Şimdi Ara

SEG 40' SMART LED TV KULLANANLAR-- SEG 40182B (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
24
Favori
122.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferhat121

quote:

Orijinalden alıntı: yalniz_46

Arkadaşlar koyal gelsin. İki gündür TV youtube'da videoları oynatmıyor. Uygulamaya giriyorum video arayabiliyorum ama oynat dediğimde bir müddet video ekranında bekliyo sonra televizyon kendiliğinden kapanıyo ve normal uydu yayınında açılıyo. Malum en çok kullanılan uygulama youtube o da olmazsa ne anladık akkıl tv den...
    Başına böyle bişey gelen oldu mu olduysa yardımcı olursanız çok sevinirim..,

Aynen bende sadece benim tvde mi diye sorcaktım hocam sizde de oluyormuş demek ki merkeze e posta atıcaz sorun ordan kaynaklanıyor umarım güncelleme ile çözülür keşke internet tarayıcısını da açsalar o değilde tv alalı bi yıl olmadı umarım desteği çekmezler bi de garantisi bitince hiçbir uygulama çalışmazsa yandık

hocam bi cevap alır da bana da dönersen çok sevinirim.

• Hocam daha atmaya vaktim olmadi atarsam haber vererim bide biz tv aldiktan sonra butun a101 deki smart tvlerde internet tarayici oldugunu, smart menusunun ve uygulamalarin akici olmadigini dile getircem umarim olumlu donerler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [font="Arial"]bugün seg teknik destekte çalışan bir yetkili ile telefonda görüştüm bu tvlere yazılım desteği olup olmayacağını sordum, şimdilik olmayacağını söyledi...[/font

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@R@DENİZ -- 6 Aralık 2014; 18:34:00 >
  • Arkadaşlar birkaç gündür Tv'den internete bağlanamıyorum. Daha doğrusu smart özelliğini kullanamıyorum diyeyim. Bu gün de TV Flash Bellek görmez oldu. çıkardığımda çıkarıldı diye uyarı veriyo ama takınca Taşınabilir Bellek Bulunamadı diyo.

Böyle bir sorun yaşayan var mı. varsa nasıl düzeltebilirim. ACİLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!
  • Hocam fabrika ayarlarina dondurun belki cozulur sorununuz

• denedim hocam olmadı... en sonunda servisi çağırdım. Kartı değişmesi gerekiyo dediler. birkaç gün içinde kart gelecekmiş o zaman gelip değiştirecekler...

İlgin için teşekkür ederim. Bi de fabrika ayarlarına döndürme sadece ekran ayarları için geçerli sanki. Tüm ayarlar için olanını bulamadım ben.
  • ocam tv bakmam lazım tam nerde olduğu için ama kurulumdaydı galiba tvyi ilk aldığınız zamanki gibi açılıyor hatta neyse umarım servis bi üst modeliln kartını takarda browser desteği gelir zaten smart menüde hiç yeni birşey yok bari browser olsaydı iyi olurdu
  • Servisin kart diye bahsettiği şey ne tam olarak. Ekran kartı gibi bişey mi yoksa anakar gibi mi...
  • Anakarttır büyük ihtimal hocam

• tamir oldu mu cihazınız hocam
  • evet bugün gelip anakartı değiştirdiler. televizyon düzeldi. bi de sanki eskisine göre daha bi hızlandı. Servise farkını ödeyip üst model bi anakart takmalarını teklif ettim ama cihazın desteklemediğini söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankapyapar

Telefonu ayarlar kismindan paylasima acmam yeterli oluyor.
    Paylasima actiktan sonra tv den media player tusuna bastigimda telefob icerigi ekrana geliyor
     SEG 40' SMART LED TV KULLANANLAR-- SEG 40182B

Ya hocam ben bulamadım bu paylaşım menüsünü. Ayarlara girince hangi menü den devam edeceğim. Bi detay verir misin. Telefon Discovery.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalnız_Akıncı -- 17 Ocak 2015; 15:16:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Orijinalden alıntı: enesaydin00

hocam bu kutudan çıkan cd ne işe yarıyor

Nero CD si ise PC den dlna kurulumu icin

hocam ben nero cdsini bilgisayara kurdum ancak dosyaları aktaramıyorum. nasıl oluyo bilgi verebilir misiniz.
  • Discovery de malesef olmuyor.

• Arkadaşlar akıllı telefonu olanlara Vestel Smart Center uygulamasını tavsiye ederim. Telefonda bulunan resim müzik video hepsini tvde oynatabiliyorsunuz. Tabi aynı ağa bağlı olmak şartıyla...
  • Tablette Online fılm ızlerken bunu tv ekranına nasıl atıyoruz bılen varmı arkadaslar...

• bu tv deki dahili uydunun marka model numarası hakkında bilgisi olan varmı?

muadil yazılım vs... varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@R@DENİZ -- 27 Ocak 2015; 2:32:31 >
  • Arkadaşlar geçen sene 16 Ocakta A101 den almıştım
    TV nin ekrana görüntü gelmiyor ama ses geliyor,ekran sorunu var garanti olarak nereye gösteriyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosmisal

Arkadaşlar geçen sene 16 Ocakta A101 den almıştım
    TV nin ekrana görüntü gelmiyor ama ses geliyor,ekran sorunu var garanti olarak nereye gösteriyoruz

vestel servisiyle irtibata geçeceksiniz onlar bakacaklar garanti kapsamında....
  • K@R@DENİZ kullanıcısına yanıt
    sağol arkadaşım
    vestel müşteri hizmetlerini aradım arıza kaydı oluşturdu
    eğer müşteri kaynaklı bir sorun varsa teknik servis gelip bakmaya para alır dedi
    böyle saçma bişey olabilir mi dedim
    tüm servislerde durum böylemi acaba
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.