kaldı herşey...

saygılar

Maalesef

peki servis güncelledikten sonra başka yazılım çıktığında tekrar servise mi? gerek duyulacak yoksa internetten yazılım güncelleme veya internete verilen veya verilecek yazılımı alıp usb den bizimde atmamız mümkün olabilirmi. çünkü atılan yazılım muhtemelen vestel serisinin yazılımı olacak diye biliyorum.yanılıyormuyum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu tv ile ilgili hala bir yazılım yenileme yok. yeni yazılım bulan varmı?

Seg finlux regal telefunken sahipleri otomatik yazilim beklemeyin Vestel sadece vestel in 9090 modeline otomatik veriyor yazilimini... Bunlari ancak servis gunceller USB ile

eyvallah sağolasın desene servise kaldı herşey...

saygılar

Maalesef

peki servis güncelledikten sonra başka yazılım çıktığında tekrar servise mi? gerek duyulacak yoksa internetten yazılım güncelleme veya internete verilen veya verilecek yazılımı alıp usb den bizimde atmamız mümkün olabilirmi. çünkü atılan yazılım muhtemelen vestel serisinin yazılımı olacak diye biliyorum.yanılıyormuyum.

Hayir servis gunceller yeni yazilim ciktiginda kendi guncellemez servis müdahale eder ancak yilda 1 kez guncelletin yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    nasılyani güncelleme geldiğini nerden anlıycaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangstacent

nasılyani güncelleme geldiğini nerden anlıycaz

Servise USB ile gidicen önce TV nin arkasındaki etiketin fotosunu çekin.o sizin usbye atar yüklemeyi öğretir.

• bu televizyonu bulabileceğim bi yer biliyo musunuz smartlı olanını??
  • 3 gn once carrefrdan elden aldim ara ara parazit sesi gibi bir zirlama sesi'raatsiz edici bir cinlama, otme var, iade hakkim varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: noctra

3 gn once carrefrdan elden aldim ara ara parazit sesi gibi bir zirlama sesi'raatsiz edici bir cinlama, otme var, iade hakkim varmi

Scart bagladiysaniz parazit oluyor bazen.. Ama iade hakkiniz var

• beyler bizim tvnin uydusunda TKGS desteği var mı çoğu vestelin uydulu tvlerinde var da ben güncelleme ile gelir diye umuyorum olmasa bile
  • VESTEL,SEG DAHİLİ UYDU ALICILAR İÇİN OTOMATİK KANAL GÜNCELLEME TALİMATI..

MENÜ KURULUM / MANUEL KANAL ARAMA / MENÜSÜNE GELİNİZ
    FREKANS DEĞERLERİNİ 11844 v ( dikey ) 02222 Yazıp Şebeke Arama Seçeneğini Etkin/Açık seçip aramayı başlatınız...

DİĞER TVLER İÇİNDE EKLEME YAPILACAKTIR..
    Fotoğraf: VESTEL,SEG DAHİLİ UYDU ALICILAR İÇİN OTOMATİK KANAL GÜNCELLEME TALİMATI..

FREKANS DEĞERLERİNİ 11844 v ( dikey ) 02222 Yazıp Şebeke Arama Seçeneğini Etkin/Açık seçip aramayı başlatınız...

alıntıhttps://www.facebook.com/turksatinfo?fref=ts
  • quote:

VESTEL,SEG DAHİLİ UYDU ALICILAR İÇİN OTOMATİK KANAL GÜNCELLEME TALİMATI..

Fotoğraf: VESTEL,SEG DAHİLİ UYDU ALICILAR İÇİN OTOMATİK KANAL GÜNCELLEME TALİMATI..

yeni frekanslara gore sıralı kanal listelerini paylascak biri varmı

• quote:

quote:

Arkadaşlar TÜRKSAT derki. Ramazanda millet zora düşmesin diye yeni geçişleri ertemiştir.

Yayıncı Kuruluşlardan ve Ramazan ayı nedeni ile izleyicilerimizden gelen yoğun talepler dikkate alınarak, 14 Temmuz 2014 tarihini 15 Temmuz 2014’e bağlayan gece yarısı, uydularımızdaki televizyon ve radyo yayınlarında yapılacak frekans değişiklikleri ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Bunu düşünen kişi veya kişilerden ALLAH razı olsun. Millet oruçlu bi halde birde tv ile uğraşcaklardı. Herkez her şeyi bilemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa36

quote:

quote:

Arkadaşlar TÜRKSAT derki. Ramazanda millet zora düşmesin diye yeni geçişleri ertemiştir.

Yayıncı Kuruluşlardan ve Ramazan ayı nedeni ile izleyicilerimizden gelen yoğun talepler dikkate alınarak, 14 Temmuz 2014 tarihini 15 Temmuz 2014’e bağlayan gece yarısı, uydularımızdaki televizyon ve radyo yayınlarında yapılacak frekans değişiklikleri ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Bunu düşünen kişi veya kişilerden ALLAH razı olsun. Millet oruçlu bi halde birde tv ile uğraşcaklardı. Herkez her şeyi bilemiyor.

mantıklı.

mustafa bu bilgi icin tesekürler

• wifi için vestelin wifi adaptörü yerine tp link wdn3200 kullanılabilir. arada 20 tl fark var.

• merhaba arkadaşlar vestelin destek sitesinde yazılım buldum fakat kendim tek başıma o riski almak istemedim.
    ama verdiğim link bilgilendirme amaçlı; eğer bu işleri bilen arkadaşlar varsa ve denerse tecbelerini burda paylaşırlarlarsa memnun oluruz...

tekrar söylüyorum bu yazılımı atıpta problem yaşayacak olan olursa bilgim bulunmadığı için mesuliyet kabul etmiyorum.. o yüzden bilen ve deneyimi olan arkadaşlar olursa onlar deneyimlerini yazsınlar umarım bir sıkıntı olmaz saygılarımla..
    ...

vestel driver
  • quote:

merhaba arkadaşlar vestelin destek sitesinde yazılım buldum fakat kendim tek başıma o riski almak istemedim.
    ama verdiğim link bilgilendirme amaçlı; eğer bu işleri bilen arkadaşlar varsa ve denerse tecbelerini burda paylaşırlarlarsa memnun oluruz...

tekrar söylüyorum bu yazılımı atıpta problem yaşayacak olan olursa bilgim bulunmadığı için mesuliyet kabul etmiyorum.. o yüzden bilen ve deneyimi olan arkadaşlar olursa onlar deneyimlerini yazsınlar umarım bir sıkıntı olmaz saygılarımla..
    ...

vestel driver

O yazilim uymaz o şaseye zaten

• quote:

quote:

merhaba arkadaşlar vestelin destek sitesinde yazılım buldum fakat kendim tek başıma o riski almak istemedim.

...

vestel driver

O yazilim uymaz o şaseye zaten

anladım teşekkürler bilgilendirme için....

saygılar...

• Hocam Vestel'in aynı menü yüklü 40PF7070 Modelinde USB'ye kayıt özelliği var. Normalde bizim TVlerde usb'ye kayıt özelliği yok. Yeni menü yüklendikten sonra USB'ye kayıt yapmayı denediniz mi. Denemediyseniz bizim için dener misiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalnız_Akıncı -- 5 Ağustos 2014; 14:03:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalniz_46

Hocam Vestel'in aynı menü yüklü 40PF7070 Modelinde USB'ye kayıt özelliği var. Normalde bizim TVlerde usb'ye kayıt özelliği yok. Yeni menü yüklendikten sonra USB'ye kayıt yapmayı denediniz mi. Denemediyseniz bizim için dener misiniz...

dediğiniz mantıklı denememiştim ama akşam denerim. size de bilgi veririm
  • https://www.carrefour.com.tr/reyon-detay#/gida/elektronik---gida-disi/elektronik/televizyon--kamera-ve-aksesuarlari/televizyon/seg-40---40180b-fhd-uydu-alicili-led-tv

arkadaslar ben de bu urunu almayı dusunuyorum. sizin kullandıgınız bu urunden tek farkı smart özelliği olmaması mı? usbden fişm izlerken sıkıntı yapıyor mu yada mac izlerken?
  • hakankapyapar H kullanıcısına yanıt
    Hocam hala denemediniz mi?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.