Şimdi Ara

SEG 40' SMART LED TV KULLANANLAR-- SEG 40182B (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
24
Favori
122.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motorlu anten kumanda edemiyor muyuz bu aletle ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Motorlu anten kumanda edemiyor muyuz bu aletle ??

Haberturk de avrupa şampiyonası maçı var. biss şifresi giremiyorum. "20 biss şifresi zaten var" hatası veriyor. Bunun sebebi nedir acaba. Diğer kanallara biss şifresini kaydetiyoru
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesaydin00

quote:

Haberturk de avrupa şampiyonası maçı var. biss şifresi giremiyorum. "20 biss şifresi zaten var" hatası veriyor. Bunun sebebi nedir acaba. Diğer kanallara biss şifresini kaydetiyoru

"20 biss şifresi zaten var" sorunun çözümü tekrardan kurulum yaparsanız yani uydu kanal taraması yaparsanız sorun tamamen çözülüyor
  • quote:

quote:

quote:

"20 biss şifresi zaten var" sorunun çözümü tekrardan kurulum yaparsanız yani uydu kanal taraması yaparsanız sorun tamamen çözülüyor

kardeş biss şifreli kanala geliyorsun onun üzerindeyken biss şifresini gireceğimiz alana gelip en başa 1 yazıp kaydedip çıkıyoruz. en son kanal değiştirip (aşağı-yukarı tuşlarıyla) tekrar aynı şifreli kanala geliyoruz işlem tamam.

• turksat 4a uydusuna göre sıralı kanall listesi hazırlayan varsa paylasabilirmi saygılar
  • Tkgs desteklemiyor deme bu tvler belki güncelleme ile gelse olur sonuçta dsmart ve digiturkun kolay kurulumu var tkgs de olmalı aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4a sıralı liste hazırlıyan varsa paylaşabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pergıos

4a sıralı liste hazırlıyan varsa paylaşabilir mi?

hazırlayan varsa paylasabilirmi
  • geçiş tamamlanmadı daha. kanallar eksik çıkıyor. sabaha ancak tpler aktif olur. o yüzden beklemeyin bu saatten paylaşım yapacak birisini.
  • geceleyin sadece hd kanalları ekleyip aldığım bi yedek var. toplam 338 tv ve radyo var, 22 si hd kanal. şebeke aramayla eski frekanslar geldiğinden elle aramayla eklemiştim. sadece hd kanalları üste taşıdım başka bir sıralama yapmadım.

kanal listesi tam değil ama yinede paylaşayım ;)

seg-vestel-hitachi için kanal listesi 2014
  • Frekans ayarı yapan var mı?

• @hotmail_hotmail sıralı nezaman paylasırsın
  • Bende istiyorum kanal listesi aşırı saçma

• Bu kanal listelerini usb ile yüklemek yeterli mi 4a için. Yoksa yapmamız gereken başka ayarlar var mı acaba?

• sıralı sekilde yapan yokmu
  • arkadaşların tvlerini güncellemeyle uğraştığımdan akşam evde değildim. benim vestelde eksik kanallar var o yüzden tüm kanal listesi mevcut değil bende ama üstte vestelin kanal listesinde düzenleme yapabilirsiniz.
    sıralama-düzenleme işlemi kolay arkadaşlar. vestel kanal düzenleme yazılımı ile bilgisayarda düzenleyip tekrar tvye atmanız yeterli..
  • Arkadaslar o kadar ugrastim ama guncelleyemedim ben kanal listesini..nasil yapariz ?

• Tkgsdeki kanal listesini burada paylaşacak olan var mı o bütün kanallar gruplu ve düzenlimiş
    Bi de bizim tvlere hiç güncelleme gelmiyormu tkgs özelliği çoğu vestel tvye güncellemeyle gelmiş bizim tvlerde niye yok

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.